67

Анонимен

преди 2 години

Стига рива чалгар,удари си една злобарка и ще ти мине,то и без туй няма кво друго да правиш.

66

Анонимен

преди 2 години

Автомобили, шофьори, съветници, секлецарки, пари в плик, безплатен паркинг на централният площад, автоматично актуализиране на заплатите поне два пъти годишно и то със закон, все въпроси, които нито един избирател не задава: Да имат ли народните избраници тези привилегии, защото явно въпреки безспирното говорене никой не се отказва от тях, даже ги надграждат?

65

Когато е електронно

преди 2 години

Искам да се сложи опция дали да се вижда гласувал ли съм или не,като го направят електронно и аз да мога да виждам това.Освен това искам да се сложи и опция дали да се вижда за кого съм гласувал.Аз решавам дали да им показвам или не!

64

АнонимеН

преди 2 години

СТАНИСЛАВ ТРИФОНОВ ЛЕГИТИМИРА ФАЛШИФИЦИРАНИТЕ ИЗБОРИ ОТ РУМЕН РАДЕВ И СЪУЧАСТНИКА МУ ВАСИЛ БОЖКОВ КУПИЛ МАШИНИТЕ ЗА ДА ПОДМЕНЯТ ПРАВИЛНО КРАДЯЩИТЕ СЛЕД ИЗБОРИТЕ! СТАНИСЛАВ ТРИФОНОВ Е СЪУЧАСТНИК НА БЪЛГАРОПРЕДАТЕЛЯ ФАЛШИФИКАТОР РУМЕН РАДЕВ И Е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО НАГЪЛ И ДОЛЕН И ТОЧНО ТОЙ ВАЛИДИРА ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПОДМЯНАТА КОЯТО РЕАЛНО НЯМА И 4% ПОЛУЧЕНИ НА ИЗБОРИТЕ И ТОВА Е С 50 ХИЛЯДИ ГЛАСА ОТ ОТКАЗАЛАТА СЕ БОЖКОВА ПАРТИЯ БЪЛГАРСКОТО ЛЯТО!

63

Киро

преди 2 години

Ами ти като не рачи, наложи се банковата сметка да бъде променена !

62

Анонимен

преди 2 години

Като го направят електонно,да го направят и явно ,за да се знае кой е гласувал и кой не.Така няма как да ме подписват,защото ще видя дали са гласували вместо мен!После вече може и да гласувам,ако има за кой!!!!От кого се пази гласуващият за да гласува тайно?И кой по дяволите реши да е тайно ако някой не иска да е таен гласът му?!!

61

баджанака Шуро

преди 2 години

Тя Ленчето е наш човек, символ на Промяната !

60

Анонимен

преди 2 години

Е затова спрех да гласувам!От мен няма да вземат!!!!!!

59

Истукан

преди 2 години

Всички крадат, а тези дето не са в парламента източват субсидията за всеки глас. Затова не гласувам. Дали ще е една партия в парламента или извън него, тя е ***. В България всички партии са ***, защото лапат субсидии за всеки глас, без да работят, все едно като началници и шефове. Не давам пари на никой, затова не гласувам. Всеки глас е даване на пари на някоя партия.

58

Анонимен

преди 2 години

лъжец...и т. н.

57

Зелен

преди 2 години

Ще ги поддържате да може да ваксинират всички, после защо Възраждане са в парламента.... Айде тичай за бустер....

56

пасарела

преди 2 години

Ако ти / Чегъртача / , направиш партийната субсидия 1 лв , много хора пак ще те погледнат с добри очи / които ги загуби / , а ако нищо не направиш , продължаваш да си менте като другите партии !!

55

Daskala

преди 2 години

Ехааа, просто следете движението на парите. Зад тях има още какво да се "копае'.

54

ined

преди 2 години

Нищо ново под слънцето, навремето имагинерната партия на българските жени прибра немалко милиони като мандатоносител на царя.

53

Глупости

преди 2 години

АБЕ, СМОТАН ЧАЛГАР, ПРИЗНАЙ СИ , ЧЕ ТИЯ ПРИКАЗКИ СА САМО, ЗА.... ЖАЛЪК ПИАР... ХАХАХААА

52

Анонимен

преди 2 години

Чалгар долен я припомни на по-младите как се мазнеше на Доган и все го канеше в шоуто,как все комунисти канеше в шоуто си и се мазнеше и на тях,как се биеше в гърдите,че си пръв приятел с тая или оная мутра и после им ревеше на гробовете.Няма друг такъв отвратителен *** като тебе.

51

Аналлизаттор

преди 2 години

Говориш и подържаш това. С татуировка на чело: Аз с БСП няма коалиция да правя! Даже заедно управлявате сега. И върху референдума си плюю, като ученик в тест! То не остана нищо за котето се бори и да не нарушиш. Властта променя, но предателите са си представяли. Ти от кой си?

50

А сега де...Кой ко

преди 2 години

Доста неща в БГ са извратени. Славчо -чалгата сега ли го разбра? Той също е извратен....

49

Анонимен

преди 2 години

Извратено е да сте в коалиция с тези, срещу които лаеш! ЕЙ ТОВА е най-изврането! Бие предното извратено нещо да се докопаш на власт САМО да чегъркаш, вместо да градиш!

48

Анонимен

преди 2 години

Чалгар, не те ли е срам изобщо да се изказваш, предвид факта, че едвам влезе в НС?! Цирковете от лятото с педя човек лакът уста забрави ли?!