411

+++

преди 2 години

Ама сериозно ли?Искат да им вярваме,ама като гледам как с всяка дума,сговнясват нещата няма да стане.Как ще провериш сертификата на починал с есхумация ли.Защо не проверите починалите от други болести записани че са починали от COVID.Там ще се натъкнете на нередности,ама не ви изнася,защото сте в кюпа и вие.

410

до смешния 519

преди 2 години

До Анонимен"............ А кой ти каза, че васкините използвани " в мола, в парка, до морето" не са били съхранявани при съответните условия преди да бъдат извадени за употреба?..............."................................................. Природно ли си пр00Зд, или е от ваксината? СТОЯЛИ ВЪВ ФРИЗЕРА И ПОСЛЕ 10-12 ЧАСА НА ТОПЛО В МОЛА И МАРСКАТА ГРАДИНА. Я го д...

409

кристина

преди 2 години

може би има в предвид, че ще прави аутопсия за да се установи дали има вакса в телата или не.. и така да хванат дали е бил фалшиво ваксиниран.. но дори и така да е, трябва да се изнасят данни и за страничните ефекти на ваксините.. защо е тази яростна борба на всяка цена да си вкараме отрови в кръвта??? след като има доказани толкова смъртни случаи и страховити странични ефекти и при трите вида ваксина????

408

Е

преди 2 години

Колко е деликатен. А можеше да каже: Тулупа, с неговите пионки, отново саботират управлението. Като не стана с тока и водата, ай на газта. НА ТАЙНО СЪВЕЩАНИЕ НА назначените от ГЕРБ кевъри.

407

Случаен минувач

преди 2 години

Сега ще видите вие що е либерал-хуйвейбин...

406

МИРО

преди 2 години

КИРО, СКОРО ЩЕ СЕ КАЖЕ И ДОКАЖЕ,ЧЕ,ТИ,СИ ФАЛШИВИЯ!! ТАКА ,ЧЕ ПО-КРОТКО КЪМ НАШИТЕ СЕРТИФИКАТИ!!!ТИ,НАКЪДЕ ЩЕ ПОЕМЕШ С ФАЛШИВАТА СИ ДИПЛОМА И С ТВОЯ ФАЛШИВ СЕРТИФИКАТ?

405

До 511

преди 2 години

Полицаите, дето 10 години не можеха да се справят с ало изманиците и едни 2-3ма журналисти ги засрамиха, полицаите дето не са чували за "битова престъпност". Дооообре. :D Вярвай си! И в крайна сметка Кирилчо иска да ни каже, чрез тези си намерения, че няма как ваксиниран да почине, което е смешно. Ваксините понякога нанасят щети и дори в БГ всеки познава хора, починали след ваксина.

404

абе

преди 2 години

Тез ваксини, нали трябваше да се съхраняват на - 70 гр. Разбиваха се стени за фризери, Леки бусовете летяха наоколо. Кво стана сега. В мола, в парка, до морето- на всяка сергия стоят ваксини. Безопасни!

403

505 до "програм

преди 2 години

Мисли бе, света не е само нули и единици. Казах - ваксинирания МОЖЕ да се зарази и да заразява. А зеления сертификат прави по презумпция ваксинирания безопасен, което не е така.

402

Сарказъм Радомирски

преди 2 години

Аз се сещам поне за още няколко възможни причини за смърт сред ваксинираните: ваксините не работят изобщо; прозиводството на самите ваксини е със занижено качество поради гонене на обеми; не спазване на изискванията на производителя (ако го приемем за добросъвестен)... Не е ли редно, търсейки истината, да се проверят всички възможности, вместо да се задава отговор в условието на задачата?

401

Анонимен

преди 2 години

то и сега можете дазасичате кой е и кой не оваксан ама още. ямате скенерите засичащи SPIONs наночастиците и Графен оксида в телата на ваксаните нали?

400

Анонимен

преди 2 години

Що за глупо00ст? И как ще провери като ми дойде в кабинета, моята дума срещу тази на умрелия (примерно)? Разбира се че всеки лекар ще каже, че го е ваксинирал, след като от отсрещната страна няма да има кой да каже обратното? Т ъпо, безсмислено, лишено от логика, Кириле.....

399

До Програмист

преди 2 години

Просто се познаваме :)))))))))))))))))))))))

398

МИРО

преди 2 години

КИРО,ЗА КРАТО ВРЕМЕ СЕ ИЗЛОЖИ МНОГО!!!СРАМОТА!!! ОТКЪДЕТО ДОЙДЕ,ТАМ СИ ОТИВАЙ,КИРО!!!ОТИВАЙ В КАНАДА ДА ПРОВЕРЯВАШ КОЙ ПОЧИНАЛ ОТ КОВИД Е С ФАЛШИВ СЕРТИФИКАТ!!!ПЪК И ТАМ МОЖЕ ДА ПОЛУЧИШ МЕДАЛ ЗА ХРАБРОСТ И ТРУДОЛЮБИЕ!!!

397

До Програмист 500

преди 2 години

Защото:Ваксинираните могат да се заразяват и могат да заразяват, а сертификата им разрешава да го правят без проблем

396

:)

преди 2 години

До Я па я..!Фалшивият сертификат е престъпление. Като е престъпление фалшифищирането на парични знаци, ТЕЛК удостоверения и т.н.

395

До Програмист

преди 2 години

Така е, Погромист. Особено, при цена от 20 стотинки за коментар. Дерзай!

394

До Програмист

преди 2 години

Празници са бе, Погромист. Рано си станал да постваш. Парите ли свърши?

393

1+1=?

преди 2 години

На Киро проблема са му фалшивите сертификати. И като(ако) докажете, че някои от починалите са с фалшиви сертификати какво ще промените? Истината е, че никой няма да си вади фалшив сертификат, ако няма нужда от него. Ваксинацията уж е по желание, но сертификата е средството за принудително ваксиниране( това е и единствената причина за съществуването на сертификата). В такъв случай за който има нужда от сертификат и не иска да се ваксинира решението е фалшив такъв.

392

Анонимен

преди 2 години

Ще чака някой да почине, та чак тогава ще проверява. Много глупаво.