439

с ганЮ простака

преди 2 години

логиката НЕ работи.

438

тидавиш

преди 2 години

А може ли и статия по темата "Как да говорим с хора, на които им е платено да рекламират продукт с неясно въздействие"?

437

Анонимен

преди 2 години

С неекспиремнтирали се говори лесно. Те не се опитват на- гло да те карат да правиш като тях. Много са и набодените по принуда. И с тях се общува лесно. Но доста от Свидетелите на ковида и платените рекламаджии са буквално от к ачени, като се вживяват в измислената си месианска роля. Тях ги оставям просто да си пл я мпат - като "статията" на мадам продажон по-горе.

436

Анонимен

преди 2 години

Що за *** отия? Разумен човек съм. Това е личен избор. Той нито ме пази, нито ми вреди. Говоря си нормално и с двете групи хора. По много елементарен и грозен начин се опитвате да въведете деление межде хората. Вероятно е поръчково, но е долно и мръсно. Излагате се. Никой сред познатите ми не се дели на тази база, слава Богу.

435

анти идиотите нЕма

преди 2 години

"В света тече катарзис, който отстранява почти всичко болно и старо.......нЕма и откриете поплАта в0да, ми нормално е това....когато младите заминат преди възрастните, тогава е "катарзис" идиотКръгъл.

434

Анонимен

преди 2 години

До С анти *** Щом говориш с умрелите, ясно е на какъв хал си.

433

Вакса

преди 2 години

Не говоря с такива. Изтрих ги от фейса вече.

432

Анонимен

преди 2 години

Езикът е средство за комуникация, не за принуда.

431

Анонимен

преди 2 години

Народ, който е оправян за седемстотин дни от мадридския мошеник, няма как да повярва че бил гейса иска всички да живеят вечно. А броят на умрелите около всеки един, в следствие на инжектиран серум на вечността, надхвърля броят на починалите от уханска кихавица.

430

Анонимен

преди 2 години

Елате да си поговорим. Чакам ви с нетърпение. Ще ви надговоря със сигурност, доказа се, че ваксърите са умствено ограничени и с особено беден рвчник.

429

Док

преди 2 години

Автора се опитва да вменява на "вече набодените" подходи и чалъми да убедят колкото може повече други да се набодат. Това започва сериозно да изглежда като някаква секта, култ, фанатизъм и всички несъгласни са анатемосани и низвергнати по най-брутален начин. Сякаш само и единствено тяхната истина е най-вярната и който не е съгласен, ще бъде изгорен на клада. Изглежда ли ви твърде познато?

428

Анонимен

преди 2 години

Комшииката умря заедно с децата си. Преди седмица се ваксинираха....Бог да ги прости

427

Анонимен

преди 2 години

Със свидетелите на Ковидиана по-трудно се говори. Те вечно са на страната на псевднонауката и лично тях Гейтс иска да спаси, за да живеят до дълбоки старини.

426

дърт

преди 2 години

Кога разни пропагандатори на ковид-"ваксините ще проумеят, че има разлика между антиваксери и антиковидваксери?

425

Анонимен

преди 2 години

Много е лесно да се говори с хора ,които неискат да се ваксинират. Просто им лапате оная работа и действатеее. После те сами ще преценят дали да говорят с вас.

424

Анонимен

преди 2 години

Оставете ги да пасат!С приказки няма да стане.Колежката не спря да говори против ваксините преди да влезе в болницата.След 20 дена ми се обади да каже, че двете и деца, майка и, съпруга и, свекърва и и не помня още кой са в болницата.Каза ваксинираните за 3 до 5 дена ги изписват,а ние доста сме зле.Тя се оправяла и децата по- леко изкарали, ама другите не били добре.А 2 години говореше, че ваксини никакви няма да слага на малкия син. Мислихме, че е антивакър.Сега друга песен запя като се зарази.

423

Анонимен

преди 2 години

Когато има руски ваксини тогава ще се ваксинираме....

422

Само фразата

преди 2 години

..."след като света одобри..." е достатъчна достатъчна да ме разубеди.

421

Анонимен

преди 2 години

От психологична гледна точка когато започнеш да притискаш един човек да направи нещо или се опитваш да промениш начина на мисленето му не става с разговори.Човекът така е устроен.Да е мнителен когато някой му дава акъли или съвети.За това агентурата на ДС предприе друга тактика.Директно от учебниците на КГБ как се манипулира обществото.Или накратко вземат доза истина и започват да я надграждат с лъжи и компромати.Радев каза, че това е щам Шипка и вируса на страха. От там подеха fake медиите.

420

ля ля

преди 2 години

друго забелязах - че си спат администраторите нощем и не трият "неправилните" нехаресващите им се коментари!