157

Иван

преди 2 години

Чърчил е казал- Ако между войната и позора изберш позора, получаваш и войната ,и позора. Ако Украйна падне, кое ще спре дивите руски *** да продължат към Балтика и Балканите. Особено важно е да помогнем на Украйна със всичко каквото можем. Слава на Украйна!

156

Анонимен

преди 2 години

Не искаме да даваме военна помощ на Украина, нито искаме НАТОвски войски в България!!! Аз не мога да разбера Ние ЧЛЕН на НАТО ли сме, или сол *** на Русия!

155

Анонимен

преди 2 години

До 145, да ти си от тези глупавите които си мислят че когато къщата на съседа гори не е нужно да му се помага!!!За това държавата ни запада. Посечето знаят да плямпат и да изтъкват колко са велики, но когато нещата стигнат до дрйствие са въздух под налягане. После пак нека ЕС и НАТО да е виновно за ниския ви стандарт на живот !!

154

Анонимен

преди 2 години

Тоя словашкия министър някой да го е карал да налага санкции на Русия за да не може да си осигури ремонта и модернизацията на самолетите? Не. Обаче като се правят на барбар Петко с мъжете, сега ще мрънкат и ще се молят да им пазят небето. И изобщо секви такива измишльотини дето се тиражират по медиите са крайно нелепи. Сами си патим от глупостта по цяла Европа, после ходим и мрънкаме. Американците само това чакат - да почнат да предлагат самолети, ПВО, и прочее въоръжение за модернизация.

153

Лудост

преди 2 години

Небето и летищата в Украйна се контролират от Русия и страно кой ще ги пилотира,това е сигурна смърт.

152

Анонимен

преди 2 години

Предоставяне на оръжие на Украйна е край на правителството Петков.

151

Анонимен

преди 2 години

Хайде да пратим хартиени самолетчета на Украйна и да помолим Путин да думне парламента ни в работно време. Руснаците целят точно, така че няма да има други разрушения, само ще се изчисти излишното.

150

Гилзата

преди 2 години

По всички направления изтласкваме руските агресори. СЛАВА на АЗОВ и армията на Украйна.

149

Анонимен

преди 2 години

Това е война и нямате право да пращате *** във форума защото те изкривяват общественото мнение. Честните хора не искаме България да се намесва във войната на нито една страна. Нямаме право на това. Не е детска игра. Не ги ли разбрахте американците до сега...

148

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 158 "Ако искаме мир - Украйна и Русия се разбират сами. САЩ не се меси.Оръжия - не се изпращат.До сега да е приключила тази война" Според русофилите света трябва да остави фашистка Русия да прегази Украйна. Това е тяхната представа за "мир".

147

Анонимен

преди 2 години

До 151Е какво му остана на любимият ви бан,дит Вова?))))))На 99% съм сигурен, че ***.ака ще използва ядрено оръжие със слаб интензитет от порядъка на 1-5 кило тона, хем да спечели войната, хем да стрес е НАТО, че не му пука и е готов да използва ядрено оръжие.

146

Анонимен

преди 2 години

И какъв е тоя нигъ къде ще идва,да оди да си бере памук на плантациите.

145

Анонимен

преди 2 години

Иванее, Иване. Кой те хване да те Я.не.

144

Анонимен

преди 2 години

Сега всички страни от НАТО ще покажат единство поне в готовността си да предоставят нужното оборудване, само нашите руски подметки в Президентството и МС ще си правят оглушки докато станем за смях на целия НАТО и ЕС (както стана и с борбата с Ковид). Полша вече заяви, че е готова да даде самолетите си, Словакия, също. Румънците така или иначе ги ползват по границата си с Украйна. Само "българските" генерали си правят оглушки, щото иначе Митрофанова и Решетников ще им дърпат ушите.

143

Иван

преди 2 години

Направете сравнение между ген. Иван Колев, Владимир Вазов и днешният продажен, проруски генаралитет начело с Румен Радев, ген Шиваров и други дребни и продажни душици с робска психика. Слава на Украйна и респект към техните ,пълководци и войници.

142

Анонимен

преди 2 години

Ако искаме мир - Украйна и Русия се разбират сами. САЩ не се меси.Оръжия - не се изпращат.До сега да е приключила тази война.Изключително глупост от страна на Словакия да си даде оръжията.Не разбрах от натовска база ли,като полските самолети,или директно? ***.

141

Анонимен

преди 2 години

Какво стана с онез танкове дето ги дадохме на македонците. Те дали ще ги дадат на фашистите или ги нарязаха на скраб ...

140

Анонимен

преди 2 години

От включването на България във войната, ще спечели Турция. Всички ще избягат на запад, а територията ще бъде поднесена на тепсия на Ердоган.

139

Анонимен

преди 2 години

Предвижда се бомбите с атома да валят на 26. април по случай годишнината на Чернобил.

138

Анонимен

преди 2 години

Браво! Затова словаците няма *** да ги стигне никога. Моментално и ние трябва да се освободим от съветската техника в замяна на по-модерна! Какво мисли наглият бачкатор със заплата в плик, неплащащ реални данъци, не ме интересува.