25

Та уравнението е:

преди 2 години

а>б<>c<>d = е Което е интересно - ранната му форма беше така а>б<>c<d = е. Което означава, че крайният резултат отменя предишните три - тоест крайният резултат може да отмени обекта системата процеса и да го направи несъществуващ вече - някой хора биха казали че това <> между c и d e фразеологизмът "Back to the drawing board" обаче не е, нито е двоен фиидбек да продължи да се разраства. Това е доказателствено уравнение , но то е и цивилизационно приложимо в много сфери минало, настояще и бъдеще!

24

Анонимен

преди 2 години

Новите топ мошеници на държавата с разрешение да крадът

23

Зозо

преди 2 години

Спецата културиста много "уважава" Асан ококорения :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))

22

Анонимен

преди 2 години

малко са им двама вицепремиери, според мен трябва да са поне 4 или още по-добре 6, а това със съветниците по министерствата от всяка партия НАПРАВО КЪРТИ, какво ще съветва от една партия някой министъра, който е от друга партия или просто да могат 100-тина партийни другари да влязат в министерствата

21

Анонимен

преди 2 години

Народа ще ги измете някъде между задължителните ваксини, истанбулската конвенция и спирането на тец-овете

20

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Не е лошо да има равенство,ама сега съвсем ке грохнем психически от разногледство. Едновременно ли ще дават пресконференции или? Можеа и друго да спретнат.Да слепат Кукуруку и Рокококо с каноколит и да ги обявят за ционски близнаци номбър уан, с право да блещят едновременно пред камерите. За оденето е само мъката. Мъ кът съ ни оди,съ търкаля. Маестро,каноколит!

19

Анонимен

преди 2 години

Направо всеки министър да е и вицепремиер. Ааааа-и да има 4-*** премиери...Смешници..Комунисти, сър....

18

ЛуТ

преди 2 години

Тесли ли ще им купят да си каркат. Или мотики.

17

Анонимен

преди 2 години

женките в ПП са украси

16

Да има живи роби

преди 2 години

Има и живи и вече мъртви роби- МВР, ДАНС И ПРОКУРАТУРАТА са работили в симбиоза с Румен Пашата, Киро Японеца, Маджо за търговия с хора и изтезания с СРС на които дори Менгеле би завидял!

15

Анонимен

преди 2 години

Времето на калинките мина. Дойде времето на пеперудките. Продължаваме промяната.

14

Безсрамници

преди 2 години

50% намаление на броя на депутати и министри трябва!. Хора не останаха в държавата заради медицински и икономически геноцид, а тези престъпници продължават да грабят и избиват народа по всякакви начини.

13

Анонимен

преди 2 години

Кокорчо нещо е изтрещял

12

№2 -агент на ДС

преди 2 години

До Търговия с робиАло , агентчето на ДС 1Къде са тия роби?Живи ли са или мъртви или само на книга?

11

Велик е Маниту!

преди 2 години

Ако "а" e обект, "b" е система, "c" e процес , а "d" е колаборативния резултат и процес извеждаме резултат, че самото проектиране и създаване на обект или система се явяват част от "c" или "d" , което в крайна сметка води до "е", което означава абсолютно доказателство за петата художествена форма от гледна точка на връзката и с действителността , но с вероятно към "d" да е вид мислене, което се явява пространствено и четиризмерно. Което пък означава, че всяка грешка при процес може да срине...

10

Анонимен

преди 2 години

Герб минаха в нелегална опозиция . Занимават се с диверсии.

9

4epa

преди 2 години

А ЮМРУ4ЕТО ЩЕ СИ ИМА ПРАВИТЕЛСТВО- ЩЕ БАДАТ КУКЛИ НА КОНЦИ !!!!!!! А ГЛАВНИЯ КУКЛОВОД Е ВАСИЛ БОЖКОВ - Е ТО НЕ МУ Е ЕФТИНО !!!!!!!!! ЦЯЛО ЛЯТО ДА КИХАШ !!!!!!!

8

Това е България

преди 2 години

Полицията в ПЕРНИК и Бобов дол се гаврят с СРС и изтезават хора за забавление, насъскват роми да бият Българи!

7

Анонимен

преди 2 години

Нали щяхте да намалявате администрацията ,а цели 4ма вицепремиери,такова нещо не е имало и в комунистическа България!Така ще е и надолу със зам.министри,зам.областни управители и т.н.!

6

АНТИ КОМУНИСТ

преди 2 години

От тъпо , по-тъпо , най-тъпо е само Комуниста Асенчо от регион каюньово /Хасково/.