74

Анонимен

преди 2 години

Защо ми е да се ваксинирам като ваксините не помагат. По-добре го изкарай и ще имаш естествен имунитет.

73

Анонимен

преди 2 години

Тази неграмотница да има малко страх от Бога, че с детето си прави пропаганда на ваксините.

72

ЦИРК КОВИД

преди 2 години

Отдавна опитвам да обясня, че КОВИД е психично заболяване с елементи на лека вирусна инфекция. Който се затруднява да го разбере, да прочете внимателно посланието на госпожата. Само човек с някаква налудност би написал подобна самоотричаща се безсмислица.

71

До 67

преди 2 години

"Къде е сега Мангъров да ми лекува детето, пита тятой е извънземен. може да бъде на няколко места . тази статия некоректна." - - - - - - Да не ги е заразил Мангъров? Тя си се е набола амнайсет пъти и пак се разболяла, че и детето си заразила - сега пък някой друг й е крив за собствената й глупост! От как щъкат хора по света, винаги е имало вируси и ще има. Тая да не е чела в някой жълт форум, че това вече се отменя от шмайзер и мадурна?

70

Анонимен

преди 2 години

не правите разлика между позитивен и болен, няма какво да се отговори на "платената" дама!

69

Анонимен

преди 2 години

Единственото утешение при тази бройка на починалите е, че в много висок процент това са неваксинирани, демек от по-тъпичките.

68

Анонимен

преди 2 години

Факта,че цялото семейство е ваксинирано и въпреки всичко са се разболели и са заразили бебето,трябва да накара тая майка сериозно да се размисли за ползата от тия ваксини а не да хвърля огън и жупел!

67

Апокалипто

преди 2 години

Аме маме,немойш ни трогна,няма да се ваксаме...

66

До 1234

преди 2 години

Това ли е цифрата, под която ще се подпишеш тоя месец за ковидясала пропагандата? Ми ти и до първата не заслужаваш с глупостите, които бълваш. Как ти плащат - не знам. Шефът ти много се е объркал нещо.

65

Анонимен

преди 2 години

Абе таз да намали истерията. Фактите са официални и сочат че 99.998% от децата го карат по-леко от грип.

64

Хасан Вакссинатора

преди 2 години

Ковид ваксаритте са се надянали на кожения бустер и крещят-Кой не скача е антиваксър

63

Анонимен

преди 2 години

Къде е сега Мангъров да ми лекува детето, пита тятой е извънземен. може да бъде на няколко места . тази статия некоректна.

62

Анонимен

преди 2 години

Това не е призоваване а чиста агитация

61

Ro

преди 2 години

Ъъ, ми да го беше ваксинирала детето на една година тогаз? Нещо не разбирам - обвинява неваксинираните, докато всички в семейството са оваксани и, очевидно, разнасят зараза, въпреки че го карат леко. Какъв й е проблемът на тази жена?!

60

Анонимен

преди 2 години

Пропагандата на ковид ид и отията вече съвсем е издъхнала! Айде, време е да ви уволняват тр оловете и да вървите по фабриките да бачкате, поне в остатъка от жалкия си живот нещо полезно да свършите!

59

Анонимен

преди 2 години

Мангъра се е ваксинирал и протрива доволно ръце

58

пелтек Лангуров

преди 2 години

Дай му на детето пилешка супичка,сутрин преди 3ти петли и му бай против ухански прилепи.

57

Старшинката

преди 2 години

Милиционерската пропаганда за Свети Ковид достига висоти, но може и повече! На тия и изкуствен интелект няма да им помогне, всичко умножено по тяхната интелектуална нула се превръща в две кръгли нули ОО

56

ДДРОнег

преди 2 години

До 1234__Ваксината пази от тежко боледуване тези, които без ваксина биха преболедували тежко !!!__Но тези, които биха пебоелдували тежко са много малко - около 1 % от хората !!!___Та пита се всъщност - ЗАЩО КАРАТ ВСИЧКИ ХОРА да се ваксинират ?!

55

Анонимен

преди 2 години

До 1234 тогава защо призовава да се инжектираме? Все едно неинжектираните сме й виновни че си е заразила детето.