50

Нямаме избор , ПАК !

преди 2 години

кОТ КАЖИ САЩ !Вече казват : ако се използва химическо оръжие , ЗАПАДА ще се намеси !А САЩ сеир ли ще гледат , защо оставиха ЕС без оръжие , или важи лафът :"Обещало кучето на *** , че след като я у-прави , ще и даде една фурна с хляб , да ама после е да ама после казало , че хляб нямало и за него ''!!

49

Тъй

преди 2 години

Дори и да стане я се ядрена война и да се спасят някой хора няма да уцелеят след това а пък само да на целят София и ли някой град във България пак няма да се спасят хората защо атаката идва незабелязано от системите за противоракетна отбрана на НАТО

48

Анонимен

преди 2 години

"Не бях виждала в живота си толкова кръв. Сякаш беше валяло кръв от небето".Царица Йоанна - "Спомени" след американските бомбардировки в София.

47

Анонимен

преди 2 години

...по радио Хоризонт, говорителката каза за някакво украинско дете, което минало 1100 км самО, пеша, и било на 11 години. Майка му не била с него, щото си останала вкъщи да гледа болен.

46

Анонимен

преди 2 години

Пише се бомбардирам, а не бомбандирам....явно 3ка по български е задължително условие за журналист в дне.сбг

45

Анонимен

преди 2 години

Русия бомбардира пристанището във Варна къдет имаше турски военни кораби и Русия беше във война с Турция. Жертвите са 86 души, всичките военни, нито една жертва от цивилните. Докат САЩ преднамерено убиваха цивилни в България, пуската бомбите не над военни обекти или складове, ами над цивилно население и избиха близо 5 хиляди цивилно българи.

44

А

преди 2 години

ЗеленСертификат ще се изисквали да влезеш в БомбоУбежището?!

43

ф

преди 2 години

До ПротивоЕпидемикКакви метри бе? По-нагъсто, за да се топлят хората.

42

SHEFA

преди 2 години

АБЕ ТИЕ ДОБРЕ ЛИ СА БЕ?ЗА 5МИН И НЕМА МЕТРО-НЕ Е КАТО В УКРАИНА НА 100М ПОД ЗЕМЯТА.

41

Анонимен

преди 2 години

САЩ се готвеха да правят клане в България както в Дрезден, искаха поне 250 хил цивилни жертви да избият с бомби в България. Но е трябвало да съгласуват бомбардировките с Русия (СССР), и лично Сталин не е разрешил унищожаването на София. В този смъсъл Сталин е един от спасителите на българския народ, спасява стотици хиляди българи от американските бомби.

40

кой бомбандира

преди 2 години

До Анонимен 12...първи Русия бомбандира Варна през ПСВ , В Добруджа пленяваме първия руски танк брониран варел на каруца и мотор и полк. Иван Колев ги гони до капитулацията на Русия в Брест

39

пияница мистик

преди 2 години

Никъде няма да се крия. Отивам си в Перу и ме боли фapа :)))) Тук нека да останат ***, дето си мислят, че добрият другар *** като ги бомби, тях няма да ги засегне, защото са му верни гъз0лизцИ :))))))))))))))))

38

ПротивоЕпидемик

преди 2 години

а 2 метра Разстояние по между ни и Маски - Предвидени ли в Сметката?!

37

Анонимен

преди 2 години

И като ударят язовирната стена и ще има 900 Хил водулаза.Наистина рационално решение за скривалище, сега сформирйте още една институция да преместят язовира за 3 дена

36

Анонимен

преди 2 години

хахаха "бомбандировка" писала лелката... имаш ли 5-ти клас беее

35

Даа!

преди 2 години

Някой бе написал : ''Те ти , европейски ''ценности'' , плюс американска ''демокрация'' ....''!В България , само 5 % забогатяха , а останалите ОСАКАТЯХА , още повече!

34

Анонимен

преди 2 години

до 23 - според съответните регистри, освен софия/горна малина има за района на ново село, пловдив, варна, ст.загора/мариците, АЕЦ-а,около ловеч/плевен, равнец и още няколко места. Ако не свършат работа има една 6 мТ нейде в центъра на България. Данните са на разузнаването на НАТО. Кой знае защо съвпадат с целите на САЩ по време на студената война :)

33

Херо

преди 2 години

с Киро, хапнахме по 1 БезГлутенова паста от Премиершата за 150 лева и се разбрахме!

32

до 29

преди 2 години

А вие кога най-после ще прочетете историята на тези бомбандироврки вместо само да повтаряте едно и също като папагали? Защото тези бомбандировки са съгласувани и със Сталин. Така, че не е едностранно. Да не говорим, че начина на водене на война по него време е било съвсем различно. Бомбите не са били точни и единствения начин да се гарантира нещо е било масова бомбандировка.

31

Анонимен

преди 2 години

Мисля че фабриките за *** в София към Американското посолство и НПО-та, които масирано заливат интернет от седмица насам, ще са в пъти по-безопасни.