184

Анонимен

преди 2 години

Аз вече няма да мия чиниите вкъщи.Няма да чистя и нищо няма да правя,защото сам си преценям.Жена ми да се сърди.Никакво равенство вече няма да има.Депутатите си решават за тях,а аз за мен.Ще нарушавам всяко едно нещо ,което мога.Между другото,аз като гражданин може ли да влизам в парламента имам ли право?Защото по моя преценка трябва всеки да може да влиза.Това не е ли сграда на всички Българи?Аз преценям ,че това ще е едно добро място за свадби и празбенства.

183

Горе

преди 2 години

НЕуважаеми избиратели, разбрахте ли, че законите за нас депутатите са едни, а за вас са други! Винаги е било така и винаги така ще бъде! Затуй се борим със зъби и нокти да сме горе във властта. Щото властта е голяма работа! Щото властта ти дава право да бесиш, да колиш, да определяш правилата, да си над закона, да се измъкваш винаги и във всичко!

182

Анонимен

преди 2 години

Кучета и котки може, прасетта не може .

181

Парадокс

преди 2 години

Това ли е новата промяна - да има отделни закони/правила за всяка социална група?Това е дескриминация и е в нарушение на конституцията!

180

Анонимен

преди 2 години

Оставка за всички.

179

Робот

преди 2 години

Както винаги, депутатите са с привилегии.

178

Новия надпис

преди 2 години

върху Народното събрание вече трябва да е, НЕ ОБЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА , а СЕКИ САМ СИ ПРЕЦЕНЯ.

177

Анонимен

преди 2 години

Страха е главното оръжие на манипулативните политици :))) Обаче ние сме много крив народ, не е лесно при нас :))) Все пак виждам нови млади лица у парламенто, надявам се да са свесни :)))

176

Анонимен

преди 2 години

Не е цирк за останалите държави,за нас е цирк.Няма друга дрържава,където за определени хора правилата да няма,а за други да има.На теб и мен ше наложат санкция и за това се спазват правилата.Това което направиха е много лош пример.Или за всички или за никой

175

Безумие

преди 2 години

С това решение мярката "зелен сертификат" стана още по-силно непропорционална, сегрегираща и противоконстуционна. Тази мярка трябва да отпадне.

174

Qwerty

преди 2 години

Когато общуваш с някой много ограничен човек не можеш да му кажеш, че е невеж и елементарен, защото може да се обиди. Ако го наречеш, обаче " антиваксър", той се надува като пуяк и си мисли, че го хвалиш.

173

Анонимен

преди 2 години

Да се махне всичко и всеки да прецени каквоме добре за него.Акомиска да носи маска,а а ко не иска да не носи.Ако иска да се изхожда на улицата да се изхжда,ако не не.Ако иска да се ваксинира ,ако не иска да не се ваксинира(за всички ваксини да важи).Ако иска да спазва законите ,ако не иска да не ги спазва.Щом може в парламента,така да е за всичко и навсякъде.

172

да 178

преди 2 години

Не, вие сте глу пави, че се връзвате на този цирк! Щом тях не ги е страх от ковид, вас защо ви е страх? Защо изпълнявате *** нареждания? Защо се подчинявате?

171

Анонимен

преди 2 години

"лицето, което го притежава, да докаже, че не е било в контакт с носител на вируса".Как покзвайки един сертификат ще се гарантира че днес не съм бил в ковид отделени и в контакт с 100 носители на вируса? Някои професори и доценти вече им е време да се пенсионират, понеже мозъчните им клетки не функционират.

170

Закони не спазват

преди 2 години

зелени сертификати не спазват, КОНСТИТУЦИЯТА не спазват - да пишат просто едно изречение ВСЕКИ САМ СИ ПРЕЦЕНЯ и да приключваме с тези мъки.

169

Анонимен

преди 2 години

Супер, хайде сега и за училищата да отпадне!

168

zeus

преди 2 години

Вариантите са два, или Парламента работи по наложените правила за сертификат или ги премахва за всички. По стара традиция обаче те приеха третия вариант, т.е. за депутатите важат други закони.

167

Анонимен

преди 2 години

Това е дискриминация.Дете на 7 години,за което се знае,че риска да зарази е по-малъко от 1 %,трябва да си прави тест,а депутат който е над 18г. ,който не е ваксиниран може да влиза в парламента без сретификат.Много ми идва.Караха децата да стоят с часове пред лаптопи и телефони,а тези са в парламента усмихнати и без маски.Освен,че са нахални,са и много глу..пав...и.

166

Анонимен

преди 2 години

Фарма слугата Симидчиев да каже какви акции има в Глаксо Смид Клайн и откъде пари да си купи 7 магазина три апартамента и два гаража в София с една лекарска заплата. Тръгнал за нАука да говори. Продажник!

165

ТЦТЦ

преди 2 години

Не очаквах нищо и пак съм разочарована