28

????

преди 2 години

Вие маймуни ли сте или хора?Ще позволите на един американски милиардер да ви имплантира чипове???Вярно, че човешката глупост е безкрайна................прав беше Айнщайн!!!!

27

Анонимен

преди 2 години

Как бе? Това е конспирация.

26

Е. Е. 20

преди 2 години

До Анонимен 7. Ако знаеш колко тъпо си коментирал нещо, което не си и разбрал. Та ти си обсебен от политика. Лекувй се.

25

Анонимен

преди 2 години

Горките животни. Ние наистина сме пара зитите на Земята. Ще е по-добре без нас. Нямаме никакво уважение към природата, здравето и живота на другия.

24

Bond

преди 2 години

Преди няколко пак го написах. От началото на месеца днес.бг нещо смениха политиката. Явно някой не си е платил навреме за пропагандата. Пак си има пасквилите на Дойче зеле (по задължителен абонамент), но пускат и някои крайни еретични материали, които противоречат на 'политкоректността' в ЕССР - от ваксини, ковид-истерия, сега и 'реални' конспирации....

23

Анонимен

преди 2 години

Това което правят тия милиардери е да повтарят изпратениите на съветските учени от 30-те, 40-те и 50-те, когато успяват да присадят втора глава на куче. Идеята за безсмъртни хора е хубава, но не с технологии от преди 100 години. Къде са им например наноботите, които да подобно на подводни роботи трябваше да сменят грешни атоми по набелязани рнк и дни молекули? Няма ги и няма как да ги има, защото такова устройство трябва да е изградено от стабилни субатомни частици...

22

Кой предложи

преди 2 години

Първо на себе си да сложи и тогава може и други да се навият.

21

Гробарят Таласъм

преди 2 години

Първом започни с болгарете;))) Царат елюменат навреме ги тества и каа, че чипът им бил от времето ан динозаврите и било нужно радикално да бъде сменен, за да станеле болгарете еуропсе и да почнели д амислат по еуропске. Инак мъка, секи път ремонт на тоа чип, ремонт след ремонт и ааа, да стане еуропец и чипът па са бъгне. Абе, стара технология извънземна, още от времето на динозаврите;))) Мъск ша даде нова, та и динозаврите да станат еуропсе, а не просто хомо сапиенси!

20

Анонимен

преди 2 години

Тоя Илон Мъск е пълен откачалник................милионер ....................хаха............за психиатрията е той!!

19

Анонимен

преди 2 години

Нека да започне от себе си, най-близките му роднини и приятели, след това служителите на Тесла и тогава да го предлага на другите.

18

Анонимен

преди 2 години

До Леша Що си се кръстил така

17

Иван

преди 2 години

Е той чичо Бил отдавна е в бизнеса, да обмени опит с него.

16

80%

преди 2 години

Е, то вече всички научни открития имат медицинско предназначение. И всички работят изключително добре -при маймуни...

15

oz

преди 2 години

Отдавана има технология..........RFID............радиочестотна идентификация..........слагат ви чипа и ви следят със сателитите!!!Това е другата страна на високите технологии................недейте да ревете!!

14

Плоскоземец!

преди 2 години

Не се ваксинирайте = това е чипиране! После чипираните не ги приемат в Рая!

13

АнонимеН

преди 2 години

БИЛИ: СЪСТОЯНИЕТО НА МЪСК Е ЕДИН БАЛОН! АКО ТРЪГНЕ ДА ПРОДАВА ЩЕ СЕ СРИНЕ БОРСОВАТА ЦЕНА НА 25% ОТ СТОЙНОСТТА СИ! СЪЩОТО ВАЖИ И ЗА МИЛИАРДЕРА ОТ АМАЗОН! АЗ БИЛИ ВСЕ ОЩЕ ДЪРЖА НАЙ-ГОЛЯМОТО БОГАТСТВО ПУБЛИЧНО! А НЕПУБЛИЧНО ПУТИН Е НАЙ-БОГАТ!

12

Анонимен

преди 2 години

До ссс... И що сега така. Питам за тогава, когато родителката ти е на работа и нема как... А не си падам по такива като тебе - може да си я спинозен, я ковидизиран. Нали още не си ваксиниран? Да не ме лъже родителката ти?

11

????

преди 2 години

Нали искате високи технологии и дигитализация??Защо ревете тогава??

10

ссс

преди 2 години

До Анонимен номер 8.За такива като тебе,щели да направят приложение,да си ближеш топките като куче.Дано ти е сладко!

9

Анонимен

преди 2 години

Трбявя да се прилага за затворници и хомосексуални. .