177

Анонимен

преди 2 години

Национален предател. Трябва да му танцуваме на гроба, дано е скоро.

176

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 2 години

Той продава Хароп - малки дрончета с бензиново малко двигателче - 50 коня - 1 Милион Долара Бройката , ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

175

Ментора бай Иван

преди 2 години

Как се е облещил Паксито !Май най-после е схванал , че по-силната страна е Русия , а не НАТО!Завалията сега мисли да бяга в Израел!

174

Соломончо

преди 2 години

Върви си по-далеч от политическата сцена, защото тук си насъбрал доста врагове. Няма да е зле и да си ревизираш евроатлантическата привързаност.

173

Мощна и силна БГ

преди 2 години

Трябва ни ядрено оръжие, за да сме сигурно че срещу Русия можем да отвърнем на удара с удар. Една ядрена подводница и рашъните ще са с памперси :)))

172

Фют

преди 2 години

Преди 75г един пич почти спаси света от такива като тоя ,да продължават да настройват хората и този път ще върнем територията на местното и население ,а после нека те се оправят с тях.

171

МНЕНИЕ

преди 2 години

Соломон Паси участва в Клуба на Националните Предатели заедно с Борисов , Пеевски , Доган , Кунева , Цар Симеон , СДС , КНСБ , Подкрепа - и още две дузини подизпълнители известни на всички .

170

Анонимен

преди 2 години

Както и преди няколко поста написах,тоя uguoт не е наясно със себе си.България няма нужда от ядрени оръжия,защото има ядрени централи.Явно konuлeтo се е нагушило с много пари за да докара и ядрено оръжие в БГа ни да му платим сметката с кръв.А тия чужди самолети,уж за полис по въздушните ни граници са отворили и други портфейли за пълнене,щом се заговори и за тях.Най голямо е предателството,когато"прецакаш"собствения си Народ.Затова и са предложили konuлeтo да направи сделката.Вони на корупция.

169

Анонимен

преди 2 години

Както и преди няколко поста написах,тоя *** не е наясно със себе си.България няма нужда от ядрени оръжия,защото има ядрени централи.Явно konuлeтo се е нагушило с много пари за да докара и ядрено оръжие в БГи да му платим ние сметката.А тия чужди самолети,уж за полис по въздушните ни граници са отворили и други портфейли за пълнене,щом се заговори и за тях.Най голямо е предателството,когато"прецакаш"собствения си Народ.Затова и са предложили konuлeтo да направи сделката.Вони на корупция.

168

Анонимен

преди 2 години

Монка, защо нашите съюзници и стратегически партньори не зачитат правата и интересите ни, а ни притискат да си продадем историята и идентичността!

167

ХА ХА ХА

преди 2 години

Тоя пък от къде изрълзя?

166

Бояна Филм

преди 2 години

Туй същество е въртяна лопата винаги е обслужвал едни чужди интереси.Бъдещето на народа въобше не го интерисува.

165

Анонимен

преди 2 години

Някакви заучени каубойски лафчета пуснати през гугъл преводача ни лансира. Ти си срам за българската армия бе рошав чавут.

164

Константин Матеев

преди 2 години

До StamenПо този и други аналогични въпроси е хубаво да се прочете минимум пак Вазов, но не само този, който се учеше в училище, а и другия, цензурирания от нас Вазов, което си е грях, откъдето и да го погледне човек. Хубаво е да се прочетат също мислите и прозренията и на другите ни национални герои, като се почне от Раковски и се стигне до Захари Стоянов. Те са ни дали ключа към разбирането на това как да се отнасяме към Русия.

163

Striker

преди 2 години

Съвсем вярно, браво Мони!

162

Гудбай ЕС

преди 2 години

В Брюлсел днес запалиха флага на ЕС пред европейските институции.

161

каргона

преди 2 години

Тоз не е българин първото.Да си оди от където е.

160

Анонимен

преди 2 години

Тоя ни наряза въоръжението, съкрати армията ни до капацитета на футболен стадион и 20 години по-късно се върна да ръси мъдрости, че с Русия се говорело с армия и въоръжение. На всичкото отгоре така нареченият му атлантически клуб се превърна в прют за всякакви изпаднали клептомани и нагаждачи.

159

Анонимен

преди 2 години

Гудбай Америка.

158

Анонимен

преди 2 години

Монка, ам' нали ти напъваше да си режим въоръженията, да съкращаваме и разформироваме военните...?