8

Амет

преди 2 години

Полетях сред мечтите големи но узовах се в мрасотия и хаос.

7

Вин

преди 2 години

Още един "приятелски" народ от граничещите с Московията. Честито!

6

Анонимен

преди 2 години

Всипко е просто, Русия слага банда вербувании воени престъпници в окупираната държава да управлява. Избива се всякаква опозиция. Идва време за бунт и Русия просто пази управлението, което е сложила на окупираната държава. Всичко друго са комунистически подготвени текстове, които се четат от водачите. Което определено, не е в интерес на народа .

5

Анонимен

преди 2 години

Нещо не се връзва "мирно" протестиращи убиват и раняват силите на реда. Това ако се беше случило в краварника частите на националната им гвардия щяха да газят и гърмят до последно.

4

Асан

преди 2 години

А нaдаpeни ли бяха?

3

Анонимен

преди 2 години

До 4 не си спомням Сащ да са те били,.защото протестираш? Ама си спомням ,че комунистите са били много . И до ден днешен, без бой непадат. Айде не се прави на интересен . Всички е знаем тая мантра на комунистическите режими. Като му писне на народа и поиска оставка.... винаги са терористи или сащ. Ти гледа ли клипове? Това са стотици хиляди терористи така ли? Хахаха клоун

2

Анонимен

преди 2 години

Браво. Свободата за казахстанците от руския ботуш и окупация. От куде, на къде военен партньор ще праща сили да ме бият в моята държава ? Това си е чиста военна операция и нарушаване на суверенитета на Казахстан. Както го нарушиха и в Украйна. Международната общност да занесе оръжие на казахския народ да се бие за свободата си.

1

славянин

преди 2 години

Киро Канадата да внимава и тук да не стане като в Казахстан!