72

Стартъп Бизнес

преди 2 години

Пyтлеp е еrаси тpола, тъкмо ми беше добре потръгнал стартъпа от началото на годината и откак почна войната всички поръчки замряха.

71

SHEFA

преди 2 години

АБЕ ЩО СТАНА С ИЗТРЕБИТЕЛИТЕ ДЕТО ГИ ПЛАЩАХМЕ НА АМЕРИКАТА?-МАЙ НЕ ГИ ДАВАТ?

70

Анонимен

преди 2 години

Недоволни ли сте бе бушмени, от коя галактика да ви докарат управленци, че да ви назобят яслите ? С*е*л*я*н*дурщината в кошара България се развъжда с много бързи темпове и ще унищожи всичко демократично колкото имало да е то !

69

АУУУ!

преди 2 години

ТАА ВЪЛЧИЦА, ТЯ ЛИ НИ РЕШАВА СЪДБАТА? ИНФОРМИРА СЕ ОТ ГУГЪЛ? КИРО САМО НЕЯ СЛУША И ХЕРО! СРАШЕН ЕКИП!

68

Бочко

преди 2 години

Лена?Не не баща и не е бил комунист не-не как Лена не е само руско име ...

67

Сухопътен транспорт

преди 2 години

Как така няма да пращаме, бързо да намерим кой да ги извози до там и да заминават!

66

Анонимен

преди 2 години

Ще изпрати изтребителки. Щото украинките забягнаха на Запад.

65

Анонимен

преди 2 години

Вчера един съсед,той си е зевзек от край време де,ми вика,като ме вижда с раничката на гърбът:Комшу,къде така с тая раничка.Викам му, до маркета.Пък той ми вика:-помислих че тръгваш на екскурзия по Европа,като мигрант.Питам го защо така си е помислил,пък той ми вика:-ми щот Русия им осигури безплатни екскурзии и почивки из цяла Европа.Викам му Недей така,хората страдат.А той :-и аз и аз.

64

Ох отдъхнах си ... щом Ленчето го казва ... хубаво е че поне е сменила пуловера с който носеше Гугъл-доказателствата за корупция и престъпления на прокурора ... !!!

63

Баче Кико

преди 2 години

Оххх Котьооо!

62

Анонимен

преди 2 години

Чаровна е девойката,ама ми идва леко заспала!Ще го вкараш в кревата и ще се почне да му натякваш,пипни тука,хвани така,ще го въртиш като чеверме и накрая ще ти се отще!Мерси искам лачената руска чанта Мария от Кремъл!При нея поне и сондаж за шистов газ ще можеш да извършваш

61

aa1830

преди 2 години

Нашите самолети стават за резервни части на полските.

60

Т

преди 2 години

Това, че нямаме самолети, не значи , че не възможно през България да са доставени самолети на Украйна, това никога няма да го разберем. Иначе сме най- бедни и зле въоръжени, ама сме скрити лимонки.

59

Зозо

преди 2 години

В песента "Камъните падат" се пееше за едно Ленче :)))))))))))))))))))))))))))

58

Любовник

преди 2 години

Ох Ленчето...

57

Адвокат

преди 2 години

ПРЕДИ 1 ГОДИНА КАЧИХ ВИДЕО ВЪВ ЮТУБ КЪДЕТО КАЗВАХ ЧЕ ВСВ НИКОГА НЕ Е СВЪРШВАЛА. БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ДАЛИ НЯКОЙ ВЯРВА. НО ЖЕРТВИТЕ НЕ СА ЕВРЕИТЕ. А БЪЛГАРИТЕ И АРМЕНЦИТЕ. ДА СЕ ГОТВЯТ ЯПОНИЯ И КИТАЙ. ФИРО ШИПКОВ ПОДМЕНЯ ИСТОРИЯТА. ИМА ЛИ УЧУДЕНИ?

56

аз

преди 2 години

хахахаха че ние имаме ли какво да изпратим?

55

Анонимен

преди 2 години

Че то има два миг-29 какво да им праща или онези на хартия за 3 милярда.Ако им пратим миговете най-много да умрат от смях

54

По Телефона:

преди 2 години

- Ало, централата на ГЕРБ ли е? - Да, кажете? - Искам да стана ваш член. - Крива ли ви е главъта? - Много! И е голяма. - НАЕТ СТЕ!

53

Аз промяната

преди 2 години

Оставка Подмяната Оставка Назначените с венецуелските машини Оставка Върнете бюлетините НЕ НА Репресиите на мирни българи Оставка Разрушители