96

Митко

преди 2 години

Понсяш ли болка под кръста /още по надолу/ бивш Президенте?

95

Анонимен

преди 2 години

демократите бяха успешен проект на ДС

94

Анонимен

преди 2 години

трoл

93

Анонимен

преди 2 години

Роси Банов, поръчков ***

92

Хм

преди 2 години

Този комунист демократ, нещо като дървено желязо , но изглежда отвратително.

91

Бобчо

преди 2 години

Лустрацията трябва да започне от теб - платен комсомолски секретар,номенклатура на БКП, баща секретар на Ок на БКП една от най висшите позиции в партията. И това мекотело говори врели некипели 32 години след промените.

90

черния

преди 2 години

До Христо ХристовПо една случайност, стоян ганев е кадрови сътрудник на ДС/КГБ. Който по заповед на своите началници продаде ненужните агенти, колкото да се докаже,че меди доганов е иситнски турски агент. Ама турците на такива плоски номера не се ловат. Та си останахме само с предателството( доколкото в Турция не са ги знаели)

89

черния

преди 2 години

Как ще спреш ДС, като те направиха българската "Демокрация" и "капитализъм" по заповед и образец от Москва?!?

88

Алекс

преди 2 години

Не разбрах кои са демократите и може ли комсомолски секретар да е демократ.

87

До 88

преди 2 години

Соца е един балон, надуван от съветския съюз. България е пред фалит 1960 и 1977, но СССР ни спасява. В края на 80те вече няма кой да ни спаси и всичко рухва. Живков признава: "Социализъма е недоносче", и предлага да се въведе валутен борд. 45 години сте живяли на кредит, а сега вашите деца и внуци плащат сметката. Това и онова били безплатни - няма безплатен обяд, вече 30+ години си плащаме с лихвите. Поне се засрамете, че са ви правили на магарета толкова години, и си поемете вината.

86

Анонимен

преди 2 години

Тутьо Маринкин нема думата също като закръгления му шеф от гр. Банкя

85

Анонимен

преди 2 години

Абсолютно е прав Плевнелиев. Така се разви живота в България. Българската олигархия е от средите на номенклатурата и най-приближените до властта преди 1989 г. Останалите бяхме " 8 милиона мишлета" , а сега останахме 6 мил.

84

Анонимен

преди 2 години

Не го харесвам, но тук е много прав. Още като започнем от СДС, минем през НДСВ, та стигнем до ГЕРБ. БКП оцеля и пусна метастази навсякъде. И в момента управлява държавата.

83

Петков

преди 2 години

И ти росенчо си един тези демократи от герб пълно с хора от дс и в твоето президентско обкръжение но се оказа,че ти беше най-слабия смешен президент

82

Асан

преди 2 години

Комсомолския секретар Банов що не напрай лустрация :)))

81

Алооо

преди 2 години

Много са ми смешния тия като боко и тоя и другите дето плюят соца. Тия са на по над 50 години и когато е било соца, що не са започнали да протестират като са били млади или да тръгнат да свалят бай Тошо.Целия живот *** и оп изведнъж демократ хахах. Соца им е виновен за това, за онова едно и също дъвчат 32 години... Не знам вече, кой им се връзва на тия глупости, всичките са едни и същи.Тия не са комунисти, те са продажници и родоотстъпници, нищо повече.

80

Евала

преди 2 години

Вият ли, вият червените ***. Нали текат рублите за всяка публикувана дивотия от разни христовци, пенсионери и пр. платени каки. Нямат истински аргументи, а разни субективни нападки или ДСарски спомени. Младите *** им се връзват, а се чудят защо все сме последни. От акъла ви е, от акъла!

79

Осанката е на Цезар,

преди 2 години

а останалото е, на Пор !

78

Крим не е руски

преди 2 години

Това е моя Президент- г-н Плевнелиев .Такъв е и за милииииони българи.

77

Алооо

преди 2 години

Уффф абе мухъл я се скрий някъде едвам се подаваш над банката, микрофоните те закриват.Видяхме те каква пионка си на боко. Аз се чудя тая банова как може да хване такъв шушляк като теб, не знам, тия жените не са в ред. Вярно и пари да има, ама си е смешен.