224

Анонимен

преди 2 години

Тоя докога ще го пускате да вие??? Май е забравил, че до вчера беше той на власт и ни беше закотвил на дъното на Европа по всички лоши показатели. Лошото е, че най- важните институции са все още негови. Сега са нужни години, за да се измъкнем и станем нормална държава.

223

Хахаха, прав е

преди 2 години

Борисов се пошегува в края на срещата: "Сега ще ви кажа един виц. Знаете ли кое се сваля най-трудно? - Умна жена, стар тапет, Христо Иванов и Корнелия Нинова".

222

добре е днес

преди 2 години

За Борисов почти 300 комантара за Радев 00.

221

Мислите НаЛе ?!

преди 2 години

Ако имате здрав коефициент на интелигентност , ще разберете че в това състояние , в което сме , е заложено от ГЕРБ и Бойко Борисов ?! Просто капана за Продължаваме Промяната , щракна ... всъщност и за всеки различен от ГЕРБ щеше да е същото !

220

Анонимен

преди 2 години

Ти 12 години хвърляше прах в очите на хората,а в същото време крадеше като за световно.Сега ще потърпим и новите,но дали ни хвърлят прах в очите,ще разберем след време.Твоето мнение не ни интересува.

219

стоян

преди 2 години

Съд и затвор за Боко Тиквата.Когато видим банкянската мутра в затвора тогава може да се каже,че сме нормална държава.За сега не сме.

218

izh

преди 2 години

И през почивните дни, ли? Комуномутрите вдигнаха на крак форумните си драскачи. Вместо да си харчат изкараното за половин година протествърство и една година управление на "НАШИТЕ", вие им разваляте рахатлъка. Интересно че нещо мниго им се изчерпаха изразните средства и много евтино взеха да се повтарят. Абе, комуноинтелект

217

Анонимен

преди 2 години

Боко добре че не им остави чекмеджетата и тях щяха да приберат!Хахаха!Поне за партията да има!

216

Анонимен

преди 2 години

Инфантили и оли..Гофрени тласнаха страната към катастрофа!Фактите говорят!Другото е куклите и парцалките!

215

Анонимен

преди 2 години

Боко умееше да управлява!Не би допуснал това в момента при Кокорчовците!Но вие сте просто недораслъци като гелосаните!Грешка в растежа!

214

Анонимен

преди 2 години

Юмрука удари Мутрата, Мутрата е в нокаут.

213

Анонимен

преди 2 години

Юмрука удари Мутрата.

212

Червеното е вкъщи

преди 2 години

КОМУНИЗМЪТ си се прибра ВКЪЩИ в ТУРЦИЯ в Централата на турските тайни служби заедно с турският юдеист КАРЛ МАРКС дето целият му род бил спасен от КРЪВОЖАДНИЯ КЪРВАВ ХРИСТИЯНО ИСПАНЕЦ.....ТУРЦИЯ направи КОМУНИСТИЧЕСКАТА революция в РУСКАТА ИМПЕРИЯ разработена от еврейския столичен поданик на ТУРСКИЯ СУЛТАН:Правус....Та Реджеп Тайп Ердоган иска от Вашингтон,Лондон,БРЮКСЕЛ Нов ЧЕРВЕН ТУРСКОГОВОРЯЩ южен СССР от Китай до Австрия да не завежда дело срещу ПУТИН че Маркс и Комунизма са ТУРСКИ а НЕ руски

211

Радев

преди 2 години

Купил съм си як дрон , последен модел , чакам удобен момент да думна ,мазния ТолуП .

210

КИРО С КУФАРЧЕ

преди 2 години

Хиляди крадливи комунисти и ченгета от ДС/БКП - 1990 - с по едно куфарче пари от пенсиите на дядо и баба-заминаха на запад,...... Изхарчиха парите..... И сега-техните деца и внуци се върнаха в България, за да крадат от моите пари, за да напълнят второ куфарче и хайде пак да бегат да живеят за наша сметка...... Иде ВРЕМЕ-РАЗДЕЛНО...

209

Пример за БоКо и

преди 2 години

помощта му към малкия и среден бизнес : " Кварталния малък хранителен магазин собственост на семейство , развиващи го вече 15 години , смазан от проверки ежедневно , защото срещу него областен управител от ГЕРБ , взе франчайз на голяма верига хранителни магазини " !!! Просто чудесно , семейството пуснаха жалба за тормоз от държавната администрация , и след като разбраха каква е всъщност работата им казаха да се ориентират към друг вид бизнес !!! Та толкова за ГЕРБ и Бойко с помощта му !!!

208

Анонимен

преди 2 години

По джоба ни ще ги познаете!Инфантилни протестърчета ограмотявате се!Стига сте тласкали страната към пропаста!Язък!

207

Анонимен

преди 2 години

Ама ха,няма да ме слушате!Аз съм вашия бог,отец и свети син,амин!

206

вЕрвЪм само на този

преди 2 години

човек !!! Той и неговото управление, за 12 години съсипаха малкият и среден бизнес , лобираха чуждестранни фирми, големи вериги и близки бизнеси до партията майка ГерП !!! Милиони хора , изгони , да си търсят прехраната по света , аз съм от тях !! Благодаря му от сърце !!!

205

Анонимен

преди 2 години

За 3 секунди се завъртят милиони, стотици милиони, чрез газ. Разбира се не е в наш интерес. Хранилището ни е почти празно, а цените са високи. Но на кой му пука от властимащите да го правят това. Те са умни, говорят английски, учили в хамерика. За Г. а. н. ь. о такива вина не могат да имат. За Г. а. н. ь. о виновен е друг Г. а. н. ь. о, бивша мутра, говори селски и не знае английски. Имал много калинки и затова ставали такива неща. Да знаеш Г. а. н. ь. о, само това ще е причината.