43

Анонимен

преди 2 години

Русия падна 90те години, но се успя да преживее и да се изправи - беше много тежко, с много проблеми, демографска криза но се изправи. Сега Западът е изправен пред същата ситуация, но западът няма да може да се изправи след падението от срвърх-потерблението, защото просто няма ресурси и енергоизточници.

42

ВЪПРОС

преди 2 години

Въпроса ми е Риторичен - Вие ще се запишете ли Доброволци във Войната срещу Русия ?Войната е между Европа и САЩ .

41

Анонимен

преди 2 години

Този Путин голям злодей излезе не спря да тормоци евроатлантиците.

40

Анонимен

преди 2 години

Не виждате ли как пропагандата си подготвя терена за служебна победа??? Гьобелс пасти да яде, аматьор!

39

Анонимен

преди 2 години

Китай ще си върне Тайван. Русия ще си върне Полша, Приднестровието и Донбас. Украйна никой не я иска. Нека гладуват и студуват.

38

Анонимен

преди 2 години

Продължение от 42. До момента в който идва на власт човека с белега на главата Михаил Горбачов и загробва СССР като го предава без бой на западняците. Най лошото е че не само СССР предава предава и целият Соц Лагер като ни оставя да бъдем белите роби на западняците миещи чинии за жълти стотинки Ако тази история ви харесва не се съпротимвлявайте а се оставете да ви водят към АДА. Сегашните управници които хич не им пука как живеете станаха милиардери от пачките които им дава ЕС УЖ ЗА ВАС.

37

Анонимен

преди 2 години

Защо и е на Русия да се захваща с поддръжката на 40-милионна обедняла страна, без значителна индустрия, с дългове, без технологии, с остаряла инфраструктура. Като цяло, кому е нужно това? Руският Крим е жизненоважен; без него Русия е уязвима по южните си граници. Що се отнася до континенталната част на Украйна, от геополитическа гледна точка Русия всъщност не се нуждае от нея. Ако искаме да сме точни - изобщо не се нуждае. За да бъдем максимално точни, на този етап.

36

Анонимен

преди 2 години

Да ви ...... на специалистите! Готов съм да се обзаложа с всички вас, взети на куп, че Русия няма да нападне Украйна. Даже намерение няма.

35

Анонимен

преди 2 години

В обозримо бъдеще Русия няма никаква икономическа изгода да присъединява Украйна. Необходимо е да се инвестира, за да се стегне територията поне до нивото на развитие на съседните региони (Воронеж, Белгород, Брянск и прочее). Дори не говорим за това, че цяла Русия трябва да направи спешен икономически пробив към следващото ниво на развитие.

34

Анонимен

преди 2 години

Ако целта на Русия е да държи НАТО на достатъчно разстояние от себе си, тогава за Русия е най-изгодно Украйна да продължи да играе ролята на БУФЕР. Може да изглежда жестоко, но сегашното състояние на нещата е доста благоприятно за Русия. Между нея и НАТО остава достатъчно разстояние. В същото време поради проблеми в икономиката и военната сфера самата Украйна не може да стане част от НАТО и не може да причини военни щети на Русия.

33

Съдбата

преди 2 години

...... на Укрите е да доизкопаят Черно Море, да отркият огъня, топлата вода и колелото. След хиляда години може и да стигнат нивото на което са били преди 50 години ))

32

Анонимен

преди 2 години

Ако САЩ се отдръпнат от Украйна и Тайван, Китой и Русия може да ги спасят от фалит.

31

Анонимен

преди 2 години

Крайно време е Русия най-после да си седне на *** и да си гледа собствената чиния. А не само да се чуди откъде какво да открадне.

30

Даниил

преди 2 години

" Когато изкараш мечката от бърлогата няма връщане ". Да се готви чичо Ердо ( Таиб Ердоган ), оттатък Босфора. България ще запази неутралитет.

29

До 43

преди 2 години

Дори ти не си вярваш на глупостите муахахахха

28

Анонимен

преди 2 години

Путин вчера се подигра с джо, затова мълчат нашите продажни медии по въпроса! Нудоль лети със 7 км. в секунда, джо е в ситуация мат хахахахахахаха

27

Канибалски хумор

преди 2 години

Вовата го смятам за петербургски мошеник и генерален мениджър на руската олигархия, но като стигнах до трогателния лаф за "жизнеспособната демократична система" в Украйна, превих се от смях и не продължих да чета това британско пропагандно бълнуване. Украйна, в която лъжите на тема история отдавна надминаха скопските "историчари", в която безнаказано се продава нацистка символика, а политическите убийства се "разследват" колкото да се отбие номерът. Имало било демокрация. Егати тъпнята.

26

СССР

преди 2 години

САЩ и ЕС налагат санкции на Русия. Днес след 30 години положението на Русия по-добро ли е или по-лошо от тогава. Положението на САЩ, Германия, Франция и целия ЕС - по-добро или по-лошо? Оценката е еднозначна - Русия днес е по-силна и по-богата, руснаците живеят по-добре, ЕС и САЩ непрекъснато затъват в политически и икономически кризи а населението им обеднява. Украйна САЩ искаха да я извадят от влиянието на Русия, а какво са оказа - Украйна рухна.

25

Анонимен

преди 2 години

САЩ е кон с изпопадали зъби и вече не е нужен на глобалистите.

24

Анонимен

преди 2 години

За информация на младите родени в началото на 90-те и 2000-та година ще кажа че КРИМ винаги е бил Руска територия. Ако сте чели историята в което се съмнявам щяхте да знаете за Кримската война която е водила Царска русия срещу Османците през 1853 година е била заради КРИМ. През 1961 година Украинеца Никита Хрушчов министър на СССР присъединява Крим към украйна като не се съобразява с 90 процента Руско население. В края на 60-те години идва на власт Леонид Брежнев и всичко си идва на мястото.