17

ще се бяга в Танзани

преди 2 години

До Анонимен 19Кофтито е че не можеш и да се разболееш 2 пъти. Гадно са го измислили, новото робство. Няма мърдане от ниската каста.

16

Анонимен

преди 2 години

До 19 "Оттам нататък пак си пушечно месо." - в смисъл че има риск отново да имам лека температура за няколко дни и да се излежавам гледайки филми? Олеле това да си "пушечно месо" има някак по-различен смисъл в наше време, а?

15

Анонимен

преди 2 години

Сертификат имат и преболедувалите. До 6 месеца. Оттам нататък пак си пушечно месо.

14

Що за софистика?

преди 2 години

Ама това е все едно - Защото ЛГБТ можели да не искат да общуват с мен да стана и аз обратен!

13

Анонимен

преди 2 години

Има и добри страни ЗС защото неваксинираните може и да ни спаси от ваксинираните които разнасят болестта но това в статията е доста странно разсъждение за човек който се има за демократ.

12

Анонимен

преди 2 години

Обезпаразитявайте ги тия балкански макаци! С тоя бит и култура не могат да живеят извън резервата за балкански талибани. Не ги пускайте в цивилизацията защото няма да оцелеят. Тук не газим кал до шия, не точим ДДС, и не ръчкаме БМВ дараци по пешеходните патеки

11

Майстора

преди 2 години

Добре дошли в нашата пълноразмерна възстановка на фашистка Германия от края на 30те години на миналия век, и началните етапи в демонизирането и преследването на евреите. Можете да се насладите на изграждането в реално време на концлагерите, и да наблюдавате как започва населването им с антиваксъри, докато дойде вашият ред. Душовете ще са безплатни и безвредни.

10

Анонимен

преди 2 години

Ще доведе на 2м. под земята.Какво се занимавате с този сертификат само, премахвайте го и въпроса е решен.

9

възрожденец

преди 2 години

На 12-ти ще станем първата страна счупила робските окови на зеления сертификат. Този документ ни беше натресен от европейските бюрократи и местните пудели под натиск и заплахи. Нямаме нужда от такъв съюз. Съвсем скоро ще бъдем и едни от първите напуснали гом този път нямаме време за губене. Всеки български живот ни е скъп и без това излъгаха нагло с бройката от преброяването.

8

Анонимен

преди 2 години

А защо онези 240 в парламента не искат да имат зелен сертификат? Нали ваксината предпазва да не умрем от вируса, нима не им е мил животът? Нима не искат да се опазят? Ами, драги сънародници..... замислете се! Дават страхотен пример, ако трябва да взимаме от някъде примери както съветват. Ето, и ние не сме по-просто и затова няма да се бодем!

7

Анонимен

преди 2 години

Ама защо зеленият сертификат се свързва само с ваксини? А къде са преболедувалите? И от тях ли ще се страхува тоз човечец.. После - няма такова насаждане на омраза към неваксиниранит.. , хора това е чиста пропаганда, която може да завърши зле за всички, без значение от поставените инжекции. Ужас и безумие. Трябва да са подсъдни подобни изказвания.

6

arbeit mach frei

преди 2 години

"Ваксинирането -равни права до обществени места за всички"---------Не може да отнемаш правата на всички и да ги караш да се инжектират с експериментални субстанции като разменна монета. Това не е "свобода" а фашизъм.

5

Анонимен

преди 2 години

Спасението от земните мъки.

4

Щерю

преди 2 години

- Странно?! Спомних си думите на г-н Старши (Калоянчев) от филмчето "Неочаквана ваканция": - Умен си, Прокопи, пращиш от акъл!

3

Stoyanov

преди 2 години

Как пък един нищо не значещ лист хартия ще доведе до спасението на хора не разбрах!

2

Анонимен

преди 2 години

Сложете едно "до" и в заглавието. Иначе статията е пропаганда.

1

Анонимен

преди 2 години

Значи всеки път каато ми кажат че трябва да се подложа на някаква медицинска интервенция за да имам "свободата" да живея нормално и да влизам в обществени места, трябва да го правя? Ако след две-три години джендърите от ЕС решат че трябва мъжеде да се кастрират за да преборим токсичната мъжественост, действаме ли