47

Комуновируса

преди 2 години

Комунистите се загрижиха за България след като я докараха няколко пъти до фалит. Говорят за ф-16 на хартия, а ремонтират остарелите от 80 години мигове в страната от която уж се плащат да влязат във война.

46

Анонимен

преди 2 години

Радев винаги е бил на страната на Путин. Да си спомним изказването му за Крим

45

Анонимен

преди 2 години

Да им пратим снежни топки, преди да се е стопил снегът.

44

Анонимен

преди 2 години

Аз не мога да разбера едно, от години е ясно че Луганск и Донецк искат независимост. Като се освободиха и се видя, че руснаците чакат и не нападат, Зеленски защо не призна независимост на тия държави и не спря с лудостта? Защото някой го подкукуросва да се бие до последния украинец, явно! Да се бие като хвърля украинци, с чуждо оръжие и за чужди интереси. Тоя е предател и на Украйна и на евреите. Защото освободи неонацистите от затворите. Дано се осъзнае клоуна, но едва ли.

43

Бат- Баян

преди 2 години

И на децата им е ясно,че Радев "прихвость" на Путин. Предоставянето на оръжие и муниции е въпрос на съпричастност със справедливата отбрана на Украйна за териториалната си цялост и борбата против денационазирането й.

42

Анонимен

преди 2 години

Я па тоя ***,мишена ли иска да станем с тая мижава отбрана?

41

!

преди 2 години

И Израел не помагат на Украйна, но никой не го споменава. Шаламанов като си толкова голям, ходи да се биеш в Украйна, Зелински ще го оцени.

40

акъл море

преди 2 години

До Българин Изобщо не правят кариера!Те си мислят,че са големи тарикати и че правят нещо!Американците ги държат настрана от важните неща,и същевременно генералчетата са им длъжни!ДА СТАНЕШ ПЪРВАТА СИЛА НА ПЛАНЕТАТА НЕ СТАВА САМО С МЕРАК!ИСКА И АКЪЛ!

39

Анонимен

преди 2 години

+ подкрепям Сащ- подкрепям Русия

38

Гошо...Тъпото

преди 2 години

Шаламанов,който е завършил полит.профил във военото училище и от ст.л-т работи в МО,адютант или нещо...подобно се разви след демокрацията...стремглаво.Мина през всичките сладки...постове,вкл.и военно аташе.И тоя плашип...к,който жив войник не е виждал,седнал да дава акъл на президента г-л Радев. Ей такива мекеренца,все още ги има доста и дават акъл по телевизиите,без да мислят,че...първо те се излагат и никой не им слуша...глупостите.

37

Анализатор

преди 2 години

Сега е момента да се отървем изгодно от старите руски барутници и да ги подменим с модерно въоръжение. Както всеки от нас направи с москвичите, ладите и ЗАЗките. Ама за това трябват политици с топки. А наш Кирчо е добър само с езика

36

Анонимен

преди 2 години

Единственият възможен вариант за спирането на войната е някой руснак да приключи Путин... Друг начин няма... Украйна със сигурност няма да сложи оръжие. Точно, затова им помагат всички останали държави на запад.

35

Говедо

преди 2 години

Шаламан,не ти ли идва на акъла,ако го имаш де,че някой може да застане на страната на България?Не всички българи са като теб!

34

баба мара

преди 2 години

радев не е на страната на путин а на страната българия неутралитет мир идружба ние сме тук от векове за векове които иска да заминава да се бие в украинасрещу русия няма нужда да бръщолеват прос-то-тии по медиите от сутрин до вечерот празни приказки няма нужда

33

Анонимен

преди 2 години

42 България е длъжна да си защити гърба, а не да оголва всичките си флангове и да оставя населението си незащитено. Нарязахме си оръжието, но друго не получихме. Платихме милиарди за самолети, а са само на хартия. Сега ПВОто ни искат, но това което предлагат не може да бъде експлоатирано поне 1 година. Само да отбележа, имаме атомна централа и рафинерия. И те трябва да се охраняват на макс. За това, че имаме няколко язовира на места, които са опасни няма и да говоря. А това е само видимото.

32

Анонимен

преди 2 години

Радев е комунистически генерал, който разглежда Русия като съюзник на Турция като враг, защото така са го учили цял живот. Истината обаче е, че в случая фашистка Русия е врага, а Турция е съюзник. Каква драма за малкия радев мозък!

31

Анонимен

преди 2 години

Че той Радев винаги си е бил на страната на Путин. В началото на първия си мандат обикаляше по европейските столици и агитираше да се свалят санкциите на Русия. След това спряха да го канят където и да е. Путин го покани като най-вярното куче от ЕС да си направят една снимка. Нашия хубавец ухилен като алабаш беше застанал на долната стълба а великана Путин на горната стълба. Снимката беше апотеоз на васалното положение на Радев пред Путин.

30

Ново пет

преди 2 години

Абе всички нормални хора обясняваха че Мууууунчо е руски кавал и си трепери за службицата с хунтата. Такива като тебе разправяха че бил натовски генерал. Ха сега що ревеш

29

Анонимен

преди 2 години

Путин не може да спре, защото вече няма други лъжи за пред руснаците. Ясно е, че ще има война, поне според мен, не отговарям за чужди мнения. Как са ни мазетата? Стават ли за против бомби? Има ли вода в тях? Място за матраци? Осветителни крушки, м? Метрото няма да побере всички софиянци. В другите градове няма метро. Децата ни могат ли да стрелят, тц! Жените могат ли да оказват първа помощ, тц! Тийнейджърите могат ли да различат хинин от наркотик, абсурд, пият всичко!

28

Анонимен

преди 2 години

Сутринта гледах същия Шаламанов в студиото на БТВ. Дръката небивалици, но когато военният експерт до него каза, че системата Пейтриът може да се ползва едва след 1 год ако ни я докарат днес, великият Шаламанов мълча. Защо? Ами защото е вярно. Пищят да си дадем ПВОто, но не уточняват че дори и да ни дадат заместители, ние не можем да ги ползваме ЦЯЛА ГОДИНА. И през това време кой лови ракетите, ако летят към нас? Тишина... в това число и от Шаламанов!