127

до 137 от славянин

преди 2 години

А ти вдяваш ли, че света се състои от 195 държави, не от една!? Толкова си затъпял, че не разбираш какво твърдиш!

126

Потомък на Аспарух

преди 2 години

Коментар 5 В Русия, където съм работил, пък и в някои нейни сателити е практика всеки да докладва и клевети другия. Това е и единствения начин и за професионално издигане там за разлика от свободния свят. За съжаление само ние гледаме (поне досега) на тях като на братски народ. Те винаги са ни наричали циг*ни в разговорите помежду си. Както казах възпитанието в страх и подлост не им дава кураж да го кажат лице в лице. Писах преди - не обвинявам руския народ, а неговите "възпитатели".

125

Анонимен

преди 2 години

Сега Русия и Китай ще изхвърлят долара и всичко ще си дойде на мястото. Американците имат един зъл стратег , Кисинджър, който рече, че в Белия дом седят неадекватни хора. А той ги разбира тези работи.

124

Потомък на Аспарух

преди 2 години

Коментар 4 Работил съм в 4 европейски държави и искам да споделя опита си. Никога Русия не е имала власт пряко избрана от народа. Винаги са имали "цар батюшка" и това им трябва в състоянието, в което са. Те са свикнали да живеят с ниско наведени вратове. Аз не обвинявам за това руския народ, който притежава забележителни качества. Но властта държи този народ в страх и подлост. Всички нейни институции са проводници на страха и подлостта. Те самите живеят в страх.

123

Потомък на Аспарух

преди 2 години

Коментар 3Западният свят донякъде си е виновен за случващото се. Нормално е след стискане на ръце всеки да си изпълнява обещанията. Но не така мисли лилипута. Той тълкува честната игра като слабост и използва хулиганския бой без правила. Години наред политици и служители от свободния свят приемаха подкупите на олигарсите и се радваха на креватните услуги на *** разпорет*ни. И сега всички ще обеднеем, но ще защитим човешките свободи и права.

122

ВГЗТИ

преди 2 години

Из.ме.тта антибългарска ни зове към ядрена война... Ще бъдете съдени от нас и ще висите по дърветата, прозападна ***... Подкрепихте луд диктатор, заплашващ Русия с ядрено оръжие... Вие разпалихте и организирахте това, което се случва днес в Окраина. Слепи и глухи бяхте за геноцида над Донбас.

121

Анонимен

преди 2 години

Руснаците издържаха блокадата на Ленинград, продължила 872 дни. И може да не са останали много от свидетелите на блокадата, но наследниците им няма да забравят този подвиг и няма да клекнат, защото са им забранили пътуванията по Европа или са им блокирали айфоните. Европейските лицемерни ***, от друга страна, надават вой дори ако някой им обърка пола, да не говорим как реагират на нещо сериозно.

120

Потомък на Аспарух

преди 2 години

Коментар 2 НАТО ще ударят първо Беларус като реципрочен удар. Това ще е голям удар за логистиката на зомби армията на полуделия лилипут. Ще бъдат унищожени всички крупни военни обекти и то по начин, който ще покаже как се прави това, не както лъжеца лилипут. НАТО и западното разузнаване е на такова ниво, че РФ няма да може да насочи успешно нито една далекобойна ядрена ракета. До няколко години Китай ще е до Урал и отвъд. РФ НЕ "будет".

119

до 131 от славянин

преди 2 години

Проблемът ви е, че западът не може да приключи Русия без самият той да приключи! Русия е ядрена сила с най-много ядрени заряди на планетата, ако не знаеш, и тези ядрени заряди няма да останат на склад! Дотолкова сте затъпели от ''дълбокомислените'' холивудски екшъни, че мислите като алтернативно надарени!

118

Анонимен

преди 2 години

До до 119 от славянин "Путин решил да тероризира света!? Днес в света има 195 държави спиред Уикипедията, та кой свят тероризира Русия!?" Забрави ли преди малко как написа за нов свят? Мдаааа. Толкова е зле положението, че даже не знаеш какво значат нещата, които пишеш.

117

Германец

преди 2 години

"Проблемът на западняците..." -- Ти нас не ни мисли :) Ушанките ще ядат въглища и газ скоро, ако не се отърват от изверга в Кремъл. Стискам им палци да намерят сили. Хубав народ са все пак.

116

Анонимен

преди 2 години

До славянин Явно не знаеш нищо за "разкиснатите западняци". То е нормално де, в спортните училища едва ли получавате някакво смислено образование.

115

до 119 от славянин

преди 2 години

Путин решил да тероризира света!? Днес в света има 195 държави спиред Уикипедията, та кой свят тероризира Русия!?

114

Анонимен

преди 2 години

Авеее, първото, което стана след Майдана, е че Байдън си намести синчето в украинската газова компания, за да контролират нещата.

113

Помнете ми думата!

преди 2 години

Когато Западът приключи с Русия, рускините ще се продават за бучка сирене и чаша чай от мръсни чорапи (не, че сега не го правят, де).

112

Анонимен

преди 2 години

САЩ каза, че е разбие устата на Русия и ЕС пристана на САЩ. Ами, ако стане обратното и Русия разбие устата на САЩ?

111

Христо

преди 2 години

путин вече да ходи да си гледа внуците и да плете чорапи или шие гоблени. На 70 години е и дъртаците нямат място в управлението на държави. Същото се отнася и за Байдън, и за всички над 65 годишна възраст в политиката.

110

А Буш? Обама?

преди 2 години

Клинтън? Бай Дън трибунал когаааа? Или войните които водят на чужди територии са хуманитарни и демократични?!?! От 45'та досега 81% от всички конфликти по света са предизвикани от ФАЩ! Но световния господар не може да бъде обвиняван за избиването на милиони хора... Включително и са единствената държава която използва атомни бомби срещу живи хора... Удобно не се споменава! Пропагандата не спира 24/7, само темата за ковид пЛандемията се смени, иначе *** са си същите!

109

Анонимен

преди 2 години

Ако пусна 2 лева може да спечеля 100 милиона лева ъъъъ.

108

999 Те могат

преди 2 години

Спряха ми риската тв но путин ще плати за да го може и той. И санкции