39

Някой си

преди 2 години

Елементарно Уотсън! Асен и Киро ще ви направят супер спестовни - ще минете на велосипеди! Само гледайте! Екологично е и ще харчите само по две паници ядене на ден. Ако изобщо имате пари за ядене. А ко нямамате пари за ядене ще ви е напълно безплатно.

38

Анонимен

преди 2 години

Скоро ходих на погребението на един познат- нямаше 40. И се дадох сметка, че утре и мен може да ме споходи и единственото което ще ми остане е икономиите, постоянното оплакване и затова смених колата с една по-хубава, оставих квартирата и се върнах на село-спестявам 500лв от наем и ги давам за кола , реших че това ми доставя повече удоволствие

37

Икономичен

преди 2 години

На 2500 оборота, бензин, с 90 км/ч, гори точно 5.5 л/100 км. Пфууу, рахат небесен! Газ не слагам! Печки нафтови не карам, няма по-убаво от икономичен бензин. Нафтаджиите голям го вадят, ама като сложат турбини, дюзи, маховици, чудесии и ги бия отвсякъде по икономия.

36

Анонимен

преди 2 години

Чак сега разбирам, защо 30 години не искаха да спрат ромските каруци в софия !!! софия с малка буква, защото ми стана отвратителна ромска ко чина , която ни принуждава и ние да впрегнем коня и да тръгнем дружно по коффите

35

Анонимен

преди 2 години

Най ме е яд на бащите и дадовците ни. Които за банани и портокали се предадоха на евро.гейците. ----///----- И ти ли си се нагълтал с тьпигьозлъците на синчетата на бившите привилегировани?

34

ж

преди 2 години

С КОЛЕЛО?:))

33

До25

преди 2 години

Аз ще ти кажа какво ни даде тоя Европейски съюз разбиха ни селско стопанство ядем гмо дори хляба ни е от фуражна гмо пшеница енергетиката е на път да, я, разбият нацяло ще затворят тецовете защото замърсявали а от същите такива Тецове от Гърция ще купуваме ток всичко е внос ходил съм по Европата н съм видял никъде българска стока

32

Анонимен

преди 2 години

Преди време за малко щях да се утрепа в балкана в опит да песта,като изключих лоста на свободна и използвах инерцията..

31

Анонимен

преди 2 години

Как да пестим?Ами как,като тръгнем пеш!

30

Как

преди 2 години

Яжте боб.

29

Бай Кадия

преди 2 години

Всеки да си носи една кофа с обещания от Кирето. И една бухалка та ако среще някой от тези обещаваха какво ли не да я употреби.

28

Икономичен

преди 2 години

Карам с 90 км/ч на магистрала. Бензин, 2000 кубика., оборотите са точно 2500. Всички ме псуват и им вземам здавето с мудността си. После обаче като зареждаме на колонките, те реват, а аз им думам: "Кой е номер 1 сега, а?!" :)

27

Анонимен

преди 2 години

Аз минах от V8-бензин на V8-дизел, и средния разход падна от 18 на 14 на сто. Минавам по 6-7к км на месец та като сметнеш са си 500 кинта отвсякъде. Дизела има по голям въртящ момент и въобще не ми липсва бензина, звука също е супер. Ся ще взема да смена и на жената V6-бензина, че нейния е и с турбини, за някое по скромно дизелче с 250 до 300кс. и от там ако спестя още 200-300 лева. Криза трябва да се пести.

26

Миризлива Дупа

преди 2 години

Ами нали сме в ЕС и НАТО. Още дървените философи да пляскат глупости против Русия и ще чакате " светлото бъдеще в ЕС" на свещ.

25

каскетя

преди 2 години

Ето ви ЕС.

24

иван

преди 2 години

Какво ни дадоха ЕС и нато за тези години ? Какво питам аз ?!

23

Анонимен

преди 2 години

Моя съсед си купи Мерцедес и го кара само през почивните дни .Изкарва го , ходи на мивка , зарежда , кара и пак го прибира

22

АНОНИМЕН

преди 2 години

Може науката да е напреднала, но човечеството не.

21

Анонимен

преди 2 години

Нищо не пестя ! Никой не знае до кога е на тази земя ! Когато мога си угаждам във всичко и толкова .

20

Анонимен

преди 2 години

Най добрата икономия е като слезнете от автомобила и го бутате. Така няма да изхарчите нито капка бензин и дизел. Нали знаете че икономията е майка на мизерията или това не важи за баровците. Най ме е яд на бащите и дадовците ни. Които за банани и портокали се предадоха на евро.гейците. Какво ви беше по онова време когато всичко е струвало стотинки. Защо се полакомихте по лъскавите неща от корекомите. Защо ни направихте нас младите мизерници да работим на капиталистите за бог да прости.