63

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

До хмм.. --- Абцолютно вэрно ! Теа ше крадват като хамерикантци.

62

избраха ги чалгарите

преди 2 години

Печелят в районите където преди е печелил Слави. Вместо шоумен - сега имаме харвардски лъжец.

61

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

Пак ви насадиха на пачи яйца, но този път играта на хората в сянка беше толкова груба, че дори и средно-статистически-умните в България се усетиха. И честити нови заеми, яка зима, глад до откат и други подобни изненади. НАПРЕД БЪЛГАРИЯ !

60

До Таня 58

преди 2 години

Буци ще изкара зимата, има си лой и мазнинка, ама ние ще изпукаме, 80% от работещите сме на МРЗ, и никой не иска да я повиши, най-малко честните частници!

59

хмм..

преди 2 години

Най после интелигентни хора !!! По дебре са от чалгаря !!! Но и имам страното предчувствие, че и толкова интелигентно ще бъдем ограбвани...

58

Българин

преди 2 години

Поздравления за българския народ, най-после намери правилния път. Кирил е добър избор, млад човек със западно мислене, харвартски акцент, и се облича слим фит костюм като западен политик, а не като пpocт българин, със западно мислене, ще ни помогне да се развием до неговото ниво да станем западняци, ние всички искаме да станем западняци да ни приемат в богатото англосаксонско семейство а не да живеем бедно като руснаци. Ще караме електрически коли, ще точиме безплатен ток от соларката на покрива и вятърните централи, ще живеем като истински европейци в цивилизована европейска държава.

57

Анонимен

преди 2 години

пълен мандат - ех, мечтиии хахаа. До март сте.

56

Анонимен

преди 2 години

ББ какъв ще е в новото правителство?

55

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ са опозиция. Оправавйте се.

54

анонимен

преди 2 години

Е, що пък са ни колички за пазаруване, с тези заплати и с тези цени, как ще ги пълним?! Да ни кажат канадските ментета! Май по-добре ламбени шишета да започнем да правим, защото и тока няма да можем да си плащаме!?

53

ДБ

преди 2 години

На снимката този от ДБ, как се е свил :). На мишка ми прилича...

52

Таня

преди 2 години

Буци няма да изкара зимата. Най-вероятно ще се пукне от яд и лой

51

Баце

преди 2 години

Поздрави от Банкя. Приятна зима с 2000$ цена на газ, 2 милиарда нов дълг и две хубави умни и интелигентни българчета от чужбина с харвардски акцент. Ще се видим напролет.

50

Анонимен

преди 2 години

Ицето и Атанасов с молещи очи, мирно с наведени глави и кръстосани ръце- пълна капитулация... победени даже от Пеевски... кошмари....

49

али

преди 2 години

Тези избори ми напомнят времето на царя и НДСВ. С гръм и трясък дойдоха, така и си тръгнаха...

48

до 39

преди 2 години

Не електомобили, аколички за пазаруване,които другите държави не искат да произвеждат!!!

47

Иванко

преди 2 години

ГЕРБ загуби София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Велико Търново, Стара Загора, Плевен, Хасково. На практика се превърна в селска партия и ще заеме мястото на БСП в политическия живот, с разлика, че БСП умираше в продължение на 20 години, докато ГЕРБ ще приключи в рамките на следващия мандат с изрязването на последните техни метастази от политическия организъм.

46

аа

преди 2 години

Как се печелят избори в България, с разходка с един автобус. Отиваха в градове, където нямаше кой да ги пострещне. Правеха една разходка по центъра и се връщаха в София. Как така стана че спечелиха избори !!!! Да се чуди човек, що за избори се провеждат и колко реално хората си мислят, че избират някой..

45

Анонимен

преди 2 години

Гербаджийските тр...лове вече са налазили форума.Заплашват, прогнозират апокалипсис.Спокойно, гербидж. Светът няма да се свърши с изритването на вашата любима мутра.

44

Анонимен

преди 2 години

За ГЕРБ е ясно, че тия двамата са лъжци и резултата е фалшифициран, но си траят, защото им е по изгодно да са опозиция. Преди изборите газта беше 140$, сега е 2000$, инфлацията е над 20%, зимата отопление и ток ще струват над 2000 лева месечно, да се оправят тия двамата харвардски хубавци, ГЕРБ са опозиция.