65

Анонимен

преди 2 години

Киро ни разиграва сценка от Болшой Театър. Това са постановки за отвличане на вниманието от съществените неща, преди всичко от инфлацията и кризите, в които вкараха България с неадекватното си управление.

64

Анонимен

преди 2 години

Скот мучащ, ще се молиш на Серега Пичкарев, този който размахва шмайзера над главата на жена ти, която разхожда детето ти в градинката на савецката армия. Разбрали скот задунайски.

63

До 82

преди 2 години

И кой да ги съди - български съд ли? Имаш ли му толкова вяра? А между другото американски съд има право (и политическия капитал) да съди който си иска където си поиска без значение дали е американски гражданин или чужд и без значение дали на американска територия или не... питай Черепа и Пеевски!!! Наричат ли те до там си... сега да видим руските олигарси къде ще си карат яхтите из Азовско море... тая работа със Сан Тропе поприключи...

62

Анонимен

преди 2 години

Кирето ако продължава да се кланя на америка ще си отиде скоро. Не трябва да се омайва от празни приказки, а да мисли. От скоро е в политиката, а сигурно никога не е учил дипломация, както и трябва да чува народа. Старите софиянци още помнят бомбардировките над София, а по младите в Сърбия. Америка е зло скрито зад красиви фалшиви думи.

61

Анонимен

преди 2 години

" Млъквайте, че ще дойдеме с танковете да ви газим!!!" Митрофана Блядкина - губернатор на Задунайската губерния.

60

Иди

преди 2 години

Домой, домой, домой!

59

Превъзходителка

преди 2 години

Тя пък другарката Митрофанова е с много висок ранг... Най-обикновена безгласна буква, която повтаря като папагал спуснатите от Кремъл опорни.Айде да се изнася с двеста към светлото бъдеще на раша в 16ти век...

58

Анонимен

преди 2 години

Толкова ги е страх, че в момента трият всички коментари, в които има дори и грам критика и блокират всеки, който не им се мазни в коментарите в страницата. Хахахах, все едно са някакви деца на по 10. Горкото им его - все едно е от стъкло. Има такъв термин - glass hearts. И това ми били политици. Абсолютни деца в пенсионна възраст

57

Анонимен

преди 2 години

Това си е направо комплимент за просто Кирчо. А ние си му викаме марионетка, както и други работи, но са нецензурни.

56

Анонимен

преди 2 години

Еничари, пикаят ви в лицата, вие се смеете, че вали. Такъв срам за българския народ посланничка да говори така за премиер, бил и той Просто Киро. Веднага вън от България тази.

55

Анонимен

преди 2 години

Аз нямам проблем с натовските войници, имам проблем с американските. Защо? Защото САЩ има изискването да се подписват договори, че нейни войници не могат за бъдат разследвани и съдени от чужд съд, дори ако са извършили престъпление на територията на чужда държава, в т.ч. убийство и изнасилване. Искам нашите военни да излязат и да кажат има ли такава договорка, подписана със САЩ. Знам, че има такава подписана между САЩ и Япония. Имаме право да знаем какви са правата на янките на наша земя.

54

Смех,госпожа Венче!

преди 2 години

Руската посланичка много точно и реално е поставила на мястото му Просто Киро - казала е : "Неприемливо е един чиновник ,като Просто Киро , да критикува един посланик !" Само дето този чиновник е толкова ***, че не схваща намека! А посланичката му казва : " Ти си никой и не се обаждай от обора!"

53

Анонимен

преди 2 години

Дедо БайБайдън идва на спявка с "чиновниците" си. Мутрата да внимава , да не я 'фанат за ухото и качат на самолета за Масква, че "чиновниците" на дедо Пyти не си поплюват с провалили се политици и дипломати!!!

52

Анонимен

преди 2 години

Утре заминават за Брюксел Петков и Радев, питам защо двамата ще ходят с два различни самолета?

51

До 70

преди 2 години

Как да нямаме? Това момче в Игри на Волята какво правеше :)))

50

До 68

преди 2 години

А какво ги спира да ти лепнат и на теб един етикет "Азовец"??? Да не речем тогава къде е НАТО... аааа няма... на тебе няма да се случи.. тебе ще те пазят

49

Анонимен

преди 2 години

Киро ще получи нервна криза в едното ухо му шепнат му от Дубай в другото от Дондуков а в лицето му вика Русия

48

до 67

преди 2 години

Ние войска нямаме! Къде сте спали последните години??

47

Илиян Василев

преди 2 години

Още утре сутрин да я изгонят. И то през заместник министър на външните работи и повече Петков или дори министъра да не вземат отношение - не им е ниво. Имат говорител на външна, най много Лена. Но преди това да отзоват посланика ни в Москва за консултации за да му спестят "реципрочността".. ..

46

до 66

преди 2 години

Бъркаш бандеровци и неонацисти с братски народи. Ако разбереш какво са азовци, ще разбереш и какво търси Русия в Украйна. Ама то... кравички