71

Анонимен

преди 2 години

До 86 Ти като си гъзар пили си гумите на колелото или на трамвая и си пиши тука по форумите!

70

Анонимен

преди 2 години

Готов съм да плащам бензин по 10 лв. Но да не купуваме руски нефт. Тъкмо простолюдието с 10 и нагоре годишни кочини, ще спре да ги кара.

69

Анонимен

преди 2 години

Всеки цент платен на окрайна се превръща в инфлация за нас!

68

Анонимен

преди 2 години

Абе Зелка те складовете им са пълни с оръжия, сега просто ша ги прочестят за нови

67

Анонимен

преди 2 години

До 83 Веднага я източи, че е руска! Не ни предавай дай я на някой русофил да я унищожи.

66

Анонимен

преди 2 години

Само да вметнем на болните русофили няколко неща. Ромпетрол НЕ използва руски петрол. Има няколко франчайза на Шел в София, които използва САМО австрийски бензин, внос от Великобритания. ЦЯЛ ЖИВОТ сипвам там. Руски петрол не използвам, за разлика от жалките провинциалисти, които се наредиха на опашка в София да спестят 10лв. от нафта и сами качиха цените. Нали им видях колите по опашките- провинциален слугинаж с таван 3-4000лв. заплати на шофьори в сивия сектор. Бедняци, сър.

65

Анонимен

преди 2 години

Зеленски работи за путин не промиваите на хората мозъците,трябваше да бъде сменен с друг,защо ли имам чувството,че го играят комбина с путин и деистват в синхром.явно и този се е продал за пари не го интересуват жертвите,прави мили физономии и играе някаква игра която скоро ще се разбере,много спокоен и уравновесен ми изглежда няма и грам и доза претиснение в него все едно няма воина и нищо не е станало странна работа,нещата стават все по сложни,според мен една негова смяна ще доиде отрезвително

64

До 74

преди 2 години

Колега, целият свят с все краварите не разполага с природния ресурс на Русия! Хартията на която се печатат доларчетата скоро ще бъдепо скъпа от самите доларчета! Природния ресурс е реалността, а хартията просто средство. А ти живей за чужди каузи и гледай на твоя свят през розовите очила и рецитирай внушенията на краварите, че света се върти около долара, Макдоналдс, бъргър Кинг, Зара, Форд и т.н...

63

хм

преди 2 години

Киев го чака съдбата на Грозни след Втората чеченска война.Тук там ще стърчи по някоя стена.Да са благодарни на Путин укро-фашистите че още не го е сринал.

62

Анонимен

преди 2 години

Tози е един клоун на конци, срам за украинците!

61

Анонимен

преди 2 години

До 78 Те и руски ток ползват ама мълчат!

60

до 76

преди 2 години

НАТО смазва Русия много бързо. Технологичното превъзходство е брутално. Русия има точно 0 изстребители 5-то поколение и се перчи с S400, които дори не можаха да хванат украински ракети от съветско време Точка М, камо ли F-35, който е пазен паралелно от 4 други системи. Въпросът е, че не го прави, защото *** имат ядрено оръжие (което 95% ще бъде унищожено във въздуха от противоракетните отбрани на ЕС и САЩ, но ще доведе до края на планетата замърсяването от цялата работа).

59

Анонимен

преди 2 години

Българина на лесни провокации се не връзва. Хората тук го осъждат, а не го оправдават нищо че се прави на жертва.

58

Анонимен

преди 2 години

До 71 Ти сигурно и кола нямаш?

57

Герговски

преди 2 години

В такъв случай, ние като българи трябва да засилим стокообмена, за да може комика по-бързо да увисне на уличен стълб. Трябва да се противопоставим на санкциите, които се налагат на Русия.

56

до 69

преди 2 години

Русия какво повече е от бензиностанция с ракети, извинявам се? Последна в Европа по БВП на глава от населението, а износът на петрол и газ й носи около 70% от БВП. Какво има руско производство? Нищо. Мерси.

55

Анонимен

преди 2 години

Зеленски....не ни бутай между шамарите.

54

до 65

преди 2 години

Нормално, ти достойнвсто нямаш да не сипваш руски бензин. То какво да обясняваме- сигурно ринеш дъното като шофьор някъде за 2-3000 месечно в сивия сектор. Какво мислене да очакваме от подобен голтак, освен да продаде всичко за пари.

53

Нормален човек

преди 2 години

Редно е българския народ, който без съмнение е адекватен да поиска прошка от Русия от името на слабоумния ни премиер, който май започна да разбира къде се намира, ама изговори доста глупости преди това! Да се разкаяме за срама, който ни донесе Кирил Петков с онова нелепо изказване "бензиностанция с ракети". Да се извиним на Русия защото децата ни ще плащат цената за неадекватния ни временен управник Киро Лъжеца! Господ да пази България!

52

Херман Г.

преди 2 години

Дами и господа, виждате блестяща илюстрация за особеностите на този етнос - извън физическите специфики, наблюдаваме в конкретния индивид ярко изразени характерови особености - алчност, подлост, митомания, социопатия, страхливост, истерия и пълно пренебрежение към чуждите интереси. Сега разбирате ли ни?