51

АнонимеН

преди 2 години

СВЕТИ БОЦ: СЛУШАЙТЕ СЛУГИТЕ СЛУШАЙТЕ! :D ИЗМЪКВАНЕ ОТ СВЕТИ БОЦ НЯМА!)

50

СТРАХОУЖАСЕНКОВИД

преди 2 години

До 48 - споко, наслаждавайте се на психичното си заболяване и се крийте от СТРАХОУЖАСНИЯКОВИД! Сега по-лек от всякога, но с ТЕЖКИУСЛОЖНЕНИЯ! Така слабоумните ще ги въртят на пръста завинаги! Следващата версия ще се кара без въобще някой да разбере и без да може да се установи с тест, но последствията от нея ще са че преболедувалите някой ден ще умрат! И ковипсихарите и на това ще вярват и ще се бустершоткат!

49

Анонимен

преди 2 години

И аз почвам верно да се замислям дали на умрелите от корона вирус по младичките им липсват органи

48

Анонимен

преди 2 години

Модераторчетата явно имат заповед за бан, когато пишеш истината ... смех.

47

Анонимен

преди 2 години

Kvo stana c Mu ????nama go.Omikron dve cifki nakryst s mnogo tejki lyji

46

само гаргите

преди 2 години

може да уплашите вече.На повечето хора отдавна не им пука колко бил страшен вирус според "експертите"Разбраха че е поредното ОРЗ.

45

Анонимен

преди 2 години

Твоето зачеване е лека грешка с тежки последици!

44

какво следва

преди 2 години

Израел планира да започнат да поставят четвърта доза на всички над 60 години.

43

Гиб Мелсън

преди 2 години

Писна ми да слушам експерти пенсионери. Нали гъмжим от млади хора, експерти завършили престижни университети в Западна Европа и Америка. Защо не чуваме техните мнения а слушаме само пенсионери завършили в СССР?

42

Анонимен

преди 2 години

Много важно е да се повтаря отново и отново как новият вариант води до тежки усложнения. Все още не съм видял нито едно изледване, което да доказва подобно твърдение, но ваксистите го повтарят ли повтарят. Но сигурен съм, че то е от грижа, нали, а не ... де да знам, например, за да се припишат на вируса последиците от нещо друго.

41

Анонимен

преди 2 години

Важното е целта да се изпълнява. Преди малко говорих с колежка. Жената е жестоко наплашена, въпреки че е с ваксина и бустер. Убеждаваше сама себе си, че е нужен още един бустер, защото по тв били казали колко бил опасен микрона.

40

програмист

преди 2 години

Таз е спечелила титлата си от зрънчо

39

AAA

преди 2 години

хахахахахахха само заглавието прочетох и дотам бях. Леко заболяване но с тежкииии усложнения, не не не не хахахахахахха. Е друго нямаше какво да измислят да оправдаят и специална ваксина срещу Омикрон, само сега 2 за 1 напълно безплатни. Другия вариант ще е 'никаква болест но със смъртоносни усложнения' '

38

анонимен

преди 2 години

проф. Аргирова , ако случайно някъде е излязла информация( до сега никъде) за структурата на SARS CoV2 , то бихте ли ни информирали точно кое шипче на вируса се е скъсило,удължило или видоизменило - само за обща култура!

37

Анонимен

преди 2 години

На починалите от коронавирус дали не им липсват органи

36

СТРАХОУЖАСЕНКОВИД

преди 2 години

До 37 - аз го преболедувах, жена ми го преболедува, детето го преболедува, тъщата и тъста го преболедуваха! Това е най-най лекият грип, или по-скоро настинка която няког съм карал! Единствения симптом е лека температура и болки в мускулите! Детето го преболедува за 2 дена почти без да усети! Тъщата и тъста по една седмица тежко го караха, но те така боледуват от абсолютно всеки грип всяка есен! Единственият който боледува по-дълго и лошо беше жена ми - двойно "ваксинирана". А СЕГА ДЕ!

35

Анонимен

преди 2 години

Професорке, скъсай си дипломата и я изяж! Тая глупост, дето си я изпляскала е оксиморон. За омикрон. Щом такива са ни професорите ваксъри, смятайте умствения капацитет на тези с основно. Те са 20% общо...Трагедия!

34

Асанчо

преди 2 години

"Да се провери как е взела професорска титла! Много глупости говори, не подобава на професор."=/=///Ааа, нидей тъй, бате. Много изгодно зе професорска титла, много на далавера и доде, тънко и взехме, пък кетапа не мож го различи от истински. Ай ся, няма съ излагами.

33

ха ха

преди 2 години

Бабо де така :))))) Леко заболяване с тежки усложнения... 1 на милион!

32

Анонимен

преди 2 години

Много нород си мислят че ги лъжат за корона вируса и не предприемат никакви мерки за семействата си. Тука чета на някакъв коментара че щял да ходи да покара ски. Всичко мара втасала само ските и останали. Тези хора ще повярват само когато вече ще е много късно и ще са безвъзвратно изгубили здравето си. Още не са разбрали че този вирус е биологично оръжие разработвано в Китайска лаборатория съвместно с хамерикански вирусолози. Изпуснаха го съвсем умишлено за да намалят населението на земята.