56

До55 черен

преди 2 години

В Украйна умират защото техният"героичен" президент не изпълни Договора от Минск . В Йемен са умряли милиони хора.От оръжие и от глад защото "демократичният освободен" народ не му пука за убити ни мъртви. Просто сте на американска хранилка и пищите само каквото ви наредят янките

55

Германец

преди 2 години

Когнитивният дисонанс в *** кратуни на *** е покъртителен. Не приемат реалността и това е.... Пичове, и РИА Новости и ТАСС съобщиха за инцидента... Ко праим?

54

Vans

преди 2 години

До 72, аз не оправдавам САЩ за бомбардирането на Югослаеия, не оправдавам и Русия за бомбардирането на Украйна

53

Гоше

преди 2 години

Смела дама, разби лъжите на плъховете по собствената им телевизия.

52

Анонимен

преди 2 години

До64 vansТо щото Сащ като бомбандираха Югославия бомбите който падаха са избирали само да падат върху простите а интелигенцията не е избита от американски бомбардировачи

51

До Германец

преди 2 години

60 Кой е доказал,че Гагарин е летял в космоса?

50

Сереш си сам в устат

преди 2 години

До 63 Момичето най-вероятно ще лежи поне 15 години в затвора, по най-новите фашистки закони на Путин. Само защото достойнството и не позволява да търпи, това което се случва в страната и. Форумния драскач си ти, а истинските майкопродавци са тия, които боготворят и се кланят на чужди сатрапи като путинофилските зомбита...

49

Що"Да"Вида

преди 2 години

И как да го гледаме като блокирахте Руските канали по заповед на Щуката.От къде да знаем че снимката не е фейк, щот Днеса казал така?

48

Анонимен

преди 2 години

На плаката, разбира се основният надпис и послание е на английски. Защото е ориентиран не към руските бабета (аудиторията на тв-то), а за да мож да го прочете западният чорбаджия (и да наплати хонорара).

47

Анонимен

преди 2 години

Ванс не е ли по лесно да си хванеш самолета за Запад ?

46

До 43

преди 2 години

До 43 до25Не те интересуват тероpиcтите в Йемен това значи децата в Йемен не те интересувати ги наричаш терористи? Хайде моля да спрем да говорим и жалим терористи в Украйна

45

Да ви сера в устата

преди 2 години

За какво мъжество става въпрос? Руска ***, която се надява, че ще я осребрят както направиха с бившия украински премиер Яйценюк, който сега има в САЩ около $5 Милиарда. И след това съдбата на руския народ да бъде като на иракчаните и либийците. Вие сте copocоиди мaйкопродавци-eничaри и ще продадете и майките си за пари. Нямате никакво достойство и мъжество, а сте някакви нищoжества драскащи по форумите.

44

Анонимен

преди 2 години

До черния "Кога не е имало война в Йемен" ...Осъзнаваш ли колко е грозно това, което пишеш? Значи все пак си склонен да приемеш войната за нещо нормално и приемливо при определени обстоятелства???

43

Анонимен

преди 2 години

Янееев!!?? Гледаш ли? Виждаш ли как се прави - "генерале", който не му стиска да нозове нещата с имената им?? Виждаш ли? Оф, ама ти сигурно думичката war не я знаеш също. Нищо, провери в речника - ама не в руско-българския!

42

Германец

преди 2 години

"Кой ,кога как е доказал че тази жена е в ефир в Русия?" -- Нека позная други твои критични въпроси към обществото: Кой е доказал, че човек е стъпвал на луната? Кой е доказал, че вирусът СарсКов2 е изолиран? Кой е доказал, че Земята е кръгла?

41

Анонимен

преди 2 години

До невярващите путинофилски zомбита, твърдейки че това било фейк. Хора от Русия го потвърдиха и дори РИА и ТАСС писаха за случая. Знаем, че сте промити мозъци, но е време да си извадите главите от задниците.

40

Анонимен

преди 2 години

Поредната с промит мозък. Сигурно е решила, че не може да живее без сандвичите на Макдоналдс и затова се тръшка така.

39

Анонимен

преди 2 години

Пак монтаж направен в САЩ.Не сме толкова ***.

38

Анонимен

преди 2 години

До anonymousАбсолютна истина е - жената е записала и видео преди това - има го в Телеграм и други канали. Казва, че не може да продължава да лъже, има и видео как веднага пускат някви кадри докато я изкарат. Това момиче го грози голяма присъда, още повече, че баща й е украинец- абсолютна смелост се иска за това- РЕСПЕКТ!

37

черния

преди 2 години

До ЙЕМЕНКога не е имало война в Йемен? Аз 82 години си дадох омалялите дрехи за тоя Йемен. А в Украйна до преди три седмици живееха в мир. Днес умират хиляди, градовете им са разрушени. Защо?!?