75

До 124

преди 2 години

До Шарен Папагал- Има статистики, изледвания, официални данни, ...ЧЕТИ!

74

До 124

преди 2 години

Scientific American го твърди, балкански не-. На, чети и се учи. ... Дано поне разбираш английски.https://scientificamerican/article/the-risk-of-vaccinated-covid-transmission-is-not-low/">The Risk of Vaccinated COVID Transmission Is Not Low

73

Анонимен

преди 2 години

Истината е ,че в България хората обичат да лъжат.Този път сами себе си лъжат и за сметка на това жертви станаха тяхните родители.Коментар на антиваксър след като убедил майка си да не се ваксинират и тя умира от Ковид:"Тя е на по-добро място".Аз не знаех,че два метра под земята е по-добро място от живота тук от горе на земята сред приятели и роднини.

72

Анонимен

преди 2 години

Не знам защо давате Израел за пример,при условие ,че там не са много ваксинираните .Там са точно 65,8% ваксинирани с две дози.Те са по-голяма държава от нас и имат по максимум 20 смъртни случаи на ден,обикновенно са между 7 и 10.А у нас не падат по 70 смъртни случаи.Май наистина антиваксър е силно заблуден човек,който обича да лъже.

71

Глух Пор

преди 2 години

"През последните 24 часа излекувани 4814 души."----- "Излекувани" или просто не са успяли да ги уморят, за статистиката и бонусите? Подивяхте за жълти стотинки бе!Иначе всеки "заразен" е имунизиран с пъти по-добре от ваксите! И за разлика от тях наистина създава колективен имунитет.

70

до 106

преди 2 години

да вероятно е била по голяма смъртността в Бг средно за Европа,но това е било в рамките на до 50% , а смъртността от вируса е 400% повече, примерно сравнена със САЩ на един милион . И втори в света, е хайде, колкото и да има проблеми с здравната система ,чак като в Етиопия не сме.

69

До 113

преди 2 години

А ти кой си да казваш кой мисли правилно и кой не.Имаме свобода на словото и не сме живи за да пише е благодарение на фармацефтичната пропаганда.Май няма много смисъл в твоите размисли.някои хора за пари и майка си ще продадат.

68

Анонимен

преди 2 години

116 като толкова вярваш на властите, би ли обяснил защо свръх ваксинирани държави искат освен зелен сертификат и пср тест за да влезеш в страната им? Хубаво, в бг сме льольовци, а защо Франция, Германия, Италия искат пср от ваксинирани? Май защото се разболяват и разнасят! Или и тия във ваксинираните и бустерираните държави и те са льольовци и лъжци?

67

Анонимен

преди 2 години

докторе, не знам кой разнася вируса, но в израел имат невиждан скок на заразите- след такова огромно ваксинационно покритие. и смъртните им случаи са като през лятото- при това при вирус с вече драстично намален леталитет. и, ако обичате, без да сравнявате тях с нас- ние имаме скапано здравеопазване, а тяхното е на висота. сравнявайте нивата им преди и след ваксинация. и имайте най-сетне доблестта като гилдия да си признавате грешките.

66

Анонимен

преди 2 години

Грипа е по-опасен от омикрон.От делта не беше,но в сравнение с Омикрон ,който предизвиква средно 1% смъртност, грип може да доведе до 5% смъртност.Омикрон обаче е много по-заразен,в сравнение с грип.Никога не е имало заразени с грип 2000 на 100 хиляди.При грип при случаи 500 на 100 хиляди се спираха децата от училище и се спираше работа в болници и поликлиники по отношение на планов и профилактичен порядък.Така ,че мисли преди да пишеш.

65

Анонимен

преди 2 години

В Израел наричат антиваксъри хората с две дози, отказващи бустер. Много е лесно да сложиш етикет

64

Анонимен

преди 2 години

А от средата на 2020 г до момента, преди в България да започне кампанията по масовото ваксиниране, когато изнасяхте тези статистики, тогава как изчислявахте процентите?! просто пишехте "починали от ковид".Сега- починали еди колко си % неваксинирани и по 1-2ма ваксинирани, за да звучи обективно! Защото заплатите в здравеопазването СЕГА зависят от това, колко хора са се ваксинирали. Накратко: първо беше бизнеса с вируса, сега е бизнеса с ваксините. Чакам да видя следващият с какво ще е.

63

Анонимен

преди 2 години

109 лекарите по медиите заявиха ясно и точно, че всички си разболяват от омикрон и стават запазоносители. Какво се заяждяш и с кого? Разбира се че ваксинираните са разпространители. Първо ги пускат на всякъде заради зеления сертификат. Второ те и не се пазят, уверени че нищо няма да ги хване. У нас беше ок, докато по Коледа не се изсипа цялото ваксинирано войнство от свръх ваксинирания запад. Лично мен ме зарази съседка, живееща в чужбина с 3 игли. И мога да го докажа пред властите.

62

Анонимен

преди 2 години

Антиваксърите са наистина мислещи хора,но неправилно мислещи хора Антиваксърите са хора,които са с изключителен страх и тревожност и системни отричане на истината не само с Ковид.Те вярват в конспирации,за които няма логическо и научно обяснение.За мен е изключително странно как може да има толкова голям страх у тях за всичко.Приятели антиваксъри,благодарение на науката,медицината и фармацевтичната мафия ,вие сте живи за да може да пишете тук.

61

Анонимен

преди 2 години

Ако за ден имаме по 10 хиляди,за месец ще имаме 300 хиляди положителни.Това е недостатъчно за да се имунизира населението.Трябва да се заразяват по минимум 25 хиляди,за да имат имунитет повече хора,поне за 6 месеца,когато ще дойде новия щам.

60

Анонимен

преди 2 години

Думата антиваксър се използува за създаване на фобия срещу мислещите хора, които се съпротивляват на безумния натиск.Всъщност те не са против всички ваксини, а против този препарат наричан вяксина без да е доказан като безопасен, защото за това се изискват 10 години.Така че тъй наречените антиваксъри са 10 пъти по интелигентни от вас.

59

Анонимен

преди 2 години

Колко са карантинираните,при толкова много активни случаи.Ако сметнем,че всеки има по 3 контактни трябва да са над 600 хиляди.Как се следи за тяхната карантина?

58

Анонимен

преди 2 години

да не си отварял кутията на пандора бе. сега ше бориш вирус с ваксини. ваксините са за бактериални инфекции или за слабомутиращи вируси. то бива бива тъ-пота, ама такава вече идва в повече.

57

Анонимен

преди 2 години

нежеланието за участие в тест на препарата, който е въведен при извънредно положение, но не е официална ваксина не прави хората "антиваксъри". доказано "набодените" също се разболяват и пренасят това. има резултати в доста страни с много голям процент такива. смъртността в БГ е по-висока от преди 2020, ако ежедневно правите сравнения днес.

56

до 88

преди 2 години

хайде вземи и смятай с актуални данни, а не с данните от преди два месеца. Два милиона са ваксинирани, два милиона са го изкарали и два милиона сте антиваксърите. Понеже твърдите че имунитета на боледувалите е железен остава че ваксинирани и не ваксинирани са по 2 милиона , а процентите да 80/20 заболели и 90/10 умрели. 500х са деца до 14 г. В момента в Бг сме 6,5 милиона.