143

Анонимен

преди 2 години

Е то и в България се вдига двойно газта и тока,и в Европа също.Каква е разликата от Казахстан?

142

noFreeman

преди 2 години

навсякъде ще е скоро така... а дано!

141

джо

преди 2 години

До Диктатор. Никой не вкарва повече пари в Казахстан от Русия. Само таксите , които плащат за Байконур са в пъти повече от "инвестициите" на запада. Най - лесно е да се пишат глупости, но истината е, че богатите на ресурси държави са гледани като плячка от западните демокрации.

140

Анонимен

преди 2 години

Как се стигна до тук? Ами хората са бедни и им покачваш цените за необходими за оцеляването ресурси. До къде си мислеха че ще се стигне? Как си мислят управляващите, че се е случила октомврийската революция, френската революция или падането на желязната завеса? Власт имащите си мислят че нищо не може да им стане без значение колко се гаврят с народа, на народа му писва да бедства и власт имащите биват разстреляни, изклани, заточени, обесени итн. Да му мислят нашите, че и ние обедняваме бързо.

139

Диктатор

преди 2 години

Една малка Нидерландия, за 2021г. е направила ТРИ пъти повече инвестиции в Казахстан от гигантската Русия. Другите основните инвестиции в страната са американски, английски, белгийски, турски, корейски, китайски... За какъв *** им е да разбутат кошера, да драснат клечката, да докарат ислямисти и да хвърлят едни пари на вятъра?

138

Анонимен

преди 2 години

Ако в България протестиращите се радикализират дали и за тях така ще реагират евро-атлантическите ни партньори и медии. И те ли ще бъдат от демократичната опозиция?!Сценарият го знаем Ирак, Либия, Сирия, Украйна, както и неговия автор и изпълнетели.

137

Лекар

преди 2 години

Износ на демокрация

136

СМЕХ....

преди 2 години

На 12.01....Копейкин ШЕ ви спретнеМайданче.... ГОТВЕТЕ джепаната..!ТОЙ ИМА ПАРИ ЗА ОРЪЖИЕ ИСИ ПЛАЩА, КАТО ЧЕРЕПА....

135

Анонимен

преди 2 години

казахстанската зима (майдан) приключи неуспешно за жълтопаветните ***. Ловния сезон там вече открит за тях!

134

Анонимен

преди 2 години

Терористите, които избиват и обезглавяват, палят, грабят, безчинстват не са мирни протестиращи. В мига, в който изцапат ръцете си с кръв ще бъдат ликвидирани. Във ФАЩ преди година избиваха мирни и невъоръжени демонстранти, не бъркайте филма. ОДКБ няма да допусне Казахстан да се превърне в Афганистан. Безценно...

133

*/*

преди 2 години

Мирните протестиращи убиха 18 полицая и отрязаха три глави.Ами ако не бяха "мирни"какво ли чудо щеше да е.

132

До Хм

преди 2 години

Той Сценарият се възпроизведе и у нас с метежната шайка на фигуранта в т.ч шоумените, адвокатите на мутрите и тюлените от гумената лодка на бойкикев, с любезното съдействие на Акционерите от РеМеДето на "Позитано 20" и новите харвардски попълнения ... !!!

131

дааа

преди 2 години

Щом има залежи от нефт ясна е работата. Чакам САЩ и те да пратят "Омиротворители" и войски в най-скоро време. Те в Америка по целия свят са се загрижили и където не ги посееш там никнат! Ако си живееш спокойно ще дойдат и ще намерят причина, че не ти е добре, ще пуснат няколко бомби, ще разрушат сгради ще те оставят на улицата без храна, без дом, без бъдеще, всичко това за твое добро, да си свободен и щастлив. Tе за теб го правят. толкова са благородни!

130

факт

преди 2 години

е тва същото се опита и фигуранта тук да направи .

129

Анонимен

преди 2 години

Е тука вече, Путин си показа рогите. Дали е САЩ или Рашън е все тая. И двете са за заличаване от картата.

128

РОТФРОНТ....

преди 2 години

Нещо се разпадате, БЕ..... ЩО, ТАКА??.... ЕВРАЗИЯТА ЛИ ВИ НЕ ПОНАСЯ.... ИЛИ ПУТИНИЗМА..??!

127

Анонимен

преди 2 години

Беларус и Казахстнан не са Украйна, няма как номерът да мине..

126

Анонимен

преди 2 години

А тук, кога?

125

Анонимен

преди 2 години

Имаше безредици в Беларус, сега в Казакстан, да се готви Вова

124

Хм

преди 2 години

Сценарият с малки различия се повтаря в Египет, Либия, Сирия, Грузия, Украйна ,Беларус,сега и в Казахстан. Където мине мине.Познавате ли почерка?