123

МРАЗЯ РУСИЯ

преди 2 години

ЦЯЛ СВЯТ МРАЗИ РУСКИТЕ УС РАНИ ГО""НЯРИ....ОТ АВСТРАЛИЯ ДО ГРЕНЛАНДИЯ!!!!СМЪРТА ЗА ***!!!!!

122

Анонимен

преди 2 години

Фюрера.Изработиха го .

121

Америка за България

преди 2 години

Copocоидите плюят тук по Путин по команда от около 2009г, това са личности с тотална деградация. Егати скуката, но те за нищо друго не стават.

120

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 157 "Путин е подведен преди всичко от малкото гънки по мозъка си... на бивш таксиметров шофьор." Тежко му е на Джуджака да му напомнят как е ръгал скоростите на Волгата. Император Джуджи със скоростен лост от Волга вместо Жезъл, хахахахаха.

119

Анонимен

преди 2 години

Накратко: Прюрон *** си е ***. Няма какво да го мислим. Един прът е той.По-надълго - изпада в същия проблем както всеки друг диктатор. *** всеки диктатор му трябва враг. Поръчал е да му намерят враг. Съветниците муне трябвало да намерят слаб враг, но слабите свършили и Прюрон се прехвърли на по-силните. Където получи една плесница.

118

Интересно

преди 2 години

Не знам защо ама руския президент много ми прилича на император Палпатин, а и същия като него. Напада по слабите, защото знае какво му се пише ако скочи на някой равен на него. Ама и приликата в лице със героя изиграл ситския лорд е много голяма. И това което сега става в Украйна е империята отвръща на удара. Няма нужда от други интерпретации. Само не знам защо още не се намират такива колажи.

117

Анонимен

преди 2 години

Не мисля, байдъновците, риеха като глигани в Украйна, докато не го предизвикаха. Даже, срещу Хънтър отново се води разследване в Америка. Казахстанци, пък му подарили джип за изборната кампания на хамериканеца. И на вас, да ви ровят от всички посоки, дали ще ви издържат нервите.

116

Анонимен

преди 2 години

Подведоха го Вовата с тази война.Не знам само кой му скрои капата, свои или чужди.

115

Анонимен

преди 2 години

Мистър Путин, отваряй очите на 4( четири) ! Чух под секрет, твоите са ти взели мярката! Май никой неще нацизъм!

114

Анонимен

преди 2 години

Путин е подведен преди всичко от малкото гънки по мозъка си... на бивш таксиметров шофьор.

113

Анонимен

преди 2 години

Путин е пътник, това е ясно! В книгата си "Тайните на Кремъл", авторът Владимир Федоровски описва една вековна организация, нещо като висша тайна полиция, която отговаря за съдбините на държавата, и която е по-силна от всеки самодържец... Може би само Сталин успява донякъде да я озапти, като по време на големите чистки, се опитва да я заличи физически... Но дори и той в последните си дни е държан като нейн заложник... Шпионина става цар - много пъти се е случвало, и ще се случи пак

112

До Мими921

преди 2 години

Ако ще грабят в Москва, тогава някой да отиде и да вземе българските архиви, които ни откраднаха, да се приберат и съкровищата на Кубрат и Аспарух, но в пълния им обем, включително скритото от Розенберг.

111

Анонимен

преди 2 години

Шойгу ще му направи мечка (когато му дойде времето)

110

Анонимен

преди 2 години

Погледнато в глобален аспект е ясно че единственият печеливш е Китай.И фактически Китай има най-голема изгода от тази война.Кой разбрал,разбрал!

109

Анонимен

преди 2 години

Най нещастните жертви на мистър Даун са руските войничета , че мрът за чужда лyдa кауза!

108

Анонимен

преди 2 години

Wanted .....killer ....дребен , олесял и невзрачен....ако го забележите стреляйте на месо

107

Alex

преди 2 години

Един път видях Соломон Паси и го напсувсхбдиректно на майка. Не реагира изобщо. Или беше пиян или надрусан.

106

Анонимен

преди 2 години

Няма да видя целия коментар. Един дол дренки са ви всички експерти. За тях светът е това, което им е позволено да виждат като американски слуги. Най-малкото е нездравословно човек да иска или да се държи като кон с капаци. А тази фиксация към определена личност си е типаж от супергероите на техните екшъни.

105

Alex

преди 2 години

Абе Мими 921 - ти най си за нещо повече от аспирин и магнезий ми се чини :)

104

Джокерат

преди 2 години

Спокойно. Знам че на всички ви се гледа ядрен апокалипсис огнени топки черен сняг имплозия . За това и всички спорите. Прав ли съм ха-ха-ха