135

Анонимен

преди 2 години

Мъжът е роден да умре в битка, а жената трябва да ражда. Така майуните станаха човеци. Това че ще има война е дадено от Бог

134

Анонимен

преди 2 години

Руския поробител загуби Украйна завинаги. Там където е стъпил Хитлер там руснаци вече няма

133

Анонимен

преди 2 години

Русия е достатъчно голяма, но демонизирането на Русия не спира.

132

Анонимен

преди 2 години

Обикновените украинци въобще не са срещу Русия, т.к. отдавна разбраха, че по-мизерно не са живели никога з- от Майдана насам са една от най-бедните мизерни държави и това няма изгледи да се промени. Хората са наясно, че този им стандарт бе донесен от "братята" американци, чиято цел винаги е била обир на чужди блага и ресурси и нищо друго.

131

noFreeman

преди 2 години

хахаха егати и лъжата... въоръжават се да трепят ковид-фашистите

130

Анонимен

преди 2 години

"Нам нужна война" Това е руска теза,която е валидна винаги.Особено когато от глупостта си преди 7-8 г. уж спечелиха Крим, а загубиха перлата на федерацията - Украйна! За Историята, това е Пирова победа на Путин,от загубата на която той не може да избяга и което самолюбието му не може да си прости.Затова е всичко - Никой руски цар не е губил това,което той "успя".

129

Айшето от Сливен

преди 2 години

Аде стига лагаате бе - немате срама....въуръжували се против Русия - айде,айде

128

ни са знай

преди 2 години

Преди доста години Порошенко заяви за опълченците, че ако не се предадат, щебъдат унищожени,А те все още не се предават.Много добре помнят Одеса 2 май 2014 година.И Путин помни това!

127

Анонимен

преди 2 години

Тази на снимката какво иска да поеме?

126

Анонимен

преди 2 години

пропаганда...

125

Анонимен

преди 2 години

За украинците нямам симпатии! Заради тях ни спряха от ЕС строежа на южна газ, ние, които сме в ЕС ни задължиха да го спрем, защото щяло да намалее количеството газ през Украйна, а те не са в ЕС! За солидарност! Предаде ни чикундура от Банкя, а сега кирливите от Канада! Затова цените растат и затриването на българите продължава! Нали борба и нулева корупция щяло да има! Нулево изпълнение на вече предателите на българския народ! Колко корумпета са затворени - нито един!

124

Щерю

преди 2 години

Очаквайте секретен военен отряд, финансиран от Израел, да се опита от украйнска страна да разпали война. След мора, който създадоха с вируса, сега ционистите желаят да се разпали война - та да се зорлем изпълнят пророчествата...

123

Анонимен

преди 2 години

Ами ако видите в Ютуб руските бабишкери,викащи "Мьi за Путина" и "Путин - Президент на света", ще ви стане ясно защо пък обикновените руснаци няма нужда да се въоръжават срещу Украйна. Защото страната им е 80% военизирана - армия,полиция,жандармерия,ОМОН, ФСБ и т.н.Останалите 20% издържат тези бюджетни търтеи!Русия е безнадеждна, бездънна яма с имперски шовинизъм.

122

Анонимен

преди 2 години

Не вярвам обикновенните украинци да имат право и възможност да похарчат 3000евро за пушка със заглушител

121

Анонимен

преди 2 години

Стане ли война, едно е сигурно, ще мрът хора. Дано всичко се размине.

120

Малко за политика

преди 2 години

Зеленски бързо забрави какво обещаваше преди изборите. Тогава говореше за мир, единство, доби отношения в Русия и т.н. Но сигурно вината за това, до което се стигна не е само негова. Сложили са му англосаксонският чатал на врата и няма накъде да шава.

119

Анонимен

преди 2 години

Аз пък имам инфо че се снабдяват с оръжие ама срещу америка

118

Моделът Саакашвили

преди 2 години

Да си припомним, че Руско-Грузинската война от 2008г беше по същият модел - точно по времето на олимпиадата грузинската армия нахлу в Южна Осетия за да възстанови "конституционнит ред" в тази сепаратистка област. Имаше руски наблюдатели които бяха избити. Двадесет и пета руска армия натири грузинците обратно и Южна Осетия влезе в Руската Федерация, а Саакашвили стана Наакашвили. Сега изглежда и Украйна се готви за нещо подобно и резултатът ще бъде, че Донбас и Луганск също ще влязат в РФ.

117

Какво следва?

преди 2 години

Украинската армия е придвижила към границата с Донбас и Луганск установки за залпов огън (по модела на знаменитата "Катюша" от ВСВ), въпреки че по Минските съглашения там тежко въоръжение не трябва да има. Един залп да дадат, и войната ще е започнала. И естествено цялата западна преса ще обвинява Русия за това.

116

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

Истината е само една. НАТО прави всичко възможно да разнебити васточните лагери. Хубавото е, че НАТО не се страхува. Страхуват се онези със свръхсветлинните ракети, лазери от космоса и топ-секретно оръжие, което - според руски неназовани източници - можело да запали океаните. Напред !