38

Анонимен

преди 2 години

До РАДЕВ =ПУТИНИ кой олигах е човек на Радев?

37

Анонимен

преди 2 години

Историята ще помни строителя и грижовния Премиер към народа Бойко Борисов. За Радев ще си спомня с погнуса и отвращение. Влезте в магазина и ще видите резултата от празните приказки на Радев.

36

1

преди 2 години

До Анонимен-38 вълнувай се за тиквата,нас народа ,той изобщо не ни интересува.

35

Трибуналът предстои

преди 2 години

Румен Сертификатов Радев.

34

Анонимен

преди 2 години

Герб така и не изясниха какво значи "обединител на нацията". Те такова животно нема да се намери като обединител на нацията, освен националния отбор по футбол през 1994-та на световното в Сащ. Тогава верно бехме щастливи и обединени, а и много млади и наивни.

33

РАДЕВ =ПУТИН

преди 2 години

СТЪПК ПО СТЪПКА СЛЕДВА ДИКТАТУРАТА НА ПУТИН..... СЕГА ДС/БКП ЩЕ СЪЗДАДАТ ПРЕЗИДЕНТСКА ПАРТИЯ-"ЕДИННА БЪЛГАРИЯ" ="ЕДИННА РУСИЯ" НА ПУТИН..... ОБЯВЯВАНЕ НА ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА.... ОЛИГАРСИТЕ ЩЕ СЕ ОТЧИТАТ НА РАДЕВ И СИЕ И ЩЕ ПРЕСЛЕДВАТ ВСЯКА ПОЛИТИЧЕСКА ПАРТИЯ, РАЗЛИЧНА ОТ ДИКТАТУРАТА..

32

баба мара

преди 2 години

поуките ще си ги правите вие от герб анализ на всичко година по годинапри тази изб активност следващият път няма да влезете в нс защото няма да иматевъзможност за купуване на гласове

31

1

преди 2 години

депешето от Банкя пристигна,и вси4ки от герб-сдс-комунисти,напуснаха залата,за днес никаква заплата за напусналите,интересно ,индивида с каскета,защо не напусна и той.

30

Анонимен

преди 2 години

Радев е подкрепян от българския народ, грешка правите вие от ГЕРБ, че му се озъбвате :))

29

Анонимен

преди 2 години

Радев да натиска Киро да вкарва герберастите в кауша и да връщат откраднатото от тях.

28

българин

преди 2 години

Герп утече в канала , тяхното мнение не интересува никого !! А след като изритат Каскета и осъдят Тиквата , това ще е окончателният край на гербопитеците ! Лакърдиите че Митов или Дончев ще поемат ръководството са глупости на търкалета !!

27

Bobo

преди 2 години

Как да го изслушат, като ГРОБ са синвол на корупцията. Ушите са ги заболяли тая ....

26

анонимен

преди 2 години

Докато славословите прецедента, цените отиват все по-нагоре! Излезте и си отворете очите! Толкова ли е хубава ПРОМЯНАТА?! Скоро и хляб няма да можем да си купим, ще караме на пастите на Линда!

25

Анонимен

преди 2 години

Обединете се срещу диктатурата и ваксините в една балканска супердържава! Антиваксидонската империя! Джокович балкански император!

24

Майора

преди 2 години

Хората са го казали"Военният не вижда по далеч от шапката си " и Дай му на някого власт " и гледай какво ще стане!Та така и за човек , обладан от мания за власт , избрал служебни кабинети теглили заеми и незнайно къде и за какво , кабинет под диктата на олигарси изхарчили за 9 дни 0 млд лв! Сь не виждам защо противниците на ГЕРБ трябва да се радват на това?И това ли е новата промяна?

23

Анонимен

преди 2 години

най-големите престъпници са подкрепящите фигуранта, като разединител на нацията, всъщност радевчетата благодарение на стипендиите от чичо Васко и Прокопи са по-малко от 20%, но се представят, като че ли са 200%

22

Стойчо

преди 2 години

Само когато Кубрат Пулев стане министър той ще оправи България!

21

Анонимен

преди 2 години

Така е, не може с неграмотен президент да има обединение! За капак ни сервираха и неграмотен премиер! Алооо тия постове не са като да станеш селски кмет!

20

Анонимен

преди 2 години

Според ГЕРБ трябва да се уважава купения вот от една малцинствена група. Няма как да стане!

19

Анонимен

преди 2 години

Подкрепям твърди президента.Не може да обединяваш нацията с тези от ГЕРБ.Аз не искам обединение с тях. Те, заедно с приятелчетата си от ДПС са престъпна организация.