48

До 54

преди 2 години

Очевидно е че говориш неща от които представа си нямаш :)

47

Анонимен

преди 2 години

До А СЕГА "Кажете кога е било по хубаво?!?. При СОЦА или сега." Категорично сега и не опира нито до цената на жилищата в града, нито на тези на село.

46

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 47 "И?" И, говорим за нормални хора, които имат нуждата от инфраструктура и подходяща жизнена среда без да имат на разположение на практика неограничен ресурс. Такива хора могат с вдигане на телефон и военен хеликоптер да вдигнат, ако се налага спешност, това не е нещо, на което нормалните хора могат да се опират.

45

селянин

преди 2 години

и кое му е по -евтиното на село?Да не би токът да е по-евтин или водата,или хляба или киселото мляко?Аман от митове и легенди.Инвазията на гражданите към селата се дължи до голяма степен на измисленото предаване "фермата".което е нереално и много балъци явно му вярват.

44

Анонимен

преди 2 години

До 24 Е то като нямаш да си платиш, няма и да намериш прислуга. Плати им достатъчно плюс транспорта и ще дойдат. :)

43

А СЕГА

преди 2 години

Кажете кога е било по хубаво?!?. При СОЦА или сега. Тогава хората бягаха в евтиния град имаше и работа. А сега пак на село.

42

Анонимен

преди 2 години

Като завалят ракетите на 22 02 2022, познайте къде няма да паднат, в кичозния град или в неугледните села?

41

на 38

преди 2 години

е па ше ти кажем чедо- шо тева не е от Бога да мърсиш ти па некой друг да ти чисти. твойта убавица да е само да се конти па на другио жената да мре у мръсотията непросветна. тека нема да мислиш шо един ден ше се смените да видиш убаво ли е. ше си копаш и ше си чистиш или па ше плащаш големи пари некой да ти чисти- наравно с твойте пари ше им плащаш като искаш добре да ти чистат. улавите бачкаторе умреа. айде жив и здрав да си.

40

до 30

преди 2 години

Това няма никаква логика...

39

Анонимен

преди 2 години

Аз се премеситх преди 1 една година извън града и нямам никакво намерение да се връщам в тази лудница :) като ходя там за нещо мога спокойно да казвам, че "съм от село и съм за малко" :))

38

Анонимен

преди 2 години

До 42 - Тренд по-*** кефи.

37

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 33 Тва не са хора, които работят в класическия смисъл на думата. Това са хора, които правят нетуъркинг - т.е. купуват и продават влияние, а за това си имат цяла собствена екосистема за целта. Тия не разчитат нито на обществените услуги, нито на обществената инфраструктура.

36

Анонимен

преди 2 години

До 41 - Прав си. Това е проблем. Най-лошото е, че ако решиш да се справиш с негонинда застрешяш няколконкрадеца, те изкарва по-лош от Хитлер. През 90-те дядо ми имаше едно от първите стопанства и тогава ги гърмяхме със сол. Включутешно и малките им. Ама един ден прекалиха и се наложи, да се направи демонстрация. Застреляхме един ит техните и всичко свърши. А сега? Сега, ме съдиха, защото хванах един да краде индокато гонритах, съм му викал "***" ... Ужасна държава станахме.

35

ИОщеНещо

преди 2 години

"Тренд" звучи глупаво и превзето. Имаме си хубава българска дума "тенденция!

34

до 36

преди 2 години

Май гледате само розовата страна истината е, че относно цените на имотите и по селата апетита расте. Проблема е когато всичко останало е тотално съсипано да не говорим, ако пък имаш " щастието" наблизо да има маАла от браТчеди .

33

Анонимен

преди 2 години

До 35- Може да наема теб илинроднините ти, ако нямате пари. Какво лошо има в това? Ще ви дам дом, ще помогна на по-умните ви деца с образование, връзки и съвети. На по-глупавите ще има работа. Така е животът. Последните 80 години го извратихме на камс, но взима да се нарежда.

32

Анонимен

преди 2 години

Сел..СКИТЕ Пръчки Радеф и Нинова да се връщат!

31

Анонимен

преди 2 години

До 35 - Имам прадеди, които са били прислуга, нонимам и такива, които са имали прислуга. Това беше, прединпреврата през 44-а. Никой не е бил цар. Не разбирам, защо е проблем, да имам прислуга? Да, работата ми порасна. Извоювал съм си привилегиите. И не, жена ми няма да чисти!

30

Тренд-афил

преди 2 години

Абе градът си е хубав ако е град като град - Токио да речем - а върви да живееш там, ама не ти стиска нали?

29

Анонимен

преди 2 години

До 26 - Да, же, ама къща в София ти е вече 600000 лева и говорим за мноооого окаяна къщущица. Хубавите са поне 800000. В село, тякава за 50000 се намира.