55

Бгг

преди 2 години

Учена жена, пък проста !!!

54

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 73 "тоест, 80-90 годишните баби и дядовци с хронични сърдечни проблеми са обикаляли да четат по форумите и да се надъхват с антиваксърски лозунги, м?" Антиваксърчетата сте така и в реалния живот : от фалшиви свидетелства, до фалшиви тестове, до неспазване на мерките. Няма съмнение какви са последиците от това, но е хубаво как в първия момент когато ви се припомни, че носите отговорност, и веднага започва гигантското търсене на оправдания.

53

ДртПрч

преди 2 години

Две години не съм се ваксинирал, ще издаяня още два месеца. На Запад като се ваксинираха, това да не би да им помогна? Айде, стига сте се пънали да ни бодете!

52

(-_-)

преди 2 години

Смъртността, на която сме свидетели е пряк резултат от безумните мерки, а не от някакъв вирус. Айде подгрейте ги тия реотани и хванете причината и следствието най-накрая!

51

Анонимен

преди 2 години

от бустера ми минаха 3 месеца.означава ли .че още съм предпазена?

50

Щирлиц

преди 2 години

Спокойно другарко професор,няма да се ваксинираме.

49

Анонимен

преди 2 години

До (-_-) Засега единственото, което сме видели, че от антиваксърите промоутъри си заминаха в България 45 хиляди души. За нероден Петко се грижат фантазьорите. Сериозните хора регистрират реалността.

48

Костов

преди 2 години

Е колко пъти да се ваксинираме ?! Май,май работата отива всяка седмица да се ваксини раме но поне да има значителен резултата ?! А то броят на ваксинираните заразени и по чинали е по-голям от броя на неваксинираните ? Доста хора повдигат въпроса да се даде ТОЧНА статистика на здравите ваксинирани и КОЛКО ОТ ТЯХ СА ПОЧИНАЛИ ,но по този въпрос цари пълно ЗАТЪМНЕНИЕ - ЗАЩО ?!?!?! Ами ще трябва ли да си слагаме абокад или два,за да сте по-спокойни,а ?! Терор не,ами терор!

47

(-_-)

преди 2 години

Искам да ги видя всичките тия промоутъри, като след време излязат проблемите, така да ги пуснат пак да обясняват как е хубаво да се подложиш на терапия, нетествана и опасна.. Ще се усукват като г листи да си спасяват седалищата от линч..

46

Анонимен

преди 2 години

Ахам, то дори и да не е за подценяване няма никаква логика ваксина, която произвежда шипчест протеин като този от оригиналния вирус и съответно се образуват антитела срещу него, да пази срещу вариант, който е с мутирал шипчест протеин. Не случайно и всички ваксинирани се заразяват масово в Зап. Европа. По-голямо доказателство, че от ваксиниране в случая няма смисъл едва ли може да се предложи, но платените хорица продължават да повтарят едно и също.

45

Хубаво

преди 2 години

С тази професорка с малко повече фантазия и на тъмно може да се направи пълнометражен порно филм.

44

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 56 "преди да закопаваш автобусите,, позволи ми да ти цитирам личното изказване на култовия ви лидер професор Христов" Я дай целия цитат. :))))

43

Анонимен

преди 2 години

Аз ще пропусна първите. Ще ходя за шестата директно. Мисля ,че тя ще ми е на късмет.

42

Нане

преди 2 години

Организирайте се мало и голямо и на 12 януари да им покажем, кой командва влака... Пършивите бустери обратно за канада...)))

41

Анонимен

преди 2 години

Здравейте, ескимоси! Имате ли Кореком там в Канада и на Северния полюс? Къде пазарувате свободно със зелени долари?

40

Новината

преди 2 години

Вече НЯМА никакво ЗНАЧЕНИЕ каква е НОВИНАТА винаги с ПРИЗИВ за Ваксинация. Сигурно и когато Епидемията СВЪРШИ също ще продължат да искат профилактично ваксиниране сезонно всяка година. Както и ще остане това със сертификати и приложения мобилни за следене на хората.

39

Анонимен

преди 2 години

Да, то щото днес се ваксинираш и утре като с магическа пръчка си защитен от Омикрона... точно тъй става. Само дето точно васкинираните с техните зелени пропуски разнасят вече всички мутации.

38

(-_-)

преди 2 години

Цялата група от специалисти като тази трябва да бъде подведена под отговорност за разпространение на лъжи! 'Ваксината' е доказано опасна, а омикрона е толкова опасен, колкото детско меню в макдоналдс. Тия препарати не предпазват, а дългосрочните им ефекти могат да бъдат пагубни. Продажни, гадни манипулатори!

37

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 48 ".. боже каква каша от пълна лудост и абсурди" Не забравяй, когато пак започнем да закопавамо по 2-3 автобуса отнесени от Ковид за ден, да си пак тук и да пишеш, как това е фалшива статистика, как не са умрели от Ковид а с Ковид, как това е голяма конспирация, как болниците са празни и такова нещо няма и т.н. Винаги си спомняй, че винаги можеш да пишеш още и още ....

36

До 48

преди 2 години

ДА да да ако бяхме дори 90% ваксинирали цялото население на България пак НЯМАШЕ да е достатъчно и щяха ДА ИСКАТ БУСТЕРИ.