89

Анонимен

преди 2 години

какви мерки, пълна анархия, тез новите се покриха като мишоци. Сакън Коце лудия фа не щурмува Парламента. Жалка държава. С Делтата беше същото, седяха и гледаха при пол8жение че имаха време за реакция.

88

Анонимен

преди 2 години

"Всичко, което правя, цялата ми работа, цялото ми време е посветено на това да не се превърнем в COVID гетото на Европа, каза Аргирова." "Да не се"? Ние ВЕЧЕ сме Ковид гетото на света. Или и тая не е разбрала, че ни се подиграва целия свят?

87

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен85. 3/4 от сертификатите са фалшиви. Вече ги раздават по магазините.

86

Приятел

преди 2 години

Важното , да не се дигнат бройките на заразените, защото тогава губим почва и ще ни набоцкат като изрелците.

85

Анонимен

преди 2 години

Ваксаните вече са ГМО.

84

Анонимен

преди 2 години

"По думите ѝ предишното управление на здравното министерство е оставило добро наследство. Наследяваме един голям екип от хора, които са готови да съдействат за една нова ваксинирана България. Просто трябва да продължим тази работа, каза Аргирова." Предния екип е на антиваксъра Кацаров, който изби десетки хиляди българи с тяхната "успешна" кампания. Явно трябва "да продължат тази работа" по поръчение на ДС.

83

Анонимен

преди 2 години

"Тя коментира, че има съмнителни PCR тестове, които допълнително потвърждават наличието на новия вариант." -- Те тия PCR-и които могат да "отгатват" и варианта още не са влезли в употреба ,ама нищо ,тук вече Омикрон-а го откриват само с PCR . А това - "за една нова ваксинирана България." е просто без коментар.

82

Анонимен

преди 2 години

Инфекцията е много полезна! Ваксините убиват!

81

Георгиев

преди 2 години

Според Аргирова настоящите мерки са достатъчни за ограничаване на заразата с Омикрон, но те трябва да се спазват и да се контролира тяхнотПо думите ѝ предишното управление на здравното министерство е оставило добро наследство....Мерките не се спазват както трябва-по ресторанти и кафенета е се влиза без сертификати,по магазини- също!Защо се лъжем?Контрол-няма!

80

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 40 Защо да пишат колко са ваксинирани? В момента е ясно, че са почти 100%, защото просто без ваксина, че и тест, не те пускат до супера, камо ли да пътуваш в чужбина. Омикрон дойде в Европа от МЛАДИ, ВАКСИНИРАНИ хора. Ваксърите по начало са си нагло "безсмъртни". Позната се обади тия дни на жената. Тъщата и мъжът й- ваксинирани, са в Пирогов на моно не знам кви си антитела с много връзки приети. Тя киха, с хрема, гърлото я стяга, но не се тества. Не можело да е заразена и си обикаля

79

Василев

преди 2 години

Това е здравен комунизън!Малцинството налага мерки и ограничения на мнозинството и го репресира!Бойко и Делян да върнат милиардите, а Гешев е съучастник!Агент Фил Мерковиц!ЦРУ!!!

78

До приятел

преди 2 години

Благодаря. Безсимптомните към болните ли спадат?

77

Приятел

преди 2 години

Който е антиваксър по убеждение, сега трябва да защити каузата и да не се разболее от омриконя. Дадох ви доста съвети. Дерзайте!

76

Анонимен

преди 2 години

Досега срещу болки в гърлото и кихавица васкинирали ли сте се? Кихайте на воля и споменавайте професорите както можете. Питайте бабите си какво да правите. Аз само се питам как различават от един и същи тест Делта, Делта+, Омикрон.

75

Анонимен

преди 2 години

Пазим си семето читаво 1340 години. Ще си го опазим и сега.

74

До зозо

преди 2 години

Преди 10 години изкарах същия грип. И пневмония ми беше докарал.

73

Василев

преди 2 години

Вече всички ваксъри и антиваксъри , ще ходят въоръжени и ще се дебнат , ще имат отличителни белези, за да се разпознават!Агент Матю Франсис!ЦРУ!!!

72

Анонимен

преди 2 години

Който не се е "ваксинирал" до сега е уникален късметлия. Има уникалния шанс да е чистокръвен, а не мелезак с увредено ДНК.

71

Зозо

преди 2 години

Аз го изкарах от 26.10.2021г. до 07.11.2021г. бях карантина вкъщи. Гадното е първите 5-6 дни с температура и пълна отпадналост. Трябва да ядеш зорлем, даже да ти е противно. Много чай с мед. Като спре температурата вече няма проблеми. Яко отхрачване на нещо отвратително от дроба... За 10 дни изпих 15 хапчета антибиотик. Първо 5 дни по 2, после 5 дни по 1. Не бях пил антибиотик от ученик.

70

Право в целта

преди 2 години

Не ви ли писна да лъжете и манипулирате бе, психопати???