108

Анонимен

преди 2 години

Предлагам всички интелигентни българи в България да бойкотираме всички заведение и ресторанти в България като не ходим въобще за да фалират и да ги затворят завинаги нямаме нужда от такива убиеци бизнесмени като Алибегов рома

107

Анонимен

преди 2 години

Една птичка пролет не прави, трябва всички да се вдигнем

106

Галин Костов

преди 2 години

***, свивай перките, обрасни космалаците и се научи да свириш на хармоника! Никой все още не изисква зелен сертификат за уличен музикант!

105

Анонимен

преди 2 години

Вие господине никога и не сте ги спазва ли! Затова пък парите на данокоплатеца сте вземали и искате още! Наглост!

104

чети внимателно

преди 2 години

И принуждаваше всички, малки и големи, богати и бедни, свободни и pоби да им се тури белег на десницата или на челата им: за да не може никой да купува или продава, освен оня който носи белег името на звяра или числото на неговото име."

103

Анонимен

преди 2 години

Ох добре, че сме си в България, бедна ви е фантазията какво става в Европа, тук нищо не се показва. Геноцид.

102

хм

преди 2 години

Ами и държавата да има спре помощите и да се свършва вече с техните драми. Всеки ден само за Лоренцо Ламас и капризите му ще четем. ДДС им намалиха, като си прибраха разликата в джоба, вместо да намалят цените; мярка 60/40; помощи за тока; почти всички прибрраха по едни 50 хил.лв. безвъзмездно европейско финансиране, за което нищо не казват и пак им малко, и пак недоволни и пак нямало да спазват мерки. Оставайте ги сами да се спасяват. Който иска да им ходи в заведенията.

101

Зелева хартия

преди 2 години

" Зеленият сертификат е решението и е много ефикасен. В Западна Европа, вече се виждат резултатите". Това твърдяха всички тези собственици на заведения. РЕЗУЛТАТ НУЛЕВ!!!!!

100

Анонимен

преди 2 години

Колко са бошлав заведенията от типа покази в предаването на Манчев? Как този бизнес кмета още? Може би клиентите са балъците?... :)

99

Дано да Фалират!

преди 2 години

Грам не ми става жал за тези. Това са същите тези хора, които настояваха да се въведе Зелевата хартия.

98

Анонимен

преди 2 години

Може и те да започнат да продават белина, да подпомогнат бизнеса на уж антиваксарите. 100 мл. 50 лв. Хайде народе на неексперименталните течности.

97

Ro

преди 2 години

Стига мрънкахте, заведенията не са само аквариумите на Витошка и чаят за 15 лв. в алБанско. Има малки ресторанчета, барове за крафт бира, семейни сладкарници и прочее, които го отнасят най-тежко. На никого не му дреме за Рафиту и Хепиту, те ще се оправят, но тия, които нямат техните възможности, какво да правят? Алибегов е съвсем прав в случая и наистина се надявам да дадат отпор, аз с удоволствуе ще ги подкрепя.

96

морски

преди 2 години

Предлаганата от морски ресторанти рибена чорба/супа е без застройка. Защо ли?! Ами защото не може да се замрази дълбоко, щом е със застройка. Така пък няма как да има дълотрайност във фризера. После пък, няма как да бъде предложена за прясна на клиентите наивни...

95

Анонимен

преди 2 години

Алоооо Европата, къде сте тръгнали с вашите ограничения? Тук турци 5 века не можаха да ни подчинят, византийци са треперели от нас. Сърбите нямат една спечелена война с нас. Ще ви се подчиняваме на ограниченията. Знаеш ли кога?

94

Случаен

преди 2 години

Бойкот на всички ковид ограничения!

93

аз

преди 2 години

Сладури! Много ми се иска да ви почнат за укриване на данъци. Поне 1/3 от бранша ще изгори. Да видим тогава за какво ще протестирате

92

ВБЗ

преди 2 години

Алибег ревеш от сутрин до вечер, ама една супа е 30 кинта на Банско за това нещо ще кажеш ли?

91

Анонимен

преди 2 години

Ех, защо не си в Русия, Алибегов. Там да заявиш публично, не няма да спазваш заповеди на Кремъл... След месец няма да има и спомен от тъпuте ти Рафита.

90

Абхирадж Девкумар

преди 2 години

До Петко А, 100млн....добре! Имаш ги, ама в индийски рупии 4324577380.82. Кай сега сметката...банковата сметка казвай, че неам нерви да чакам??? Аде бе Петко бе....аде, по-бързо, че тука един с празни шкафчета ме е напъплил...

89

Анонимен

преди 2 години

Аз пък ще си ходя на заведение и няма да се бода на