95

До 100

преди 2 години

"....но тази година е различно...." - не е просто различно а Страшно Зле. Ама така е като прозди избиратели гласуват за прозди чалгари, *** и недоучили Харвардски студентчета. Кво стана с "великия" завод за албански електромобили - вятър и пpьдня. След като "оправиха" промишлеността, Киро Мазното се зае да "оправи" енергетиката, транспорта и Мусаката. Назначи си шуробаджанаците като зам.министри 30бр и си оплете чекмеджето....тамън три броя. Верно че е "различно", евала.

94

в Русия

преди 2 години

Владимир Путин за пореден път на пресконференцията си потвърди, че в Русия никой няма да се принуждава да се ваксинира, и ще се работи само чрез разясняване на ползите от ваксината.

93

Анонимен

преди 2 години

Защото САЩ загубиха хегемонията си. Но още не могат да го приемят. Ще го приемат по трудния начин, от което най-много ще пострадат васалите като България, които ще бъдат изпозлвани като ръжен срещу Русия.

92

Анонимен

преди 2 години

Русия въвежда задължителна ваксинация за живущите в големите градове над 1милион.Задължителна ваксинация за всички руснаци над 60г.Задължителна ваксинация на медицинските ,социалните работници.

91

Анонимен

преди 2 години

Много ме кефи как Възраждане докарва нервни кризи на родоотстъпници и глобалисти XD

90

Анонимен

преди 2 години

по въпроса за Русия,може ли някой да обясни защо ние трябва да си още разваляме развалените отношения с Руснаците,поради това че,някой някъде е решил това...в този ред на мисли позицията на военният министър е доста правилна...

89

Анонимен

преди 2 години

Долу мафията на Радев! При комунисти винаги сме били зле. Но продължаваме да настъпваме мотиката.

88

Гай Юлий

преди 2 години

Ще падне и без алтернатива.

87

Вызраждане

преди 2 години

Като дойдем на власт, веднага ще заменим варварската буква "ъ", с грациозната "ы"!!!

86

Анонимен

преди 2 години

Време е за Възраждане!

85

Хайде почна се....

преди 2 години

Кабинета няма и месец и взеха да му виждат края.И какво ? Пак избори, избори, избори докато съвсем потънем и станем хептен "Македония". Истината е че Боко / ГЕРБ чудесно си вършеха работата, България цъфтеше ама за Божков, Радев и БСП мафия нямаше далаера и сринаха Държавата с любезното съдействие на необразовния народ.

84

Анонимен

преди 2 години

Мъката герберастка няма край. Свикнали са те по Коледа за последните 10-12 години да има мазнинки. Джипко да разхвърля едни 2 млрд. излишък, но тази година е различно. Джипко ближе рани в Банкя, а гербаджиите трябва да работят, за да имат мазнинки, а не да им падат на готово. И да има алтернатива, тя не е ОПГерб.

83

Владимир Путин

преди 2 години

Владимир Путин на традиционната презконференция на края на годината отново потвърди, че ваксинитите в Русия няма да бъдат задължителни, никой няма да се принуждава, и ще се работи само с разявняване на ползите.

82

Анонимен

преди 2 години

Путин провежда геноцид над руските антиваксари.

81

Анонимен

преди 2 години

В продължение на 40 години китайците живеят по-добре почти всеки ден, отколкото вчера, и са свикнали твърдо да вярват, че утре ще живеят още по-добре. От 10 години в ЕС живеят по-зле всеки ден, и в бъдеще ще всеки ден ще живят много по-зле от вчера.

80

Анонимен

преди 2 години

Ти не се сравнявай с Австиря. Българите са слугите на ЕС. Австрия е стара империя. Я се вижте само българите - къде си тръгнал с Австрия да се сравняваш.

79

Нане

преди 2 години

Всички патерици на кирчу и кокорчо, ако не напуснат с 200 проекта, на следващите парламентарни бсп, дб, итн... Парламента само отвън...))

78

Германец

преди 2 години

"А без НАТО - аут от ЕС." -- Някой е забравил да каже на австрийците, че трябва да напуснат ЕС, след като не са членове на НАТО.

77

Анонимен

преди 2 години

Русия постави ултиматум на САЩ да изтегли военните структури на НАТО и базите от източна Европа. А без военни бази и ракети няма никакъв смисъл да се държат източноевропейците в НАТО. А без НАТО - аут от ЕС.

76

Анонимен

преди 2 години

Ако БЗНС успее да влезе в НС, правителството на Кирил Петков ще падне!