359

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 456 "Няма депортирани татари, това е било по Сталиново време" НЕ, това е БАШ сега след 2014.

358

Анонимен

преди 2 години

До ха-ха-ха "Турция му клекна" Майко мила. Турция го опердаши и в Либия и в Азербайджан, но му "била клекнала".

357

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 442......ЛЪЖЕШ! Мой близък ходи два пъти в Крим през последните години и ми разказа много! Няма депортирани татари, това е било по Сталиново време! И много от тях са си го заслужили - помагали са на немците срещу партизаните, тровили са водоизточници и други мръ-со-тии! Украинците си живеят там, някои служат даже в руската армия и полиция! Е, някои ги боли за Крим - турците и британците най-вече! Ще свикнат! Это Россия, детька!

356

Анонимен

преди 2 години

До До 432/452 "Изобрети ли, патентова, произведе, продаде някакъв Продукт" Всъщност, произвеждам, да. А без историята рискуваме някой да открадне плода на усилията ни, както са го е правел един народ, криейки се зад благовидни имена.

355

До 432

преди 2 години

"... Силна и Независима се става с действия в тази посока..." - абсолютно съгласен и подкрепям. Само че лично Ти с какво допринесе България да е Силна и Независима ? Изобрети ли, патентова, произведе, продаде някакъв Продукт защото само с предъвкване на стари документи и истории Силна и Независима не се става.

354

Анонимен

преди 2 години

До Тия луди ли са? "Русия си научи урока - насила хубост не става!" Русия си научи урока, единствения начин да постигне нещо е със сила, защото си отряза пътя към каквито и да било други решения. Договорите подписани от Русия имат стойност на празен лист хартия.

353

Анонимен

преди 2 години

Тази "статия" всъщност е участие във войната СРЕЩУ РУСИЯ! Работилата ежедневно воюва! Ние сме от двете страни на червената линия! Един ден ще има възмездие! Аз поемам своята отговорност! НА СТРАНАТА НА РУСИЯ СЪМ!

352

само питам

преди 2 години

Кой е основал град Одеса?

351

Анонимен

преди 2 години

До моето мнение "НАТО е отживелица от 20 век, който няма място в 21 век" Русия е отживелица от 17 век, която няма място в 21 век.

350

според мен

преди 2 години

Пурин няма избор: Трябва да защити руснаците живеещи в измислената от Ленин държава ***. Как биха реагирали българите ако в Македония започнат да убиват и колят местните българи?

349

0т 2014

преди 2 години

От 2014 Русия не напада и не напада - НАТО ще се разори да налива в курумпирани предатели. Каква нагла Русия! Ще съсипе алианса!

348

Анонимен

преди 2 години

До запознат "На Путин не му трябва да напада Украйна. Достатъчно е да спре газа през Украйна и те са приключили като държава." Украйна получава по-малко от 3% от своя БВП от таксите за газ през страната. Русофилите си нямат идея за какво говорят.

347

Анонимен

преди 2 години

До До 409/425 "ако не си ходил скоро на курорт в Крим всичко което пишеш са упражнения за пръсти :))В момента Крим ЦЪФТИ." Това няма нищо общо с международния правов ред, но нека поставим в контекст поредните бълнувания: от КРИМ бяха ДЕПОРТИРАНИ 20% от местните татари, защото се противопоставиха на Путин. Украинци и други неруски граждани бяха ПРИНУДЕНИ да си продадат имотите на полуострова. Въпреки протестите на останалите Путин прокара шосе ДИРЕКТНО през единствената защитена природна зона там

346

запознат

преди 2 години

На Путин не му трябва да напада Украйна. Достатъчно е да спре газа през Украйна и те са приключили като държава. А на Европа да каже: Ако искате газ, ще го получавате само по северен поток 1 и 2.

345

До анонимен 388

преди 2 години

"Нато е алианс от невоюващи страниНито воюват, нито се занимсват с отбранителна политика"...Ти да не си роден след 1999 г.? Акълът ти е на такъв! А аз помня страшните звуци на избухващите бомби с обеднен уран над малкото градче Княжевац, в което няма никаква индустрия!Помня, че сръбски пътнически влак бе обстрелян от самолет на Бундесвера - първо излизане, против конституцията на ФРГ на немски военни от страната! Невоюващи ли? Само да опитат и ги няма вече!Сега в Казахстан им правят едно показно

344

Тия луди ли са?

преди 2 години

Русия си научи урока - насила хубост не става! И не храни предатели да я лаят! Ще ги остави урките сами на себе си да им уврат главите и като са готови - ще ги пита пак дали искат да са съюзна страна. До тогава НАТО ще стиска зъби, ще си плаща геройски милиардите и ще съска по медиите!

343

моето мнение

преди 2 години

НАТО е отживелица от 20 век, който няма място в 21 век. Докато има военни структури от 20 век, света ще бъде разделен и ще има все по вече пандемии и масови убийства. Не е изклщчено да има и самоубийствена ядрена война, защото НАТО е проблем и на Китай. А там се очаква скоро да се появят милиони хиперзвукови ракети снабдени с кобалтови ядрени бойни глави които ще нападат САЩ по суборбитални траектории.

342

Анонимен

преди 2 години

До До 398/411 "разбрахме вече че такова нещо няма. До вчера сме тънали в робство и забрава и изведнаж хоп Силна и Независима." Руските "братя" със сигурност са искали да няма и са работили за това, това е сигурно. Силна и Независима се става с действия в тази посока, а не с извинения за това защо някой (в случая руснаците) са работили това да не се случи.

341

Украйна с Русия

преди 2 години

И това ще стане но не точно сега. Украинския народ има още малко да си научи урока - кой го стриже и кой му мисли доброто. НАТО има пак да вие на умряло.

340

До 409

преди 2 години

".....Нарушенията са установени от целия международен правов ред, тъй че това дори не е под въпрос..." - ако не си ходил скоро на курорт в Крим всичко което пишеш са упражнения за пръсти :))В момента Крим ЦЪФТИ. Да си чул някой кримчанин, че и местен украинец да се оплаква, да живее кофти, да бъде бит, малтретиран като по време на Украинското иго ? Представи си сега върнат Крим - за една година ще бъде разграбен коптор. Бе те тия пpoзди Украинци от Рая направиха АД, та с Крим ли ще се чудят.