137

Анонимен

преди 2 години

В България пикът на 4 вълна вде да преминава . Тоди вълна е вече 3 месеца. Ще има и следващи вълни. Такъв е ходът на епидемиологичния процес. През лятото рязко спадане. Края на август отново. И пак.

136

Анонимен

преди 2 години

Всички държави, които "връщат мерки" , ги връщат само за неваксинирани .

135

Анонимен

преди 2 години

Има ваксина за хепатит и се прави три пъти за 6 месеца на бебетата . Имунитетът трае няколко години. За спин направиха ваксина миналата година.

134

ПРОРОК АНТИВАКСАРИИ

преди 2 години

Не знам дали сте чували за метана във тундрите който е на косъм да тръгне свободно във атмосферата само му трябва още малко да се затопли и да излезе от ледения плен -- много работи се знаят ,ама не знаем решението .

133

Отврат

преди 2 години

Къде е удобно да повърна?

132

Х

преди 2 години

Ето държавите, в които са изпълнени митичните 70% ваксинация - Дания връща мерките, Германия обсъжда затягане на мерки и слагане на бустерни дози на ваксинираните, а в Израел управляващите се скриха в бункер, за да обсъждат "нов смъртоносен вариант на вируса". Ето това са лудите от "новото нормално". Започва едно безкрайно изнудване за "бустери", които ако не сложиш, ще загубиш безценния сертификат. Аз НЯМА да участвам в тази лудост, с каквото и да ме заплашват психопатите.

131

ПРОРОК АНТИВАКСАРИИ

преди 2 години

Искам да намекна ,че ако населението се удвои за 50 г ,а още 20 % от територията на планетата стане пустиня поради глобално затопляне и изхранването стане проблем тогава как се изхранва такава популация ? Беден човек мисли само за утрешния ден ,НО богат човек мисли 50--100 г напред .Все ми се струва ,че богатите които мислят не ни казват точно какъв им е плана за излизане от задънената улица защото са убедени че няма да го одобрим .

130

Анонимен

преди 2 години

Мислиш по различен начин и хората те изключват от обществото. Дори затворниците имат повече свобода от неваксинираните, те имат отпуски, двор за събирания, работа и т.н. Пък който си мисли, че общестовото като цяло печели от това, ще припомня, че страни като Аржентина залагат посолствата си на Файзър, а пък последните няма да страдат изобщо, ако решат да не доставят ваксините си. Който жертва свободата си за хляб, ще остане и гладен и несвободен.

129

Брат Вурст

преди 2 години

Имаше един австийски художник, със смешен мустак. Всички австрийци го подкрепяха. Нищо не се е променило.

128

Анонимен

преди 2 години

Сега оправдават смъртните случаи с неваксинираните, а при 100% ваксинирани ще почнат да се оправдават със застаряващото население на Европа.

127

Анонимен

преди 2 години

До ПРОРОК АНТИВАКСАРИИ А ние сме под няколко чехъла.

126

ПРОРОК АНТИВАКСАРИИ

преди 2 години

За един фармацефтичен гигант ,а може би няколко ,НО със един собственик не е проблем да използва научни влиятелни среди за да се обоснове и да изглежда ,че неговото предложение е без алтернативно ,Вятърът духне ли от към САЩ за нула време стига до Европа и тя прави ама точно това което и се каже ,като симулира някаво обсъждане ,в действителност деиствията на всички правителства под чехъл са предрешени ,още като се появи ваксината всички знаехме ,че много държат да ни боднат задължително .

125

Анонимен

преди 2 години

Онлайн пазаруване, не е нужно да влизаш в магазини.

124

епидемиолог

преди 2 години

65% им било малко? Ами тогава преди да подлагат народа си на фашистки режим, да видят тези държави с 90% ваксинирани. Или дори окръга в Ирландия с 99.7% където е регистриран най големите пикове на ковид. И всичко това след като и Бил Гейтс и Фаучи признаха че тези ваксини не спират разпространението на вируса, Дори в ресторант пълен само с ваксинирани със сертификати ще си се заразяват един друнг без проблем, Целта е друга тук с тези локдауни и това ваксиниране.

123

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Австрийците,Германците,Руснаците и Унгарците са ТУРЦИ. Нищо обаче общо нямат с тях Поляците. С Полша се случва същото,което и с България. Заобиколени сме от убийци фашисти. Между Аестро-Унгарската Империя и Германия разлика никаква. Между Прусия и Руско-Германските roведа,разлика нулева. Между Турция , Германия и Израел- само кокорене и садизъм по наш адрес. Между САЩ и Русия, Англия и Германия- нито блок на различие. Фашистки кошмар.

122

Анонимен

преди 2 години

Всички думи, които описват това, ще ги цензурират тук. Най-голямата вълна по заразяемост в толкова много ваксинирани държави и ти "затваряш" неваксинираните... Ако беше толкова по-заразен Делта че това да е вълната на неваксинираните, значи в неваксинирана България трябваше да имаме 5 пъти по-голяма вълна... Хората престанаха да мислят и да анализират.

121

Анонимен

преди 2 години

Планът е като ваксинират всички, да се появи нов "свръх опасен" вариант, който ще се окаже, че е намалил катастрофално ефективността на "ваксината", заради което мерките ще останат безсрочно. И всички да купуват ваксини и да се бодат през 6 месеца, разбира се.

120

Анонимен

преди 2 години

До ДВОЙНО ВАКСИНИРАН!!!Пусни си един тест за антитела. Пални една свещ преди да си видиш резултата. Колко си защитен. Успех!

119

Експерт

преди 2 години

Бе Каринче бре...ти не знаеш ли, че и ваксинираните пренасят заразата! Да си дисциплиниран, не означава да си глупав!

118

DD

преди 2 години

тая, Дорис.. дали скоро е мачкана... никакви коментари за Гибралтар, 118 проц набодени, нямало да има коледа, сбирки... щи хремясахте бе,?