209

bbb

преди 2 години

В Румъния бежанките с деца ги настаняват в палаткови лагери, а у нас - луксозни хотели!!

208

до Павел

преди 2 години

Да вървят на Запад..., на нас не ни трябват бандеро-фашисти! Пък и не сме богати, за да храним поредните т.ъртеи.

207

Боряна

преди 2 години

Адвокат съм от 30 години. Учих и работих в Белгия и през 2018-а реших да се върна в България. Издържах почти година.

206

До 197

преди 2 години

Какви глупости плещите, че няма кадри?За жълти стотинки никой няма да ви работи.Няма работни места, а не че няма кадри!

205

Анонимен

преди 2 години

Време тогава и на нас дават 1200 лв на калпак за три месеца за горива ток и хранителни продукти ,така че е най справедливо

204

ПХ

преди 2 години

Мдаа.., значи и със зърното сме на "патерици"!!! Между другото, миналата година Русия беше производител и износител Номер Едно на Зърно в Света, както и Номер Едно по производство и износ на Торове и Дървесина. Да не говорим за Урана и производство на гориво за АЕЦ, и Редкоземлените Минерали. Може да проверите ако искате. Излиза, че Русия не е само "бензиколонка"!

203

Павел

преди 2 години

Никой кадърен украинец няма да ви седи за 40лв на ден. Или отпуснете нормални помощи или ще им гледате гърба и Европа ще ги прилапа при тях. Тук ще останат само негодните, а ние такива имаме в изобилие.

202

Сашко

преди 2 години

Ами българските граждани "бежанци"!Украинците ще ги правите българи.....на помощи....а собственият народ унищожавате!!!!

201

Багериста

преди 2 години

Обедняването продължава

200

Анонимен

преди 2 години

А с 40 лв детски надбавки извършвате геноцид над собствения си народ! Лицемери!

199

Между другото

преди 2 години

Всеки, който разчита и си мисли, че правителството ще се погрижи за него, нека да погледне отблизо Индианците! - Хенри Форд

198

Анонимен

преди 2 години

Къде е Станислав Трифонов .Да излезне и да каже Пеевски колко му даде ?Трифонов ама ти си бил голяма ..........бе

197

Таня до 206

преди 2 години

Ние не определяме заплатите. Определя ги работодателя. Виждам всякакви абсурди, като например senior java dev с минимум 5 години опит и рейндж 4000-6000лв БРУТО. За същия имам предложение от датска фирма за 6000 - 8000 ЕВРО и remote. Просто няма как да избере българския.

196

Анонимен

преди 2 години

Все пак нека да не забравяме че Mirosoft колкото и да е затворен има поставени мини в софтуера. Mirosoft е на всякъде дори и в национални стратегически обекти каквито са Атомни централи и различни сателити които летят над вас.

195

До 210

преди 2 години

Никой не е трудно заменим!!!Знаеш колко милиарда сме вече!!!Знаеш че не всеки е IT.Знаеш че преди баба ти дядо тн. Не са били гении,но са имали пари да ви изгледат.

194

?

преди 2 години

Лелеее 2 лева хляб и олиото. Това не е добре. Цените са колкото в една добре развита Европейска държава. Ужас за средния БГ.И държите този Кирилов още. Че той за 2 месеца досъсипа БГ.

193

До 202

преди 2 години

Добре, но как да стане това? Когато за обща работа за едно място се борят няколко десетки или стотици души, то те си свалят цената. Защо работодател да вземе общак за 3000лв, като може да го вземе и за 1500лв? За да получаваш добри доходи трябва да си направил себе си трудно заменим.

192

До 201

преди 2 години

От Европа идват...казват ти какво да правиш и как да го правиш и ти дават.Губиш суверенитета и получаваш пари в замяна!!!

191

Анонимен

преди 2 години

До ? Хляб 2 лева, а олио 5.65

190

?

преди 2 години

По моя преценка САЩ вече постигнаха целите си и сега са разпоредили да се моли за примирие. Под постигнати цели имам предвид, че "скараха" Европа със основния вносител на всички за Европа, Русия.