74

Анонимен

преди 2 години

То е по евтино, хубаво почивка в Бали, Тайланд от България.

73

40 до 60

преди 2 години

Пич, аз и сега по-често купувам по 2,5-3-4лв или от малките фурни, защото хляба е по-вкусен и има и пърленки и пълнозърнест и др. Проблемът е за пенсионерите и най-бедните, защото някой разполагат с 10лв дневно, а не стават за работа или са болнави..

72

Анонимен

преди 2 години

История на руския международен туризъм:1944 Берлин, с танкове12 години по-късно 1956 Будапеща, с танкове12 години по-късно 1968 Прага, с танкове12 години по-късно 1980 Варшава, с танкове12 години по-късно 1992 Москва, с танкове (да, имаше и такъв филм) След 30 годишен сън, 2022 Киев, развитие в съветската транспортна техника още липсва

71

Анонимен

преди 2 години

Забравих може и Украйна нали я превземат сега!

70

МиЛиАрД

преди 2 години

Кирил МАРИОНЕТКАТА вече излиза на страната ни няколко милиарда по-скъпо..

69

Анонимен

преди 2 години

Ростуризм може да си хапе джуките за България!!!!! Юни месец кърфица да хвърлиш на плажа ще падне върху българин!!! А за руснаците Северна Корея!!!!!

68

Асан

преди 2 години

Балкантурист препоръча да стоим на село пари нема :)))

67

Анонимен

преди 2 години

то и без туй *** немат рублички да си купят водка, кво остава за неква почивчица в България. пък и нали по традиция обичат да се цамбуркат в замръзнали гьолове и корита... защо не и дъртия Лавров да ги уреди с ваканция на новоокупираните им територии в Донецк, Луганск .. сред останките от танковете им.

66

Анонимен

преди 2 години

Заето с Украинци вече!

65

p

преди 2 години

те па едни туристи , най-голямата държава в света,с най-много залежи на какво ли не и с икономика съпоставима с Испания - жалка история .Мозъкът им стига до там да си копат ресурсите и да ги продават на развитите държави

64

Русотуристо скоро ще получат БАН за пътуване извън Матушката и ще имат шанс да почиват на Кавказката ривиера или из Великите Сибирски полета.

63

Край

преди 2 години

По всички световни курорти има меню на руски. Турция ги чака. Междодругото турските търговци в Анталия и сервитьори говорят по добре руски от българските. Нищо че турския е тотално различен от руския. Интерес клати феса.

62

Анонимен

преди 2 години

Национализация на копторите им на родна земя

61

Анонимен

преди 2 години

ГОГО, това го написа навсякъде бре. Признавам прав си. Ама щяхме да сме германци бре мааму стара. 12 ойро ставка на час , а

60

Анонимен

преди 2 години

Белата Златка ще ги води в Куба. На Варадеро.

59

Аз ли, кой?

преди 2 години

Ей рашките са пълен смях братче, 3 дни "НАЙЙЙЙЙ- СИЛНАТА" армия на света, рибириш, не може един Украински Перник да завземе, хахаха, егати смеха, хахаха...абе пияндета големи се ей, кефат ме, хахаха, поне ракията ми върви кат ги гледам как ги трепат, хахаха

58

Анонимен

преди 2 години

Лошото е,че самите руснаци не са виновни за това,което ще им се случи и го отнасят.Нищо не им пречеше да си елиминират Водката и да станат нормална държава.Сега ще трябва да чакат друг да го елиминира.Имам в пред вид продължението на филма от 2012 г.,,Враг#1"Сега поне няма да мислят ново заглавие:ще се казва ,,Враг#2".Тоя пич направи всичко възможно посилите си да се наака жестоко.

57

Simvola

преди 2 години

Добра новина само като се сетя как до 10.30 изпиваха алкохола на лоби бара......... Да ходят в Северна Корея.

56

Ники

преди 2 години

Godo, едно нещо са руснаците, а съвсем друго фюрерът Путин.

55

Анонимен

преди 2 години

А тая със С. Корея няма да стане, там много нато. Първо да мине хокеиста, да потопи Япония и Аляска (ако няма да си я зимаме) и тогава блажено може да опънем кърпите.