56

Долу шайката ГЕРБ

преди 2 години

Борисов плаче в Банкя

55

ехааа

преди 2 години

яко ! значу патриотите защитават гешеф който обслужва дпс !!! нямам думи ..

54

Стоян

преди 2 години

Кирил Петков е най-добрият ни министър които сме имали.Срамота е подобни партийки да го критикуват

53

Анонимен

преди 2 години

Ако не бяха се вдигнали цените на тока българската енергетика отиваше на кино.тя си беше фалирана.

52

Анонимен

преди 2 години

До ОТКРОВЕНИЕ - А ако беше помислил още 3-4 секунди сега можеше да си в свитата на Боко Винету , или най-малкото Евродепутат ?!

51

Асан

преди 2 години

Кви са тия никой не е гласувал за МВРО :)))

50

Анонимен

преди 2 години

Изтървахте всичко..тоя Харвард бил по-слаб и от Шуменският Университет..а Бойко е за затвора.Сменяйте кабинета,че не стават.

49

ОТКРОВЕНИЕ

преди 2 години

Сега ще ви разкажа едно откровение. Като малък един ден на даскало отивам до лавката, да си купа нещ за 20-30стотинки, вафла а-у. Но нямах повече пари, аз винаги съм си бил беден. Та когато лелката отиде отзад да вземе нова кутия с фафли, аз останах ненаблюдаван и пред мен имаше една кутия с дъвки. Тогава се замислих, помислих 3-4 секунди и в този момент реших, че аз крадец няма да ставам и няма да открадна тези дъвки. От тогава не съм крал абсолютно нищо през живота си. Защото не съм крадец.

48

Пълни Пе....и

преди 2 години

Станах привърженик на Борисов откакто падна от власт! Не съм си помислял дори, че може да дойдат на власт такива мошеници и наглеци!

47

Гошо от Смолян

преди 2 години

До Живко от Варна - Да ама и " Пешо Тираджията " и той това казва -И .....?! Разберете се защото иначе пак ще е протести и искане на пари , но откъде ще дойдат тези пари - това никой не пита !

46

хихихихи

преди 2 години

Ще протестират хората разбира се , че каква друга работа имат - Нали за тези и утре е Неделя и в другиден е Събота и после пак Неделя - Европейците Ви спряха паричките за крадене и лежане , върнаха ви в реалността и сега сте гладни и полудели - Нищо , ще по измръзнете , ще поогладнеете , и ще се кротнете , защото забавлението и измамната "стабилност" на ГЕРБ - СВЪРШИ и оттук натам ще разчитате на собственият си " бизнес " нюх и сега започват "игрите на глада " !

45

Анонимен

преди 2 години

Тия "патриоти" са пудели на Боко. Това е ясно. Ясно е, че мафията иска да управлява и да краде отново. Но не е ясно защо на днешните управници не им пука за инфлацията и обединяването на населението. Те не успяха един бюджет да приемат. За пръв път от години минималната работна заплата не е увеличена в началото на годината както обикновено. Какво стана с плана за възстановяване?

44

Анонимен

преди 2 години

Забранява се износа на ток и цената на тока ще се нормализира.

43

Срам

преди 2 години

ВМРО, *** на Ердоган. С Боко си бъркаха по гащите, когато оня ибрикуваше на султана. Големи патреоти бате, нема що.

42

ДАви сера на мерките

преди 2 години

Хора, дайте най-сериозно и отговорно, да седним да помислим къде може да се събереми 5-6 милиона човека, в някоя много широка равнина, където да седним и много, ама много внимателно да си помислим, как можи да помогним на Живко от Варна да живее достоен живот, без да му пречим. Имате ли идеи за място и дата?

41

Анонимен

преди 2 години

България е рай за ушеви и всякакъв друг вид катили,измамници и схемаджии на държавна хранилка.

40

Анонимен

преди 2 години

Само огънят може да ни пречисти като държава.

39

Агент Иван

преди 2 години

"Искаме! Искаме! Искаме! Искаме!" - Ама к'во искате? - Кот дадете.

38

Анонимен

преди 2 години

Правителството ще падне.Въпрос на време е пролетта или лятото да ходим тново на избори.Народа е недоволен заради ковид мерките и нарастващите цени на всичко.

37

Анонимен

преди 2 години

Радев е за Африка.Само там генералите стават президенти,все още!