153

Карл Бенц

преди 2 години

Не сте ги нападали, но в момента сте на екскурзия в Украйна може би!

152

Анонимен

преди 2 години

До 175: сега останлите хора в Донбас си горят руските паспорти, тъй като ги е срам къде са. След като конфликта породен от Русия възникна, нямат работа и който може напуска Донбас. ФСБ е изтезавало Донбас с нарко-мутри 8 години. Половин милион хора са напуснали Донбас тъй като мутрите на ФСБ са там. Не искаш ли хората които са в Донбас да живеят добре? Защо не отчиташ пораженията на руските мутри там?

151

Анонимен

преди 2 години

Американците от години промиват мозъците на цял свят, как руснаците на стават, във филмите им винаги са усмивани, но това е филм действителността е друга. Зеленски се поддаде на запада и сега ще страда цял свят. Америка не се интересува от хората, те искат само богатствата на страните.

150

Анонимен

преди 2 години

Бъди сигурен, че твоят вожд байдън ще го изпревари..

149

pena

преди 2 години

"Освен ако Ердо им изпрати някой гумен домат" - като гледам как доставя дронове на украинците... :-D

148

Анонимен

преди 2 години

Кви 300 000 армия ги чакала в Киев. Това е модерна война и живата сила няма значение. Някакви корита чакат Ердоган да ги пусне да влязат в черно море. Джуджето чака да влязат. Да види на живо как калибрите ги дупчат като сирене.

147

Анонимен

преди 2 години

: До 175: казваш Донбас. Дай да прегледаме за кой Донбас става на въпрос. За този Донбас, за който Русия пуска бомби в Харков ли? Ами ако искаш живота в Донбас да е добър, защо пуснат бомби в Мариупол? За този Донбас където нямат избори, а нарко-мафиоти от ФСБ ли? За този Донбас където руското ФСБ отказало да направи Минските споразумения и инструктирали мутри да стрелят веднъж -два пъти на ден, за да има конфликт? За този Донбас където след 8 години конфликт е по-запазен от Харков ли?

146

Малко за политика

преди 2 години

До Анонимен: "Света ще се справи. Износите на Русия ще бъдат заменени" И Русия ще се справи. А светът не се състои оъ НАТО и ЕС. Кой в Азия е съюзник на САЩ? На пръсти се броят. А в Африка, в Латинска Америка? Светът вече не е еднополюсен.

145

Анонимен

преди 2 години

"Благодарим" за преразказа, при толкова забранени за достъп от България руски медии!

144

Анонимен

преди 2 години

Да не гръмнат булсткома че кво праикам

143

Диоген

преди 2 години

Бъдете оптимисти! Хубавото предстои! Зимата ще свърши, войната ще свърши, а и с Русия почти се свърши.

142

болшевиките лъжат

преди 2 години

Руските медии лъжат. Не случайно всички големи руски медии са одържавени, и нямат независима от правителството на болшевиките политика. Окупаторите на Украйна реално нямат опозиция в превзетата Русия. Донякъде Путин нападна Украйна от страх, че идва времето на демократична Русия и болшевиките трябва да си ходят. При всички случаи в скоро време Путин ще умре, той сам загатва за това с окупирането на Украйна. Този страх у него говори точно това, че е пътник. Остава му малко живот и го е страх.

141

Читател

преди 2 години

Познайте накъде ще тръгнат кадировците, когато путин им спре милярдите субсиии, защото е свършил парите?

140

Анонимен

преди 2 години

До 153 Анонимен: но Путин също не може да остане. Всеки ден когато остава, някой самолет е свален, някой генерал е убит, някой войник е избягал. Сега почвам да разбирам как Виетнамска Та война не е била спряна по-рано. Но в момента, е по-зле за Русия да оставя войските си в Украйна

139

Нищо ново

преди 2 години

До Анонимен 164: Такива като тебе (а и като нашите медии и политици) са си продали съвестта отдавна. За твоя чест съм готов да приема, че е просто от г'лупост, но за медиите и политиците ни - не. За руското население в Донбас и Луганск, което осем години беше обстрелвано от тях солидарност или поне съчувствие никое наше правителство не е показало. Нито един наш журналист не отиде да види как живеят по обстрел. Жалка работа.

138

до Ангата

преди 2 години

Анга ти сега ли пристигна на планетата земя? Говориш се едно идваш от мелмък

137

Анонимен

преди 2 години

Световната икономическа криза хвана Русия в смъртна хватка.

136

Ангел

преди 2 години

Струва си да бъде унищожена Америка,дори с риск да бъде унищожен света .Мен лично много ме дразни факта че те държат огромна част от световното богатство. Бих желал ние Българите да го държим или поне прилична част от него.Не желая да им работя,желая те да работят за мен и да им плащам толкова колкото да не умрат от глад !

135

Да не дава Господ да

преди 2 години

видите какво имат руснаците, пуснато от подводниците! Ще стане тука има-тука няма!!!

134

Анонимен

преди 2 години

Русия тегли към трета световна война!