41

Алооо

преди 2 години

До 26 "А кой ви кара да ядете отрови и да не се грижите за здравето си?" А какво да ядем, господине/госпожо? Аз говоря за всички хора, живеещи в България. Вие какво ядетете я споделете или сте на фотосинтеза? От къде пазарувате? А бедните хора какво да пазаруват и да ядат ? Престанете да гледате само себе си и да се мислите за много умни. За младите е една идея по-лесно движат се спортуват, ами по-възрастните какво ,кучета ги яли ? Фактите са тези, не изкривявайте действителността.

40

Анонимен

преди 2 години

Вчера 71 починали - 66 неваксинирани и 5 със сертификат, много вероятно фалшив.

39

До 42

преди 2 години

Щом досега не си разбрал какво е новозаразен, колкото и да ти се обяснява, пак няма да схванеш. Факт!

38

Анонимен

преди 2 години

Следващия път да не обвинявате училищата, че причиняват вълни. Вълната август месец също започна при затворени училища. Това не е грип, че затварянето на училищата да върши работа. Само съсипахте две учебни години с това дистанционно обучение.

37

Анонимен

преди 2 години

Според статистиката за две или всички сме били позитивни по 6 пъти, или България е 36 млн.

36

До 38

преди 2 години

То да беше един умник. Няколко бяха умниците, които разтягаха локуми на тема натрупване на новите случаи през празничните дни. Сега мълчат като пукали

35

Анонимен

преди 2 години

Да се уточни,болни и ргистрирани едно и също ли е или в числото на регистрираните влизат контактните карантинирани?Ако второто е вярно бройкта не се изменила математически,а медийно.

34

Анонимен

преди 2 години

Нови 31 човека са постъпили в интензивното - 30 неваксинирани и 1 със сертификат за ваксиниране, може би фалшив.

33

До 37

преди 2 години

Сърцето ми се къса. Огромен обем измами и престъпление пи НК. Ще си го получи.

32

пешо рендето

преди 2 години

Нищо, че на скоро позната мед сестра ми каза при една проверка в болницата в шумен от 80 болни с ковид само 20 били такива!

31

Анонимен

преди 2 години

Вчера имаше един умник, който обясняваше при всеобщо одобрение, че случаите били много заради натрупването от почивните дни. Сега също ли има натрупване? Процентът положителни тестове е висок. Което показва, че не става въпрос за натрупване, а си е нова вълна.

30

Анонимен

преди 2 години

Плащат им много малко за огромния обем работа, който вършат.

29

Русия

преди 2 години

В Русия са го измислили най добре, по висока лихва по жилищен кредит, за неваксиниран! Прав е Путин, антиваксър ли е, значие е простоват и трудно ще се задържи на работното си място, отделно болеста може да го направи неплатежоспособен. Много добра мярка, дано по скоро да се въведе и у нас.

28

Анонимен

преди 2 години

Кой прави статистиката и колко му плащат?

27

Анонимен

преди 2 години

Като гледам ЧИСЛАТА и махнем децата до 18 години И ЖИВЕЕЩИТЕ В ЧУЖБИНА, сме на 65% ваксинирани. Неваксинираните *** твърдят, че сме на 15%.

26

Анонимен

преди 2 години

До 23 ff===== пич, вируса, също като тебе иска да живее. И затова ти се ваксинираш за да не те хване, а той мутира за да те хване. Елементарна "квантова" логика.

25

Абе ей

преди 2 години

1 913 988 са завършен курс..не може да има толкова изплискал народ.И сега по Ивановден идва Волтрона,вашето ***.Няма да свърши това никога с тия 100%ви деили

24

Анонимен

преди 2 години

Четири вълни изкарах и тази ще превъртя.От страшни,по-страшни.Аз се подготвям за празника,за вълни ще му мисля лятото.

23

До факт

преди 2 години

Скъсиха времето за бустера на три месеца и вдигнаха бройките. Не трябваше ли да е обратното? Объркаха хронологията.

22

Математика

преди 2 години

Като гледам цифрите и махнем децата до 18 години,май ще се окаже,че сме на 70% ваксинирани.Ама Витанката още твърди,че сме на 15%