79

Калина

преди 2 години

Този Просто Кирчо не осъзнава какъв пътник е,не вижда ли ,че го чакат да сбърка фатално и ще го удавят в язовира,които сам източи,но да ви кажа няма да ми е жал за него,защото е по-зле и от предишния-кражби,инфлация,семейни назначения,спряха политическите назначения,защото те нямат партия,дойде време на семейните назначения

78

Рамбооо

преди 2 години

Напред Кирчо, ние сме зад теб в подкрепата си за унищожаване на престъпноста....

77

...

преди 2 години

Значи махнаха ми коментара а аз просто изредих неща където е нямало няма и няма и да има раследване по тях! Едното е КТБ където от 100000 страници обвнение никъде не са споменати ахмед доган и делян пеевски! Да сегашния ни прокурор го писа това! После Цанков камък, после плажа росенец после студения резерв и още има да се кажат, но раследване няма! Еми .... авно делян пеевски и ахмед доган са невинни! Даже няма смисъл да се разследва даже!!!

76

Анонимен

преди 2 години

. . . има списък от лица са в основата на престъпността у нас. . . . . С може ли и с правилен словоред и българсак лексика? Некадърници!

75

Ха Ха

преди 2 години

До ПървоСлед като прокуратурата така любезно и светкавично кани последните дни Петков, къде беше при цялата тази престъпност... що не поканиха ни едни полетик в затвора... НЕ! Източване, разграбване, присвояване, крадене...

74

Сандо

преди 2 години

Българските служби и ДАНС са пробити, източени и работят за руското КГБ. Но скоро ще почнат да работят за ЦРУ защото от КГБ-то са останали без долари. А нашите продажници не искат да работят за рубли.

73

Анонимен

преди 2 години

На това му викат отвличаща операция. Понеже не може да се справи с управлението на държавата, крадеца вика - дръжте крадеца.

72

Анонимен

преди 2 години

Прасетата усещат, че идва Коледа. С тези момчета не случиха на съглашателство, затова започват да си изтърват нервите. Какъв живот си живяха при банкянския ***

71

Цонко

преди 2 години

И Гешев и Пеевски и Цацаров ще бягат скоро към Северна Корея където ще им дадат убежище и ще им кажат: хванете се за палците!

70

факт

преди 2 години

До АнонименПеевски си плати такса "спокойствие" към САЩ и го оставиха на мира.Какво е правил не ги интересува,важно е послушанието.

69

Първо

преди 2 години

Петков е крайно време да научи елементарни правни неща, които знаят всички в Бг. Прокуратурата призовава, тя не кани, както той вчера се изрази, че щял да откликне на поканата. Ако си призован и не се явил следва принудително довеждане и глоба. Та, Петков няма избор. И трето, аз пък призовавам прокуратурата, да не се подмазват на Петков, който е извършител на престъпление по чл. 316 от НК. Нищо не се пише. Има ли дело, няма ли. Привлечен ли е като обвиняем или не и ако не е защо?

68

Анонимен

преди 2 години

Пеевски не е идеален, има и своите недостатъци, но му вярвам, Киро, чета, че се краде много здраво през вашето управление, чак икономиии на ток и режим на ток правят на обществените места,улици, щото няма пари, ограбени са, върнаха ни в каменната ера, но след това ти ще го отнесеш, заради всички крадци и своите кражби, едни крадат, а други невинни страдат.

67

И уличното куче !

преди 2 години

И аз разбрах че беднотията и корупцията си имат държава , босовете им --- Доган , Пеевски и Бойко , колкото и да се крият и оправдават , все до тях се опира ! После , народа им бил виновен !

66

Лена Бориславова

преди 2 години

Инсталирания Просто Кирчо трябва да знае,че на база на кирливи публикации от медиикоито са на 111 м,сто в света няма как да се повдигат обвинения,време му е да го разбере,защото май се очертава той да е първия премие,който да бъде арестуван Народът няма да търпи войните на неговия началник с Пеевски,народът иска да живее добре-кражбите,лъжите които изговориха и направиха за отрицателно време,инфлацият,която направиха и нищоправенето няма кой да ги прости!!!

65

Хм

преди 2 години

А зададохте ли си въпроса:Защо САЩ не съсипаха Пеевски и ДПС,както и Борисов и ГЕРБ,след като имат тонове материали за тяхната незаконна дейност?Защо не подкрепят изцяло новата власт,въпреки че е зачената под техен контрол?Всичко опира до американския интерес и няма нищо общо с борбата с корупцията и прочее благи намерения.САЩ си запазват за в бъдеще опцията управление на ГЕРБ-ДПС,вече 100% послушно,след като им показаха силата си.А сегашното правителство е заплашено с изхвърляне,ако не им играе

64

Пешев

преди 2 години

Американците казаха на Боко Тиквата "това беше. България вече няма да е руска изтривалка. бягай и се спасявай при Ердоган. може да се наложи да се обрежеш но поне ще останеш жив. а за Пеевски ще видим какво ще правим..."

63

Анонимен

преди 2 години

Певски сгази лука като почна да краде от Щатите. Сега не бил виновен, хахаха, тея приказки да ги разправя на нашите служби.

62

Ой

преди 2 години

Кире, Кире...Много ти лабав напъна.И много ялов.Щом от вестници събираш информация жална и майка на държавата.Ами разпусни ги службите и назначи новинари, какво му мислиш.

61

Даа!

преди 2 години

Ами , като се има в предвид , че последните СЛУГИ на ДПС бяха герб , и от ДПС откраднаха повече милиарди отколкото герб , то си направете сметката , ''КОЙ'' , ''КОГА ''' , ''КОЛКО'' , ''КЪДЕ '' !?

60

рундио бандита

преди 2 години

двама крадци и мошеници си изясняват отношенията.