17

Анонимен

преди 2 години

Украйна е прототип на бюрм факт.

16

Анонимен

преди 2 години

"Повечето украинци отхвърлят твърдението на руския президент Владимир Путин от речта му в понеделник, че тяхната страна няма историческа основа и по същество е творение на Съветския съюз." Тия са същите като бюрм, но ние нямаме политик с топки за да защитава българските итереси.

15

Анонимен

преди 2 години

Абе ПроСоТо, ти тия мисли на Паисия къде ги чете? Особено за дойчовския язик, дето по него време не е бил дойчовски. Или баба ти ти е разказвала?

14

Анонимен

преди 2 години

И ние казваме че сме БИЛИ един народ с Вардаро, но никой не иска и да чуе най вече Русия .

13

Сандо

преди 2 години

сега Украйна без да иска ще нападне руските войски в новите републики, ще има ресто и Украйна ще си остане Украйна и украинците ще са украинци, НО в рамките на Русия!

12

Анонимен

преди 2 години

Народа не е толко важен. По-важна е територията а там Украйна може да е с по-малка територия, щом като иска Нато. Защо Нато трябва да вземат повече територия чрез Украйна а Русия по-малко. България като искаше Македония и Тракия а пък 1878 г. НАТО я разрезаха.

11

Анонимен

преди 2 години

Те сега може и да са един народ ама скоро ще са и една държава ;) Не забравяйте какво каза Ванга на времето . Русия ще се възроди и отново ще е голяма и силна ;) Нищо такова не е казала за ЕС . Очевидно е че фалиралия запад не може да удържи разширението на Русия .Това което може да направи запада е да обезлюди съседните на Русия държави за да може Русия да ги глътне . Щом го е казала Ванга значи тъкмо така ще стане. А Крим е само началото и дори България няма да е края ;)

10

ПроСоТо

преди 2 години

твърде обширна статия..И жъ мъ заболи главата,ако фана да я чета..За това:-само по заглавието:..-Да са живи и здрави,нека да са имат за един народ !...Но още Паисий ги РАЗДЕЛЯ на "РУСИ" и "МОСКОВЦИ" !!!...Това е любопитно...Пак според него,най-чистите и истински славяни са ШВЕДИТЕ и част от скандинавските народи...Но за негово съжаление,те.."Държали католическата вяра и говорили на дойчовски"...

9

Анонимен

преди 2 години

И у нас има такива дето вярват, че сме един народ с макетата. Аз не съм от тях! За мен макетата са зли югославски кучета отгледани в сръбско-коминтерновския кучкарник!

8

да бе

преди 2 години

То и макетата да питате, ще кажат че не сме един народ. И че държавата им е от поне 6 хиляди години. Дали са ни писменост, азбука и всичко, за което се сетите.

7

АнонимеН

преди 2 години

ПОЛОЖЕНИЕТО ЗА КОМУНИСТИЧЕСКИЯ РЕЖИМ ВЪВ ФЕДЕРАЦИЯТА НА КОМУНИЗМА Е ТОЛКОВА ЗЛЕ, ЧЕ И ДА ОБЯВЯТ , ЧЕ СА 1 НАРОД ПАК Е ЗЛЕ И ДА ОБЯВЯТ , ЧЕ НЕ СА ПАК Е ЗЛЕ :D РАБОТАТА СТАНА КЪРВАВА , НО ТОВА НЕ Е СИРИЯ И РЕЖИМА ЩЕ ПОНЕСЕ СЕРИОЗНИ УДАРИ И ОГРОМЕН БРОЙ ЖЕРТВИ

6

Анонимен

преди 2 години

Първата столица на Русия е Киев повече няма какво да говорим княз Светослав даже са роднина със викингите баща му или дядо му се е казвал Рюрик

5

Лошо

преди 2 години

САЩ ще се бие с Русия до последният Украйнец.

4

Анонимен

преди 2 години

Още по-неприятно за САЩ е, че долу-горе такъв процент украинци вярват в същото. *** и бандеровците са малцинство и сега и треперят яко мартенките.

3

Факт

преди 2 години

Целта на сащ е разделяй и владей,не е за пръв път!

2

Анонимен

преди 2 години

Като украинците се смятат за друг народ защо говорят на руски нали уж си имат език

1

Анонимен

преди 2 години

Русия са поне 100 народа и няма как да са 1 народ. Украйна са по-малко но и там са 10 народа поне.