30

Анонимен

преди 2 години

Къзрават Сю сигур е искал да каже че тази група която ще безчинства са герб.Ама ние си знаем че теса разбойници и крадци това не е никаква новост!

29

Анонимен

преди 2 години

12 годишният период на безчинстване не се брои, нали. Просто сменяме безчинниците. Това харесва ли се на герб.

28

Анонимен

преди 2 години

До до 23 Как очаквате да се вдигне стандарта след 12 години кражби в най-бедната страна в ЕС за 7 месеца в условията на световна икономическа криза и неработещ парламент?

27

Анонимен

преди 2 години

Днес имаше регистрирани 237 депутата в залата. Къде са останалите 13??? Пак ли ще поучават заплата без да се явяват на работа?

26

тъй де

преди 2 години

Много ги разбира Къдравата Сю, понеже до преди няколко месеца имаше такъв около 12 годишен период!

25

Анонимен

преди 2 години

Абе премиер който спи с пистолет до главата не ми го хвалете! Даже кюлчетата и пачките с евро не са толкова важни. Но при положение че имаш държавна охрана и пистолетът ти да е до възглавницата... не знам, това отива на такива като Мануел Нориега и подобни човешки отпадъци!И точно те да ми говорят за демокрация?

24

Анонимен

преди 2 години

Герб и ДПС ако останат с тези крадливи мутри, са обречени на изчезване от Парламента. Абсолютно е сигурно, че няма да се дадат без бой, но срещу тях стои младостта и желанието за промяна, което означава, че българският народ, трябва да помогне навсякъде в тази промяна и гаранция, че след това ни очаква да сме равни с другите държави...Защото ние сме умни и способни и няма начин да останем назад във времето. Просто 12 години ни превърнаха в оцеляващи и българина играеше по тази ***. Ще го бъде

23

Българин

преди 2 години

Да не сме пак 2011?

22

Ай Сиктир

преди 2 години

С тия заядливи изказвания само дразнят хората. Ако бяха замълчали щяха само да спечелят. Въпрос на време е всички да усетим какво се случва днес. И тогава думите щяха да са много по-ценни отколкото са сега. Трябва да знаете, кога мълчанието е злато.

21

баба мара

преди 2 години

че ние не сме излизали от тази група която се нарича герб 12 години стигатда ни управляват милиционери

20

Анонимен

преди 2 години

До: 18 Така е, и на мен ми падна в очите. Навремето четях романите на Любен Дилов - баща. Но и през ум не ми е минавало че може да има такъв син...

19

Анонимен

преди 2 години

Кой предложи Бойко Рашков? Кой, кой, кой? А, сетих се отговора - Румен Радев, че кой да е.

18

Ужас!

преди 2 години

До сега беше вашата група хора, които безчинстваха. Сега е друга, трябва ли да ревете?

17

Да градим и напред!

преди 2 години

Не не и не! Управлението на господин Радев беше напълно успешно и повиши стандарта на живот, това не ви е крадеца бойко дето дигаше цените! Сега с Кирчо идат още по големи успехи и нов скок в равнището и народа е сит и живее в комфорт!

16

Аман

преди 2 години

Крадеца вика дръжте крадеца Тия които най нагло безчинстваха говорят за безчинства Нали са ученици на мутрата се чудят ба кого да прехвърлят вината за срината държава Погледнете ги срам и позор за хунтата на детето чудо от Банкя и Деса общата

15

гражданин

преди 2 години

ГЕРБ надушват вятъра на промяната и се тресат от страх и ужас предвид това, което ги чака. И нормално - така трябва! Дойде време да си платят сметката! Бецален, бите!

14

Анонимен

преди 2 години

Дилов-син направо е превъртял...Много ми падна в очите този човек. Може би от възрастта или, че няма да е интересен за мадамите след като е в отбора на губещите. Но ми прави впечатление на едни спокойни, възпитани и културни хора, които ми внасят спокойствие и от друга страна едни изцъклени, озлобени очи, които ме плашат...Радвам се, че скоро ще ги виждам още по-уплашени.....Този народ заслужава да знае, че скоро ще се разпределят социалните блага, а не корупционни схеми както беше 12 години.

13

Анонимен

преди 2 години

И защо? Нали каскетът ви е на поста си :)

12

ПХ

преди 2 години

Вайй.., да не би да навлизаме в период в който некои хора ще обезчестяват Гърбавите??? Мдаа.., май на гърбавите срочно ще им потрябва омекотител за задна предавка! -))))

11

Анонимен

преди 2 години

"Комунистическата партия се връщала на власт:" Комунистите никога не са напускли властта в герб също има комунисти.