84

Анонимен

преди 2 години

Меркел вече е нема русофиле, нема кой да пази Боко, сега разбра ли геополитическите работи, или си оставаш изостанал съветски военен :))) Всичко си е премерено и обсъждано кога да вкарат Боко в кафеза, може и само да го унижат, което пак е найс :)))

83

Анонимен

преди 2 години

Акцията на МВР е един от последните пирони в ковчeга на мутрите.

82

?????

преди 2 години

С какво Борисов не угодеи на Европа и АМЕРИКА та постъпиха така?

81

Анонимен

преди 2 години

Май на всички руски агенти им е спуснат един сценарий. Първо Копейката, а сега и този.

80

Afuera:

преди 2 години

Акцията на МВР Рашков идва точно вечерта преди посещението на военния министър на САЩ и когато се очаква България да бъде въвлечена във войната срещу Русия, както и след тоталния крах на сегашното управление. Рейтинга на правителството се срива и те някак трябва да оцелеят още малко във властта, а проамериканщината им омерзи огромна част от населението.

79

Анонимен

преди 2 години

Мен ме е срам, че не изпратихме на украйнците поне боеприпаси и отново се дистанцирахме от прогресивния свят в ползва на мракобесието. Османците така са завладели Балканите и са ни върнали в първи клас - държавичка по държавичка, вместо християнските държави да се обединят в общ отпор на напиращите ислямски орди. Да не споменавам, че византийците сами са ги поканили, за да ги ползват срещу нас и съседките ни. И после - няма и Византия.Никаква далновидност.Нашите българофоби и те канят лилиПутин

78

Анонимен

преди 2 години

Абе олиг..... цената на олиото ще ви е най-малкия проблем ако такива като путин победят!

77

Анонимен

преди 2 години

Прав е. Олио 5,99 лв.

76

боко

преди 2 години

глсят го за новия месия

75

Анонимен

преди 2 години

Айде руското агентче пак се обади!

74

Анонимен

преди 2 години

До по долния Янев да не ти е равен че му говориш от първо лице и то глупости.

73

Анонимен

преди 2 години

Янев, да отложим арестите на всички престъпници

72

Анонимен

преди 2 години

Украинците са имали десетки комплекси С-300 и голяма част от тях са унищожени. Един български комплекс няма за тях военно значение, но има значение по отношение опита да включат страна от НАТО в конфликта. За украинците смисъла на получаването на 5 български самолета или един С 300 е в разширяването на конфликта и включването на допълнително държави, а не военно-отбранителен. Те знаят, че руснаците ще погледнат на това като намесване във войната, а и самите украинци ще го твърдят.

71

пепи

преди 2 години

Тази *** защо му давате глас дори. Да ходи да сърба попарата роботизиран задръстеняк!

70

Стефчо Янев

преди 2 години

За да не е "отклоняване на вниманието" дайте да изчакаме да свърши войната и после още 5-6 години да мине кризата пък тогава да пипаме Буци. До тогава да го оставим да си харчи пачките с евра.

69

До 64 от Ямб.църв.

преди 2 години

А не може ли да е от петата колона на САЩ?!? Или трябва да е обезателно на Русия?!?!!!!!!

68

Анонимен

преди 2 години

Евала г-н Янев при следващи избори ще гласувам за вас.Четох коментарите по-надолу,обаче с тези невежи хора незнам как ще просперираме.А бе *** Турция не е ли в нато,защо не тръгва да помага на Украйна,а си продава дронове и прави далавера,както и хамериканците,които продават оръжията си.

67

Анонимен

преди 2 години

Над 3 милиона бежанци, тоя неадекватен кавал обяснява, че нямало война, а сега защитава Борисов.

66

Анонимен

преди 2 години

Фуражката се взе насериозно ,ама нищо чудно да го изберат на следващите избори ,като знам матрияла къв е

65

Анонимен

преди 2 години

Няма как да сме равнопоставени защото войната не е зад океана или в далечния изток ами в нашия регион. Така наречения източен фронт на нато трябва да си опича акъла. Това е факт. Да залага единствено и само на дипломация. Те първо няма никого да защитят и второ после дъжд качулка. То ние да си изпросим боя пък после щели да ни спасяват. Ама друг път.