80

Анонимен

преди 2 години

Това трябваше да се направи още в самото начало, ама нали управниците пръщят от многото акъл!

79

Анонимен

преди 2 години

Тоя още ли не са го окаушили?

78

Анонимен

преди 2 години

Боци се заигра с Черепа преди време и сега му се връща .

77

Анонимен

преди 2 години

Незабавен арест на Тиквата, Каскета и Прасето! Тежки ефективни присъди и конфискация на имуществото им!

76

Какво е значението

преди 2 години

Дали кадрите са оригинал или копие --- ако оригинала попадне Не във точния човек веднага ще изчезне -- а копието дава същата информация ,Става така че се измества фокуса от изясняване откъде са парите се изяснява дали кадрите са оригинал . А и какво ще му направят като има злато във шкафа примерну купено от някой си бизнесмен ? Какво като е укоримо не е подсъдно ....Даже и да му ги вземеш не става защото той няма да ти ги даде и ще отрича всичко до последно .

75

Браво

преди 2 години

Еврото се обезценява но златото си дьржи цена умен е бате буци

74

Анонимен

преди 2 години

Бате Бойко и Делян Пеевски се скараха нещо

73

Трол на ГЕРП

преди 2 години

Ако това беше монтаж, прокуратурата на Каскета отдавна щеше да се сезира, да изисква разследване и да се докаже, че това е монтаж. Това щеше да доведе поне още половин милион гласове от неутрални гласоподаватели..... Също Тиквата можеше да изиска международна експертиза и да се направи ДНК проба на него и детето на барселонката - ето ти още половин милион гласа. Но, всичко е ИСТИНА. Както е истина, че най-добрите експерти в САЩ доказаха, че гласчето от скандалните телефонни разговори е Тиквено.

72

Имало едно време

преди 2 години

Преди 10 ноември 1989, ТКЗС-то и няколко милиона бригадири - ученици, студенти, войници и чиновници, беряха годишно 900 000 тона вкусни домати. Днес имало труднолюбиви герберюги, но внасяне домати от цял свят. Нещо не ми е ясно защо...

71

Анонимен

преди 2 години

Поредната "Проверка" на Каскета, която се прави само за да приключи някрая с "няма данни за престъпление". Естествено нищо няма да се търси. Прави го само защото от ЕС го критикуваха, че не е разследвал кадрите. Да напомним, че прокуратурата може буквално за ден да открие коя е Мата Хари - по регистрите на НСО, в които се вижда кои хора са влезли при Боко в дните на снимките. Но това Каскета също не иска да направи

70

Анонимен

преди 2 години

айде стига претопляне манджи... то е ясно, че е монтаж отвсякъде, средно интелигентен човек незаслепен от политическо пристрастие го е разбрал това, още повече, няма и доказателства, само се дрънка едно и също...

69

До 64

преди 2 години

Дядо ми при соца гледаше 40-50 овце с черен труд. От ТКЗС-то му даваха евтин фураж, от месо комбината изкупуваха месото на твърди цени, така бе с млякото. Вода без пари от кладенци и чешми, ниски данъци, кражби никакви. Дори кокошки, пуйки, гъски и пр. не бе проблем да ги хранехме с хляб. Не минава ха полицаи да проверят за щастливи кокошки и кучета. При соца имаше 16 000 000 овце и кози, днес 1 500 000.

68

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ бяха некадърници, които прахосаха парите от държавни заеми, европрограми и като цяло пропиляха 12 години от развотието на една държава. Единственото, което можаха е да наемат някакви тpoлове и ***, които да ги покриват. Постигнаха тотална деградация на морала в държавата, повсеместна пpocтотия и беззаконие.

67

до Мдаа

преди 2 години

Много л'айна си изял за да измислиш това, нали?

66

До 64

преди 2 години

Герберюго, докато висиш по форума, добитъкът ти мре от глад и от жажда. А ти ми пееш колко си работлив. Затвори айфона и изрини обора.

65

Анонимен

преди 2 години

Като хванат "фотографа", който ги е сложил в шкафчето преди да ги снима... ще разберат кой му ги е дал за този компромат....

64

Мдаа

преди 2 години

Каквото било било - предлагам да погребеме герб в миналото и да не си спомняме вече , за тях

63

Анонимен

преди 2 години

Стига се излагахте с кюлчета и чекмеджета! Повече от година мина. Дадохте ли доказателства? Не!

62

БАНко

преди 2 години

АНОНИМКО , ЗА КОЛКО МИНИСТРИ ОТ СЕГАШНОТО ПРАВИТЕЛСТВО ПИШЕ В СТАТИЯТА ???ГЕРБЕРСКИ ТРОООЛУП !!!

61

Анонимен

преди 2 години

Я си кажи какъв беше в бригадата на Румен Пашата,кажи дали Г.Маргин е кръстник на дъщеря ти,кажи дали щерка ти е акционер в Дънди Прешъс,кажи дали имаш извънбрачно дете от тая на която И купи вила за 3млн.евро в Барселона и те погнаха испанците?Кажи защо лично уби човек с гранатомет?!За Михо бирата,жена му и Ваньо Танов няма да питаме щото е ясно.Бая грехове си натрупал.Рогатия вече е затоплил казана и те чака,ама първо при бай Ставри.