139

Анонимен

преди 2 години

Новите гербери си го мерят със старите такива. Опс, мутри исках да кажа.

138

Калеко Алеко

преди 2 години

Главният архитект и инженер на държавата и нейното устройство и строителство, продължава да кадрува и реди състава на кабинети, комисии и съвети пресичайки неправомерно един куп червени линии на разделението на властите, които са заложени в правовата ни държава по Конституция ... Този който води парада на гвардейците пред преЦедентството е тръгнал да строява и цялата държава под юмрука си, в услуга на Олигархията и червената номенклатура от Прехода ... !!!

137

Съвет

преди 2 години

Продължавай да се снижаваш пред Киро, истинската власт е в него. Няма да стане иначе, ще се боричкате, боричкате и Кирчо ще спечели. Всички медии са с него, всички хора го обичат.

136

Стани богат

преди 2 години

Вьпрос за -10000 евроКаде скри буци паритеА- под задната седалка на джипкатаБ- вьв зайчарникаВ- закопа ги в буркани в градината

135

Анонимен

преди 2 години

ВСС трябва да подадат оставка и готово бе!Какво се мотат?!Ще бъдат сменени и те,неизбежно е!После нов гладен прокурор и така.Няма нищо сложно.

134

Анонимен

преди 2 години

До ПЛАТЕНИ КОМЕНТАТОРИ! "Как да разпознаете тррроловете" По това, че копи пействат един и същи пост нон стоп. :)

133

И ква я свършиха

преди 2 години

Дойдоха любимите на радев и ей на - тока, бензина, храните...всичко поевтиня!!! щото спряха да крадат! А от март ще има още един етап на поевтиняването. Благодарим ти, радев!

132

ПЛАТЕНИ КОМЕНТАТОРИ

преди 2 години

КАК ДА РАЗПАЗНАЕТЕ *** И ПЛАТЕНИ ОТ ГГЕРББ КОМЕНТАТОРИ3. Използват думата хаос - това е инструкция на ПР-ката напартията, защото в рекламната им кампания тръбят, че се борят срещу хаоса. В коментарите трябва да се споменава, че всичко сега е хаос, за да си мислим, че крадците ще ни оправят4. Обикновено живеят в малки градчета и села, нямат образование и работа и затова зависят от плащането за тези коментари и от властта на ггербб5. И НАЙ_ВАЖНОТО -ще кликат минуси на този коментар

131

Анонимен

преди 2 години

Аз пък съм още по голям песимист щом чуя шумкарски приказки от устата на Радеффф!

130

ПЛАТЕНИ КОМЕНТАТОРИ!

преди 2 години

КАК ДА РАЗПАЗНАЕТЕ *** И ПЛАТЕНИ ОТ ГЕРРББ КОМЕНТАТОРИ:1. Обвиняват правителството за високите цени на всичко - грешка. Инфлацията в Щатите и във ВСИЧКИ страни от Европа е с рекорден ръст. Това се дължи на кризата с материали и горива, която е обхванал целия свят. Правителството не са магове, които вдигат инфлацията в целия свят, нали?2. Говорят за липса на резултати - да кажем, че искате да отслабнете, защото 12 години сте тъпкали шит. Ще стане ли за 2 месеца?.

129

Ха ха

преди 2 години

Мисля , че - гешев ще исхвьрчиЗалагам 50кинта

128

Юрист

преди 2 години

ВСС не е там за да взема рационално решение, а решение основано на представените му доказателства от страна на министъра на правосъдието. Отделно на президента не му е работа да се бърка на всички останали власти в работата, той не е ЦАР!

127

ПЛАТЕНИ КОМЕНТАТОРИ

преди 2 години

КАК ДА РАЗПАЗНАЕТЕ *** И ПЛАТЕНИ ОТ ГГЕРББ КОМЕНТАТОРИ3. Използват думата хаос - това е инструкция на ПР-ката напартията, защото в рекламната им кампания тръбят, че се борят срещу хаоса. В коментарите трябва да се споменава, че всичко сега е хаос, за да си мислим, че крадците ще ни оправят4. Обикновено живеят в малки градчета и села, нямат образование и работа и затова зависят от плащането за тези коментари и от властта на ггербб5. И НАЙ_ВАЖНОТО -ще климат минуси на този коментар

126

мислете

преди 2 години

Радевци не са на власт от 2 месеца, служебното 6 месеца беше пълно с Радевци и пак не правиха нищо. Сега плана е да теглят заеми като разпрани и това не е ок. Петков не става и да си ходи !

125

От чужбина

преди 2 години

Е на това му се казва ,,На всяко гърне мерудия". Този се бърка навсякъде.Като Ердоган , Мадуро, Путин и онзи с дръпнатите очи в СЕВЕРНА КОРЕЯ. Да се засрами малко.Абе какво да го коментираш!! КОМУНИСТ! Не я научи тази конституция на България и какви са му правата.Отворете си очите най-после.

124

Анонимен

преди 2 години

До Платени коментари!!! Тогава защо Радев, Просто Киро и Кокорчо всеки ден са по медиите да обясняват как ще влияят на цените, ако това не зависи от тях? Да не би да казваш, че алабалосват гражданите? От дейстивята на управляващите ИМА резултати: кражби, нарушавания на закона, укриване на информация, въпреки заявката, че ще управляват прозрачно, политически вендети, черен ПиАр и така нататък. Бъркаш се е това, че са на власт вече почти година и нищо ПОЛОЖИТЕЛНО няма от работата им. КОЙ е платен?

123

СТРАНДЖАТА

преди 2 години

Мен не ме притеснява че Гешев ще подаде оставка, притеснява ме че хората които искат Гешев да подаде оставка искат това за да си назначат свой човек който да обслужва личните им болни и ръководени от Изток амбиции. Всичко направено досега от тях, начело с Радев показва че това са обикновени фашисти-комунисти, тоталитарни сектанти

122

Мдаа

преди 2 години

Радев смаза гербБлагодарим ти

121

Кой е Гешев а ДАНС

преди 2 години

ДАНС на Борисов прикриват Пернишки терористи специализирани в Екзекуции и СРС наблюдения!Съвсем случайно някой от тези са роднини на Главният Прокурор на Република България Иван Стоименов Гешев!

120

Анонимен

преди 2 години

Групировките дпс и герб са превзели сайтовите с ***. Плащат им с пари от чекмеджето, но народа не е глупав и ги знае тези неща :)