87

ъъъ

преди 2 години

Подозирам, че тая статия е част от "структурираната" кампания за утвърждаване на ваксините на оня наемник Симидчиев. Действа, друго си е целенасочената структурирана и добре финансирана кампания.

86

ЕФЕКТ ОТ ФАКСИни ?

преди 2 години

" веганът каза, че ваксините причиняват COVID и ги нарича безполезни глупости". За първи път да се съглася с вегетарианец.

85

MIKE

преди 2 години

Редно е да преместите статията в раздел "СПОНСОРИРАНИ". Дори коментарът по нея би бил изцяло загуба на време...

84

Shshs

преди 2 години

Новинарите в БГ са все още в каменната ера, те докато ни убедят да се ваксинираме, в Западна Европа и Северна Америка вече дори и медиците излязоха на протест. Вижте Silent protest by frontline workers Quebec протест на над 5 хиляди медици в Квебек срещу зеления сертификат. Сигурно и тях ще ги подиграете, че са необразовани и са последователи на Копейкин? ;}

83

.

преди 2 години

То бива пропаганда, пропаганда, но тази смърди та се не трае!

82

Анонимен

преди 2 години

Не съм сигурен дали чета откъс от някоя антиутопия стил Евгений Замятин или Джордж Оруел, или е истинска пропагандаторска статия на модерната журналистика.

81

ъъъ

преди 2 години

Много поучителна статийка. Антиваксъри, не бъдете вегани!

80

Aнонимен

преди 2 години

Спират убийството по указ в цял свят със международна присъда и арести, както и забрана на ваксините убиец

79

Анонимен

преди 2 години

Ваксинирането е невероятно добродетелен акт вие не го правите само за себе си и вашето семейство, но и за вашата общност и здравната система", казва Колфийлд. ------------Като плащам редовно здравните си осигуровки, и то без да съм се възползвала досега от свещената "помощ" на здравна с-***, не я ли натоварвам с вноските си? И вместо да ми благодари, здравната система ме натоварва с вина и морален дълг към обществото...Това е върховна наглост!

78

САМО ЛЪЖИ

преди 2 години

Забележете к'ви глупости пишат:"Имаме огромно количество данни за ефикасността и безопасността на ваксините."Ако тези т.н. Ваксини/Отрови бяха ефективни, страна като Холандия досега да се е върнала към Нормалното, там над 85% са набоцкани. За Израел няма да коментирам вече 5 игла почнаха. К'ъв Ефект ?

77

Зозо

преди 2 години

Мен много ме съмнява, че Кунчо - Игленикът е и веган. За това щам го не прескача с тая слаба имунна система.... :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

76

отСиднейАв$тралия

преди 2 години

Ваксините са инструмент в нещо по голямо, за постигане на по глобална цел. Един модел, проблем-решение. Следствие фалит на борси, изкупуване на дългове, изземване на частна собственост и налагане на контрол на благата и ресурсите. Гледайте интервюто на бившия вице президен на Файзер, забранено в тубата, но в битшут го има, търсете Michael Yeadon. Той казва в видеото че е измама. Това не е кой да е

75

Анонимен

преди 2 години

Пропуснахте да сложите "Спонсорирано". Про-вакс пропагандата няма да скрие починалите от ваксините. Гледах видео от гробище на световен мегаполис и картината е покърителна.. Роднините на убитите са написали имената на съответните компании - има цели алеи с хора от различни възрасти. Невежеството, липсата на контрол и отговорност на държавата и компаниите производители към уврежданията са опасни.

74

Aнонимен

преди 2 години

Предстоят арести на Измамата ковид за геноцида и убийствата в цял свят

73

Shshs

преди 2 години

Бях веган 8 години, ама по едно време преди 2 години усетих, че организма ми се измори да яде ядки и тофута и бобове и кво ли не и един ден както се чудих дали да не проям месо се случи, че една колежка веган ми разкара, че баща й веган минал тежко короната. Тогава реших, че ще проям месо. Отворих си язва, заради много дюнери ама ми дреме, качих 10 кила и ми е топ. Сега смених пърженото месо със суджуци, филе елена и бабек са топа. Не съм ваксиниран, ама ми дреме, че си умра с пълен корем.

72

Кунч000 Бустеров

преди 2 години

"Имаме огромно количество данни за ефикасността и безопасността на ваксините.""Те са най-важният инструмент в нашата борба срещу пандемията."Как тогава успях да се заразя след 10 бустера?

71

ааа

преди 2 години

Естествен подбор май се нарича. This is the way.

70

бонго бонго

преди 2 години

Има един човек, който като става вегатерианец / веганството още не е познато/,през целият си живот е любител на животните та става той вегетерианец, отказва алкохола, цигарите, и променя живота на милиони и милиони хора...... та говоря за АДОЛФ ХИТЛЕР.

69

Aнонимен

преди 2 години

Вижте революцията в Канада след международното съдебно решение за геноцида и забрана на ваксините-убиец

68

Мошеници!

преди 2 години

Писна ми от пропагандата на Фарма мафията. Нали казвахте, че при 70% ваксинирани всичко свършва. " 54-годишният Глин Стийл лежешe в интензивното отделение на болница в Уорчестър, Великобритания". Е там на Острова над 80% са набоцкани. Дори не усещате как си противоречите.