66

Шаби

преди 2 години

Айде да ви е честито. В Англия вече вдигнаха ръцете. Корумпираните министри се предадоха. Казват вече трябва да свикнем с тоя вирус. Като сезонен вирус. Да ви е честито журналистите продажници.

65

Анонимен

преди 2 години

До 100 Естествено, че спин не съществува. Досега, никой, никъде, никога не е изолирал какъвто и да е вирус. Това го казват от CDC, разправяй се с тях.

64

До 99

преди 2 години

Я ми кажи в коя болница работиш...че и неваксиниран/а? Че не ти вярвам. Ако си влизал/а в ковид отделение...няма да пишеш подобни глупости.

63

Случаен минувач

преди 2 години

До 73Стига с тия копейки, бе. Какви ти копейки, тя 1 рубла е 2 стотинки. По-евтина е от македонския денар, той е 3 стотинки. Няма копейки в Русия вече.

62

Анонимен

преди 2 години

Тестове, ваксини...бизнеси за милиарди. Как едно невинно вирусче успя да генерира несметни богатства и да подчини и покори цели народи, които някога се мислеха за горди завоеватели и мореплаватели.

61

До 95

преди 2 години

Ясно...ти не познаваш умрял от ковид, значи ковид не съществува? А болен и умрял от спин, познавал ли си? Ако не...значи и спина не съществува?Аз не съм виждал на живо слон...и предполагам, че всички филми със слонове са лъжа...искат да ме излъжат...за пари.

60

Шопо

преди 2 години

,, План Калерги,, !! Прочетете го и ще разберете!!!

59

Анонимен

преди 2 години

Защо да си инжектираме графен и нанотехнологии против хрема?

58

До 85

преди 2 години

Я кажи...защи вашия лидер го наричат копейкин?Кажи ни...че ние не сме запознати с тези неща. Явни ти си най разбиращия тук..във форума...и от ковид...и от политика...кажи...

57

Анонимен

преди 2 години

До 88 Защо за две години не видях болен и не познавам някой който да познава?

56

Анонимен

преди 2 години

Ша пламне ау ла пламне , пламнаха ги главите от глупости

55

Пророк Антиваксарии

преди 2 години

Още едни некадърни управляващи е идеалния вариант за Взраждане ,кой ги кара тези да ходят на инструктаж при Урсула и да подхванат вссичко това което дразни 70% от българите ? Сто пъти ви пиша ,че Кирцата бърка Онтарио със Панчерево ,ама не Той щял да ни убеди ,та Боко ни убеждава 2-години ,а накрая във интервю за 24-часа дава заден ход да ваксинира внуците си и точно тука е прав ,ама и той деистваше под брюкселски натиск ! Какво ще ме убеждавате мене Мангъра и мн,други са ме убедили отдавна !

54

Анонимен

преди 2 години

Търся статия как са изкарали новогодишната нощ във Франция и други Европейски страни, колко коли са запалени и колко протестиращи са арестувани. Къде може да се прочете?

53

Анонимен

преди 2 години

Много много болни тук ...какво да кажат еврогейовете )ваксинирани на 90%,с по три ваксини и имат по ,100000 на денонощие като крият починалите ,и какво излиза или ваксините им са ментета или лъжат с хилядите болни ,що така Кунчев ,кой лъже кой маже

52

До 79

преди 2 години

Работих и в ковидно отделение и мога да кажа от първо лице какво е там.За разлика от теб...който стоиш вкъщи, на топло...и вярваш на някакви видеа.Ама...не се изненадвам. Такива като теб лаете само пред монитора и се пос...рате от страх да влезете лично в болница.Камо ли в ковид отделение.

51

До 76

преди 2 години

Ахам...казваш Възраждане са най кадърните и умните?На нас ни плащали...да пишем срещу тях..а на теб не...да пишеш в тяхна подкрепа?Абе, ти знаеш ли как го наричат вашия лидер, Костя и защо?

50

бандити на власт

преди 2 години

Абсолютно безхаберното управление на Кирил Петкоф ни вкарва в поредно клане на невинни българи. Още в първия работен ден на лабараториите ще дадат 10-15 хиляди за ден.

49

Анонимен

преди 2 години

До 77 Работиш, но не в ковидарник, работиш за пропагандата. Имаше едно много яко видео с кашони за тоалетни и два стареца се разхождаха голи. Голяма драма, направо национална катастрофа заради хрема.

48

До 77

преди 2 години

Бягай да спасяваш човешки животи да си заработиш бонуса. Кво висиш във форума денонощно!

47

До 72

преди 2 години

Ааа...разбирам...може ли да ми изпратите видео от тези много ходения...с празни ковидни отделения.Защото аз работя в болница, с ковид отделение...и не съм виждал протестър...да иска да влиза в ковидното, без маска, за да ми доказва, че ковид няма.