63

Дрън дрън

преди 2 години

БСП "одобри подписване" хаха. Пуснете статия като подпишат, какво ни занимавати?

62

мастодонт.

преди 2 години

браво, щом ГЕРБ, Възраждане и ДПС са извън правителството ще спим спокойно.

61

Анонимен

преди 2 години

ЧЕСТИТО ГЕРБ СИ ИМАТ ЗАМ ПРЕМИЕР.

60

до 60

преди 2 години

БСП три пъти фалираха България в първите 15г. след 1989г. Схемата им беше: приватизация, банкови пирамиди, кредитни милионери. Румен Гечев фалира 9 банки за 24 часа, а след 3 месеца още 10 банки. Общо 19 банки фалираха БСП начело с Гечев. Жан Виденов създаде хиперинфлация при която 1 щатски долар стигна точно 3 000 лева. Заплатата беше 5 щ. долара.Пенсията 3 щ.д. Хората със спестени пари за 1 жилище се събудиха една сутрин с пари за телевизор.Но телевизори нямаше.Нямаше и храна, ток, дори свещи.

59

????

преди 2 години

Какво не им харесвате на тия млади и умни хора, учили в Харвард???Кой искате да управлява?Делян Пеески............един дебел мафиот и ***, който си е купил дипломата от Югозападналия университет в Благоевград?? Той ли??Хаха.............много сте зле!!!

58

Анонимен

преди 2 години

Браво на БСП! Върнаха на власт Борисов. Борисов си има вицепремиер. Пак ви измамиха бе бесепари наивни.

57

Анонимен

преди 2 години

бившите протестъри, сетне прихванали чалгарството, сега са на върха на щастието си с Измамата, те така или иначе са аутсайдери и това щракане по клавиатурите е единственото им успокоение и така ще бъде, докато дават на баба им към пенЦията добавка, преди бяха 50 лева, сега са 120 лева, но със сегашните можеш да си купиш половината от преди

56

умен

преди 2 години

ГЕРБ е една ГМО партия, която се финансираше дълги години от няколко немски фондации..............но баба Меркел отиде в историята..............и сега какво правим , къде ще ревем???На рамото на Макарона или на новия канцлер на Германия..........ама на тях хич не им пука за България!!!

55

Анонимен

преди 2 години

Какво ви окраде Герб, всичко е на лице и се ползва от хората ежедневно.

54

Нафърфорий

преди 2 години

Слави Трифонов съгласи ли се официално на коалиция с БСП?

53

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ............гадове за единни разграбване на България..............дъртата баба Меркел вече я няма да дава парички......................хаха................вашият рев е музика за мойте уши!!!

52

Анонимен

преди 2 години

Успех на новото правителство.......................а ГЕРБ и ДПС да мълчат...............достатъчно са крали толкова години!!!

51

Анонимен

преди 2 години

Колкото и да се пените, ще има успешна коалиция от 4 партии!!Добър ден.............селяни прости!!!

50

До Анонимен 51

преди 2 години

Комунизъм има само в Китай и КНДР.............при другарите Си и Ким Чен Ун...................хаха.................в България има социалисти само!!!

49

Анонимен

преди 2 години

Мачкай Корни, и без това не ни трябват държавни предприятия! Що за глупост при положение че вилнее диф капитализъм да има държавни предприятия видиш ли?!?

48

До Анонимен 51

преди 2 години

Аз фашисти не виждам, а комунисти никога не е имало в България .................комунизма си остана една утопия!!

47

Каква драма !

преди 2 години

Щеше да е смешно, ако не беше жално ! Започва краденето Българино !

46

Анонимен

преди 2 години

Продължаваме промяната до пълното изчегъркване на крадците и мафиотите от двете най-вредни за България партии...............ГЕРБ и ДПС!!!

45

Анонимен

преди 2 години

БСП имат само 26 депутата.. Спокойно могат да се качат на една каруца и да отпрашат за село Крушовица. Там майката на Нинова да им сипи по едноа студена вода и да и оправят къщата на горката женица, че щерка и Корнелия съвсем заряза къщата и вече родната и къща е срутище. Пада покрива, стените се рушат, а на Нинова не и пука за имота. Тя бащната си къща не може да оправи-тръгнала България да оправя.

44

Анонимен

преди 2 години

Комунисти и фашисти се обединяват в името на унищожението на България.